Véget ért a Style & Draw – Így látta a versenyt a szakmai zsűri!

Nemrégiben véget ért Style & Draw lakberendezési verseny, amelynek során a pályázóknak egy fenntartható, élhető vidéki otthont kellett megtervezniük. 

Rengeteg szuper alkotás született, amelyeket IDE KATTINTVA tekinthetsz meg – remek inspirációkat nyerhetsz belőlük saját otthonodhoz, szuper termékeket találhatsz, és ha valamelyik mű igazán elnyerte a tetszésedet, az adott lakberendezővel is felveheted a kapcsolatot!

De mit gondolt az alkotásokról a szakmai zsűri (Sütő Kata belsőépítész tervező, Ebedli Gyula belsőépítész-formatervező és Göbölyös Kristóf belsőépítész-vezetőtervező)? Hogyan látták ők a versenyt?

A háromtagú zsűri részt vett a kiírás összeállításában is: saját valós példa alapján állították össze, és így is értékelték. A pályázóknak számos kitételnek meg kellett felelniük, hogy valóban magas színvonalú munkák készüljenek, megvalósítható tervekkel. Ez az esetek túlnyomó részében sikerült is – és aki a kiíráson végigment, a pályázat keretén belül egy teljes projekt kidolgozását hajtotta végre. 

Az értékelés során – a kiírás teljesítése mellett – fontos volt, a pályázó esztétikailag is megjelenítse a mai üzenetű, modern, ámde falusias környezetbe illeszkedő otthont. A kinti és a benti résznek ugyanarról kellett szólnia: vidékies életvitel modern módra – kényelemmel, telefonnal és számítógéppel.

A legjobban azok a munkák sikerültek, amelyeknél a külcsín mellett kiemelt hangsúlyt fektettek a funkcionalitásra. Ezt számos esetben remekül sikerült megvalósítani. 

A legtöbb tervező bátran hozzányúlt a terekhez, újragondolták a belsőépítészetet, enteriőr-tervezést – és szerencsére minden tervező más, egyedi megközelítést választott, így sokszínű pályamunkák születtek változatos hangulattal. 

Urbánus életstílus vidéki varázzsal – fenntartható módon. Erről szólt a Style & Draw! 

A Style & Draw nyertesei:

A zsűri szavazása alapján a tanuló lakberendezők közül:

I. helyezett: Lajos Noémi, Sárközi Alexander

II. helyzett: Sebján Kamilla, Kovács Mira

III. helyezett: Nagy Katalin

A zsűri szavazása alapján a Praktizáló lakberendezők közül: 

I. helyezett: Szilágyiné Szabó Krisztina

II. helyzett: Sághy Kata

III. helyezett: Prepeliczay Frey Mónika, Baranyai Gergely

A közönségszavazás nyertesei: Orosz Flóra – Csátaljay-Tóth Beáta

A támogató cégek által választott különdíjasok: Vargyai Viktória, Szudi Nikoletta, Tusán Eszter, Szilágyiné Szabó Krisztina, Sziki Gábor, Sághy Kata, Lajos Noémi – Orosz Flóra – Csátaljay-Tóth Beáta, Imre Zsófia, Sárközi Alexander, Sebján Kamilla, Kovács Mira, Barabás Adrienn, Takácsné Prései Nikolett

Köszönjük a részvételt minden pályázónak és szavazónak – és gratulálunk a nyerteseknek!

A díjátadóról IDE KATTINTVA olvashatsz bővebben!

Köszönjük minden pályázónak és szavazónak a részvételt – jövőre újra találkozunk!

Köszönjük a nyeremény-felajánlásokat az alábbi márkáknak: 

Méta Hungary 

Arezzo Design

Szabó Kandalló

MOPA Dekor

Hörmann

Hannabi

CADLine

Forest

EGLO

Kludi

Kávé & Hűtő Profi

MAPEI

Nordinova Energy

PPG Trilak

Palatinus Fürdőszobaszalonok

ELKO EP

IBDesign

SpaTrend

2021. július 22.

A hiba, ami tönkreteszi a teraszodat – és így kerülheted el!

Az esztétikus otthon kialakításánál rengeteg tényezőre oda kell figyelnünk. Fontosak az arányok, a színek, a minták, a textúrák, az elrendezés; egységes stílust kell kialakítanunk...

2021. június 17.

Építkezni készülsz? Erre készülj fel! – Otthontervezési és lakberendezési tippek

2020 szinte mindent megváltoztatott: az építőipar sem kivétel. Ha építkezni, felújítani szeretnénk, nem árt, ha felkészülünk néhány változásra – de pontosan mi vár ránk, ha új...

2021. június 03.

Így lesz templomból lenyűgöző lakóház!

Mindig érdemes otthonátalakításokat nézegetni: hihetetlen látni, ahogy a tulajok és a tervezők meglátják az unalmas vagy épp lepusztult épületben a potenciált, és a lehető legtöbbet...