Így lesz a fürdőszobádból wellness-szalon!

Minden nap tökéletes masszázsélményt kaphatunk, ha jól választunk – ezt pedig a testünk és lelkünk is megköszöni. 

Már az ókori Rómában nagy hagyománya volt a különféle városi fürdőknek – azonban most már nem kell közösségbe menni és belépőt fizetni ahhoz, hogy átélhessük a spa-élményt: akár fürdőszobánkból is lehet wellnessoázis.

A 27 éve nívós kádakat készítő M-Acryl hidromasszázsa csúcstechnológia segítségével ad kényeztető élményt és egészséget – de miről is van szó egyáltalán?

A hidromasszázs egészséges, mert:

 • oldja a stresszt, 
 • lazítja a befeszült izmokat, 
 • serkenti a vérkeringést,
 • felhajtóerejével leveszi a terhelést az ízületekről, a gerincről, a fájó derékról és segíti feloldani a befeszült, sajgó izmokat, 
 • gyorsítja a regenerációt,
 • és javítja az alvást.

Egy stresszes nap után már húsz perc masszázskádas fürdés is elég, hogy kikapcsolhassunk: egészségesebben és nyugodtabban mászunk majd ki a kádból. Kellemes élményeket szerezhetünk, miközben megelőzhetjük a különféle betegségeket is.

Kádat vagy jakuzzit válasszunk?

Mindkettőnek megvannak az előnyei.

 • A kádakat mindennapi használatra tervezték, és elérhető helyen van: hiába van az embernek jakuzzija, ha nem használja – vagy épp nem tudja kültéren a rossz idő miatt. Fürdeni viszont mindennap szoktunk, és akkor már indulhat a masszázs is.
 • A jakuzzi fúvókája erősebb – így intenzívebb a masszázs.
 • A kád kevesebb energiát (áramot) fogyaszt, mert nem kell folyamatosan fűteni, nem kell kezelni a vizét bőrbarát vegyszerekkel, nem kell nagy teljesítményű motorokat pörgetni.
 • A jakuzzi víztakarékosabb. Egy jó jakuzzivízhez kevés dolog fogható: jó kezelés mellett a negyedéves víz tisztább és lágyabb, mint amikor feltöltötte a medencét. Átlagosan féléves cserével számolhat, míg a kádat minden fürdésnél újratölti. 

Ha nem tudjuk, hogyan válasszunk hidromasszázst, az M-Acryl fürdőkád bemutatóterembe elvihetjük az áram- és vízszámlánkat, és segítenek kiszámítani, hogy melyik kád és melyik jakuzzi mekkora befektetéssel jár majd számunkra. 

Pneumatikus vezérlés – hidromasszázs elérhető áron

A pneumatikus vezérlésű hidromasszázs kedvező árú: körülbelül harmadannyiba kerül, mint az elektronikus vezérlés, mivel sokkal egyszerűbb a kialakítása.

 • Egyszerű, fizikai szabályozógombokkal bír, nincs elektronika. 
 • Kevesebb alkatrésze van, így egyszerűbb szervizelni.
 • Tökélyre fejlesztett masszázsélményt ad: 12 vízfúvóka masszíroz minket (4 a talpunkat lazítja, 4 a hátunkat dögönyözi, 4 oldalfúvóka a combunkat gyúrja át).

Masszázs és pezsgőfürdő

Az M-Acryl kádjaival nemcsak masszázsélményt kaphatunk, de az oldalszelepes légfúvókák révén pezsgőfürdőzhetünk is. Pici, barátságos buborékok kényeztetnek minket, és nem “csipkedi” bőrünket a levegő.

Színterápia

A különféle színek különféle hatással vannak a lelkiállapotunkra és a hatékonyságunkra is – egyes színeket lelkesítenek, mások relaxálnak minket. Rengeteget segíthetünk közérzetünkön a színterápiás kádakkal. Nem mellesleg csodás atmoszférát teremthetünk a fürdőszobában.

Sima vagy dupla multifunkciós leddel (mely képes színátmenetre is!) világíthatjuk meg a fürdővizünket.

Amennyiben pedig hangulatvilágítást keresünk, akkor próbáljuk ki a Relax színterápiát javaslom: a kád méretétől függően 14, 20 vagy  24 db miniled az éteri megjelenés jegyében.

Mi a helyzet az elektronikus hidromasszázzsal?

Az elektronikus vezérlésű hidromasszázsrendszer ára magasabb, mint a pneumatikus verzióé. Azonban számos előnnyel – például kádvédelemmel és luxusfunkciókkal – bír.

Így védi a kádat az elektronikus rendszer:

 • Véd a szárazon futás ellen. A vízpumpa nem bírja a levegőt – és míg a pneumatikus rendszert akkor is elindíthatjuk, ha nincs elég víz a kádban, az elektronikus csak adekvát vízmennyiségnél startol, így védve a kádat.
 • Tíz év garancia.
 • Fröccsenésvédelem. Még csak véletlenül sem fröccsen ki a víz a kádból
 • Automatikus kiszárítás. Használat után a rendszer megvárja a kád leeresztését, majd ezt követően magától bekapcsol a légkompresszor azért, hogy a kád aljában levő fúvókákból és csövekből kifújja és kiszárítsa a maradványvizet. A pneumatikus rendszerben ellenben nincs automata csőrendszerszárítás, arra külön figyelni kell, és manuálisan kell elindítanunk a szárítást.
 • Rezgéselnyelő lábazat és erős, kompakt vázszerkezet. A lábazat védi az akril kádtestet és -szerkezetet a vízpumpa és légkompresszor rezgésétől. Az M-Acryl híresen erős vázszerkezete pedig gondoskodik a tartósságról és strapabíróságról.
 • Kompakt vázszerkezet
 • Extra funkció: friss vizes öblítés használat után 15 perccel. A kád csőrendszerét tiszta, friss víz átmossa automatikusan, és így a legapróbb szennyeződéseket is eltávolítja.
 • Extra funkció: automatikus ózonos fertőtlenítés. Minél kevesebb a vegyszer, annál jobb nekünk és a kádnak is. Az ózont használó fertőtlenítőrendszer a masszázs bekapcsolásakor magától indul, a vizet ózonnal vegyíti és ezáltal csírátlanítja. A fürdőtérbe nem jut a gázból, a vízben azonnal feloldódik. (Alapfelszereltség a Wellness Premium és Wellness Premium Plus rendszereknél, a többihez extraként kérhető.)

Az elektronikus rendszer = luxusélmény

Az elektronikus rendszer számos extra funkcióval bír, amelyek még élvezetesebbé teszik a fürdést.

 • Pulzálás – hol erősebben, hol gyengébben, mintha lenne egy saját masszőrünk.
 • Turbómasszázs és intenzitásszabályzó gombok – kedvünkre állíthatjuk a masszázs erejét
 • Intelligens vezérlőpanel a kádtest peremén
 • Digitális óra –  Mindig tudhatjuk, mennyi az idő, és mutatja azt is, hány fokos a víz és a beállított programból mennyi van hátra.
 • Extra funkció: vízfűtés – A Wellness Premium Plus masszázsrendszernél nem kell újra melegvizet engednünk, ha egy-két fokot emelnénk a hőmérsékleten: állítsuk be a kívánt hőfokot, és a beépített 1,5 kW-os vízfűtő melegít rajta.
 • A vízhőmérséklet szinten tartása – Ha 37 fokos vizet szeretnénk, akkor kádunk intelligens rendszere pontosan 37 fokon fogja tartani a vizet. 
 • Vezérlőpanel – A kijelzőről leolvashatjuk a legfontosabb infókat, de ránézés nélkül is kezelhetjük a puha nyomógombbal. 
 • Csöndes vízpumpa, halk légkompresszor – Pusztán halk, nem zavaró dorombolás jelzi, hogy fut a motor, így bátran használhatjuk hajnalban is.

Melyik rendszer éri meg a legjobban?

Az csupán a célunktól függ. 

Ha egészségügyi szempontjaink vannak, nem vágyunk extrákra, és költséghatékony masszázst szeretnénk, akkor a pneumatikus masszázsrendszerrel nem lőhetünk mellé.

Ha masszázsrendszerünknél fontos a luxus, válasszunk egyet az elektronikus masszázsrendszer három alapkiadásából, majd fűszerezzük igény szerint az extrákkal. 

Válasszunk bátran ízlésünk, igényeink és költési hajlandóságunk szerint – itt tudjuk összehasonlítani a különféle modelleket:

Ha felkeltettük érdeklődését az M-Acryl masszázskádak iránt, kérjük látogasson el az M-Acryl központi bemutatótermébe.

Válasszon masszázsrendszert fürdőkádjához most kedvezményesen! Kedvezményes árak IDE KATTINTVA elérhetők.

Az akció időtartama: 2023.01.23-2023.05.31.
Az akció más kedvezménnyel nem összevonható. A masszázsrendszerek csak M-Acryl fürdőkáddal együtt megvásárolhatóak. A masszázsrendszer ára a fürdőkád árát nem tartalmazza.

2023. május 10.

Eladóvá vált Az ördög Pradát visel főszerkesztőjének lenyűgöző luxuslakása

Ez az a különleges New York-i otthon, amelyben az ominózus Harry Potter-leadási jelenet játszódik. A 2006-os Az ördög Pradát visel (The Devil Wears Prada )című vígjáték rögtön a...

2023. április 19.

Ez a Long Island-i ház bizonyítja, hogy a betonvilág és a melegség tökéletesen megfér egymás mellett

A híres Raffaella Bortoluzzi építész különleges csodát alkotott a hétvégi luxusnyaralóban. Az Olaszországban és New Yorkban tanult, legendás építész, Raffaella Bortoluzzi...

2023. január 18.

Így lesz a fürdőszobádból wellness-szalon!

Minden nap tökéletes masszázsélményt kaphatunk, ha jól választunk – ezt pedig a testünk és lelkünk is megköszöni.  Már az ókori Rómában nagy hagyománya volt a különféle...