A legújabb textil hatású csempék – már a VS Fürdőszoba üzleteiben!

A trendeket diktáló tervező szakemberek mindig valami újdonsággal rukkolnak elő – ezt már megszokhattuk. Ezúttal a természetes köveké és a textil hatású felületeké a főszerep, még akkor is, ha meleg anyagokon megszokott  felületeket ezúttal egy kemény és hűvös dolog prezentálja, mint például egy csempe!

A cikket szerkesztette: Argenta

Az ARGENTA gyár termékpalettája változatos kínálatot ölel fel. A minimál, letisztult családoktól kezdve a manapság nagyon trendi vintage stíluson át az elegáns, sőt klasszikus csempecsaládokig minden megtalálható. Kisebb méretű lapjait a társasházi lakások fürdőszobájához méretezi, míg a tágasabb családi házak nagyobb fürdőibe is találunk elegáns, nagy lapokat. A divatos szürkétől egészen a színes csempékig válogathatunk kedvünkre, ízlésünknek megfelelően. Dekorcsempék és számos mozaik csempe segít egyedivé kialakítani a fürdőszoba hangulatát, melyeknek négyzetméterenkénti ára van, így gazdaságosan szépíthetjük fürdőnket.

 

Kapcsolat
Bemutatóterem
Argenta

A jó hír pedig, hogy mindezt már itthon, élőben is megtekinthetjük – ugyanis gyönyörű, új csempe családok érkeztek a VS Fürdőszoba zuglói üzletébe, az Argenta gyár legújabb kollekcióiból!

A gyönyörű textilek, finom kelmék és izgalmas szövetek világába kalauzolnak ezúttal bennünket a tervezők, és az ARGENTA gyártói csapata, miközben persze, a szép kövek vagy a fa textúrája is éppúgy velünk marad.

Az ARGENTA legújabb kollekciói pedig már az üzletekben – történetesen partnerünk, a gyönyörű és folyamatosan megújuló kínálattal büszkélkedő VS Fürdőszoba üzleteiben már élőben is megtekinthetők a legújabb szépségek!

Aki szívesen választana élénk színű szanitereket, vagy egy-egy különlegesebb formájú kádat vagy mosdót újonnan elkészülő fürdőszobájába, annak leginkább a szürke, nagyméretű, matt köveket, természetes kő felületeket ajánljuk – hiszen egy ilyen matt, természetes és homogén textúra remek hátteret biztosít különleges szanitereinknek, miközben persze önmagában is gyönyörű látvány.

Az időtlen, érdes felületű, abszolút kőhatású CARDDOSO kollekciót a szürke különböző, hidegebb és meleg tónusaiban választhatjuk.

A lapokkal mind a minimál, mind pedig a természetesebb, kicsit rusztikus stílus képviselői is megtalálhatják a számításukat, hiszen a matt, enyhén érdes felületek olyan hatást nyújtanak, mintha csak egy óriás sziklatömbből vágtak volna ki egy-egy szép szeletet. A 30X60 cm-es elegáns téglalap, vagy a 60X60 cm-es négyzetes lapokkal szép és elegáns tereket alkothatunk, akár nagyobb helyiségekben is, padlókon is – a lapokat vegyítve is, a különböző színeket mintegy mozaikszerűen, véletlenszerűen egymás mellé helyezve…

Szintén kövek textúrájával megmintázott és a természetes kő inspirációja alapján létrehozott szépség az Argenta COLOSO családja is, melyet szintén meg tudunk már élőben is tekinteni az üzletben.

A lapok itt ezúttal a natúr bézsek kellemes, melegebb árnyalataiból kerülnek ki, 29,5X90-es méretben. Ez már óriási, igazi minimál és modern enteriőrök időtlen stílusához tökéletes választás! Ezekkel a lapokkal gyönyörű, időtlen tereket, fürdőszoba enteriőröket tervezhetünk.

Még mindig kőhatású felületet mutat a LIGHT STONE névre hallgató, szintén az üzletben kiállított család is, ám ennek már a dekorja textil hatású felületekkel lett társítva: barokkos minta, egyszerű fehér szövet…

A színek egyszerű eleganciája, a tört fehér, a bézs és a kellemes halványszürke árnyalataiban választhatjuk, 25X50, illetve egészen kicsi, mintegy óriásmozaik szerű, 25X25-ös méretben.

Aki pedig abszolút beleszeretett a textilek finom mintázatába, izgalmas textúráiba, annak olyan családokat is tudunk ajánlani, melyek valamennyi méretükben, a nagy alap lapok felületein is tökéletesen visszaadják a textiles hatásokat.

Az Argenta TOULOUSE 45X45 cm-es lapjait az izgalmas patchwork jellegű minta teszi érdekessé, melyet 4 árnyalatban is választhatunk: white, gray, beige, és taupe. Minimál, letisztult és finom árnyalatok jellemzik valamennyi színösszeállítást, melyhez még mindig bátran tervezhetünk színesebb bútorokat, kiegészítőket.A TOULOUSE kollekciónak egyébként nagyobb méretű lapjaiban szintén megmutatkozik a textiles hatás, itt a nagyon kellemes, lágy krémszínek és a fehérek különböző árnyalatait követhetjük nyomon 29,5 X 90 cm –es csempeóriásokon, amelynek felületein az egymás mellé rakott textil anyagok, leginkább a vásznak különböző szövésmintáiban gyönyörködhetünk.

Ám akinek a vászon szövése és mintázata túlságosan rusztikus lenne, annak a selyem anyagok felületi hatásait ajánljuk, melyeket gyönyörűen megtestesít az Argenta SILK kollekciója! A 20X50 illetve 20X20 cm-es lapokon a gyönyörű, színátmenetes finom minták a kávé és krémszínek kellemes, melengető árnyalataiban érhetők el, 4 színösszeállításban: white, stripes, smoke valamint ivory változatban kérhetjük az üzletben.

Azonban az Argenta még ennél is továbbmegy, és a kőből még akár szőnyeget is mintáz nekünk! A BRONX család kétféle változatban is elérhető, és akár egy tágasabb, nagyobb bárban is remekül mutat a csíkos szőnyeg jellegű padlólap, melyet 4 színárnyalatban (iron, stone, taupe és white), valamint antikolt hatású megmunkálással kérhetünk – melyek a vintage vagy a modern loft jellegű terekbe tökéletesen beleillenek.

A vas verzió különösen érdekes, mintha az oxidálódott vas felület lenne jelen a lapokon, mely természetesen tökéletesen egészséges – és köze sincs a vashoz, sem a textilhez – hiszen mind kiváló minőségű, tartós kerámia. Mindezek csak különleges felületi hatások, melyek a gyártók mára már egyre tökéletesebb technológiai innovációnak, vívmányainak köszönhetők!

A BRONX kollekciót egyébként többféle dekorral is kérhetjük, nagyon sokoldalú és mutatós lapcsalád – érdemes élőben is megtekinteni!

A klasszikusabb ízlésűeknek sem kell törniük a fejüket, hogy mivel is k a szép, elegáns fürdőszoba vagy a nappali padlóját és falait – ha mindenáron a most beérkező Argenta újdonságaiból szeretnének szemezgetni!

Érkezett ugyanis egy igazi klasszikus szépség, az Argenta CARRARA lapcsalád, mely a gyönyörű márvány mintájával és felületével kápráztat el bennünket – méghozzá fényes és matt kivitelben egyszerre!

Az exkluzív kollekcióval elegáns, modern tereket is tervezhetünk természetesen – de a klasszikus enteriőrökben szintúgy megállja a helyét. Izgalmas még az egyes lapok középső élvágása is, melyek 30X60 cm-esek, de egy helyen, körülbelül középen el van vágva a lap.

A selymes, sima márványfelületű lapok mellett cifrázhatjuk is az összhatást – kérhetjük ugyanis a lapot csíkozott, strukturált felülettel is, melynek egy enyhe 3d hatását jól megvilágítva egészen különleges hatásokat érhetünk el.

Az újonnan érkező kollekciók mind, egytől egyig nagyon különlegesek és izgalmasak – melyeket a fotók közel sem adnak úgy vissza, mintha az ember élőben láthatja és megtapinthatja – ezért invitáljuk Önt is: jöjjön el, és tekintse meg, simogassa meg a szépséges ARGENTA újdonságok egytől-egyig izgalmas felületeit a VS Fürdőszobaszalon legszebb, legnagyobb zuglói minta bemutatótermében!

http://www.vsfurdoszoba.hu

2023. május 10.

Eladóvá vált Az ördög Pradát visel főszerkesztőjének lenyűgöző luxuslakása

Ez az a különleges New York-i otthon, amelyben az ominózus Harry Potter-leadási jelenet játszódik. A 2006-os Az ördög Pradát visel (The Devil Wears Prada )című vígjáték rögtön a...

2023. április 19.

Ez a Long Island-i ház bizonyítja, hogy a betonvilág és a melegség tökéletesen megfér egymás mellett

A híres Raffaella Bortoluzzi építész különleges csodát alkotott a hétvégi luxusnyaralóban. Az Olaszországban és New Yorkban tanult, legendás építész, Raffaella Bortoluzzi...

2023. január 18.

Így lesz a fürdőszobádból wellness-szalon!

Minden nap tökéletes masszázsélményt kaphatunk, ha jól választunk – ezt pedig a testünk és lelkünk is megköszöni.  Már az ókori Rómában nagy hagyománya volt a különféle...