Eladóvá vált Az ördög Pradát visel főszerkesztőjének lenyűgöző luxuslakása

Ez az a különleges New York-i otthon, amelyben az ominózus Harry Potter-leadási jelenet játszódik.

A 2006-os Az ördög Pradát visel (The Devil Wears Prada )című vígjáték rögtön a stílusérzékeny filmrajongók kedvencévé vált, köszönhetően részben a vitriolos főszerkesztőt Miranda Priestlyt játszó, zseniális Meryl Streep alakításának, valamint a lenyűgöző ruhaösszeállításoknak és enteriőröknek.

Ezek közül is kiemelkedik Priestly elegáns New York-i – egészen pontosan a manhattani Upper East Side-on található – otthona, amely ugyan csupán néhány percig szerepel (amikor Anne Hathaway leadja a friss Harry Potter-kéziratot főszerkesztőjének), mégis rögtön bekerült a legfontosabb filmes lakásbelsők közé. 

Most ez a hatalmas, 10 hálószobás lakás eladósorba került, és bárki lecsaphat rá 27,5 millió dollárért. Ennek örömére most virtuálisan körbejárhatjuk a manhattani ingatlant, és inspirálódhatunk az elegáns élettérből.

Az ötemeletes otthont 1906-ban tervezte és építette Stanford White, és az idők során többször restaurálták, azonban a klasszikus New York-i elegancia megmaradt. A sok-sok fehérrel operáló, világos lakást a kék egy izgalmas, cerulean, másnéven cölinkék árnyalatával frissítették fel: ez a szín egyszerre megnyugtató és vagány.

A fehér alapú otthon bővelkedik az izgalmas részletekben, például a látványos, lambériával, stukkóval vagy épp tapétával díszített falakban.

Ha hasonlóan különleges falat szeretnénk otthonunkba, nézzünk körül a WPC Market kínálatában ide kattintva, ahonnan rendhagyó és strapabíró, innovatív megoldásokkal dobhatjuk fel otthonunkat.

A hatalmas, napfényes konyha is érdekfeszítő látványt nyújt: ugyan a konyhapultnál található metrócsempe már nem annyira divatos, a fekete-fehér-szürke árnyalatokban játszó, geometrikus padlócsempe dinamikát visz a térbe. De nemcsak le-, felnézni is érdemes, mert rendhagyó részletek köszöntik az embert a mennyezeten.

Ha mi is különleges csempéket keresünk, a Palatinus Fürdőszobaszalonok kínálatában megtaláljuk őket.

Nem kell ahhoz világhírű divatfőszerkesztőnek lenni, hogy az ember inspirációt nyerhessen a filmbéli stílusdíva otthonából: a fehér alap mindig jó ötlet, és ha fókuszba állítunk és végigfuttatunk a lakáson valamilyen mutatós színt, egységes és izgalmas lesz az összkép.

A képek forrása: Curbed

Fotók: Krisztina Crane

2023. május 10.

Eladóvá vált Az ördög Pradát visel főszerkesztőjének lenyűgöző luxuslakása

Ez az a különleges New York-i otthon, amelyben az ominózus Harry Potter-leadási jelenet játszódik. A 2006-os Az ördög Pradát visel (The Devil Wears Prada )című vígjáték rögtön a...

2023. április 19.

Ez a Long Island-i ház bizonyítja, hogy a betonvilág és a melegség tökéletesen megfér egymás mellett

A híres Raffaella Bortoluzzi építész különleges csodát alkotott a hétvégi luxusnyaralóban. Az Olaszországban és New Yorkban tanult, legendás építész, Raffaella Bortoluzzi...

2023. január 18.

Így lesz a fürdőszobádból wellness-szalon!

Minden nap tökéletes masszázsélményt kaphatunk, ha jól választunk – ezt pedig a testünk és lelkünk is megköszöni.  Már az ókori Rómában nagy hagyománya volt a különféle...