Véget ért a Style & Draw – Így látta a versenyt a szakmai zsűri!

Nemrégiben véget ért Style & Draw lakberendezési verseny, amelynek során a pályázóknak egy fenntartható, élhető vidéki otthont kellett megtervezniük. 

Rengeteg szuper alkotás született, amelyeket IDE KATTINTVA tekinthetsz meg – remek inspirációkat nyerhetsz belőlük saját otthonodhoz, szuper termékeket találhatsz, és ha valamelyik mű igazán elnyerte a tetszésedet, az adott lakberendezővel is felveheted a kapcsolatot!

De mit gondolt az alkotásokról a szakmai zsűri (Sütő Kata belsőépítész tervező, Ebedli Gyula belsőépítész-formatervező és Göbölyös Kristóf belsőépítész-vezetőtervező)? Hogyan látták ők a versenyt?

A háromtagú zsűri részt vett a kiírás összeállításában is: saját valós példa alapján állították össze, és így is értékelték. A pályázóknak számos kitételnek meg kellett felelniük, hogy valóban magas színvonalú munkák készüljenek, megvalósítható tervekkel. Ez az esetek túlnyomó részében sikerült is – és aki a kiíráson végigment, a pályázat keretén belül egy teljes projekt kidolgozását hajtotta végre. 

Az értékelés során – a kiírás teljesítése mellett – fontos volt, a pályázó esztétikailag is megjelenítse a mai üzenetű, modern, ámde falusias környezetbe illeszkedő otthont. A kinti és a benti résznek ugyanarról kellett szólnia: vidékies életvitel modern módra – kényelemmel, telefonnal és számítógéppel.

A legjobban azok a munkák sikerültek, amelyeknél a külcsín mellett kiemelt hangsúlyt fektettek a funkcionalitásra. Ezt számos esetben remekül sikerült megvalósítani. 

A legtöbb tervező bátran hozzányúlt a terekhez, újragondolták a belsőépítészetet, enteriőr-tervezést – és szerencsére minden tervező más, egyedi megközelítést választott, így sokszínű pályamunkák születtek változatos hangulattal. 

Urbánus életstílus vidéki varázzsal – fenntartható módon. Erről szólt a Style & Draw! 

A Style & Draw nyertesei:

A zsűri szavazása alapján a tanuló lakberendezők közül:

I. helyezett: Lajos Noémi, Sárközi Alexander

II. helyzett: Sebján Kamilla, Kovács Mira

III. helyezett: Nagy Katalin

A zsűri szavazása alapján a Praktizáló lakberendezők közül: 

I. helyezett: Szilágyiné Szabó Krisztina

II. helyzett: Sághy Kata

III. helyezett: Prepeliczay Frey Mónika, Baranyai Gergely

A közönségszavazás nyertesei: Orosz Flóra – Csátaljay-Tóth Beáta

A támogató cégek által választott különdíjasok: Vargyai Viktória, Szudi Nikoletta, Tusán Eszter, Szilágyiné Szabó Krisztina, Sziki Gábor, Sághy Kata, Lajos Noémi – Orosz Flóra – Csátaljay-Tóth Beáta, Imre Zsófia, Sárközi Alexander, Sebján Kamilla, Kovács Mira, Barabás Adrienn, Takácsné Prései Nikolett

Köszönjük a részvételt minden pályázónak és szavazónak – és gratulálunk a nyerteseknek!

A díjátadóról IDE KATTINTVA olvashatsz bővebben!

Köszönjük minden pályázónak és szavazónak a részvételt – jövőre újra találkozunk!

Köszönjük a nyeremény-felajánlásokat az alábbi márkáknak: 

Méta Hungary 

Arezzo Design

Szabó Kandalló

MOPA Dekor

Hörmann

Hannabi

CADLine

Forest

EGLO

Kludi

Kávé & Hűtő Profi

MAPEI

Nordinova Energy

PPG Trilak

Palatinus Fürdőszobaszalonok

ELKO EP

IBDesign

SpaTrend

2021. április 14.

Ez hiányzik ahhoz, hogy tökéletes otthonod legyen!

Mitől lesz egy otthon tökéletes? Ez talán mindenkinek mást jelent, hiszen mindannyiunk ízlése eltér. És ez így is van jól. Akadnak azonban bizonyos pontok, kitételek, amelyeknek...

2021. április 09.

Erdei idill modern stílusban – csodálatos ez a kaliforniai faház!

Néha az ember szívesen elvonulna kicsit a városból. Kimenekülne a természetbe, a fák, növények, állatok közé, sétálna a madárcsicsergésben, élvezné a friss levegőt. Így volt...

2021. március 11.

A tiszta és stílusos konyha titka egyszerűbb, mint gondolnád!

Talán nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a konyha takarítása a legtöbbször nehéz, idegőrlő folyamat, amire csak nehezen szánja rá magát az ember. A főzés, ételkészítés során...