A legújabb textil hatású csempék – már a VS Fürdőszoba üzleteiben!

A trendeket diktáló tervező szakemberek mindig valami újdonsággal rukkolnak elő – ezt már megszokhattuk. Ezúttal a természetes köveké és a textil hatású felületeké a főszerep, még akkor is, ha meleg anyagokon megszokott  felületeket ezúttal egy kemény és hűvös dolog prezentálja, mint például egy csempe!

A cikket szerkesztette: Argenta

Az ARGENTA gyár termékpalettája változatos kínálatot ölel fel. A minimál, letisztult családoktól kezdve a manapság nagyon trendi vintage stíluson át az elegáns, sőt klasszikus csempecsaládokig minden megtalálható. Kisebb méretű lapjait a társasházi lakások fürdőszobájához méretezi, míg a tágasabb családi házak nagyobb fürdőibe is találunk elegáns, nagy lapokat. A divatos szürkétől egészen a színes csempékig válogathatunk kedvünkre, ízlésünknek megfelelően. Dekorcsempék és számos mozaik csempe segít egyedivé kialakítani a fürdőszoba hangulatát, melyeknek négyzetméterenkénti ára van, így gazdaságosan szépíthetjük fürdőnket.

 

Kapcsolat
Bemutatóterem
Argenta

A jó hír pedig, hogy mindezt már itthon, élőben is megtekinthetjük – ugyanis gyönyörű, új csempe családok érkeztek a VS Fürdőszoba zuglói üzletébe, az Argenta gyár legújabb kollekcióiból!

A gyönyörű textilek, finom kelmék és izgalmas szövetek világába kalauzolnak ezúttal bennünket a tervezők, és az ARGENTA gyártói csapata, miközben persze, a szép kövek vagy a fa textúrája is éppúgy velünk marad.

Az ARGENTA legújabb kollekciói pedig már az üzletekben – történetesen partnerünk, a gyönyörű és folyamatosan megújuló kínálattal büszkélkedő VS Fürdőszoba üzleteiben már élőben is megtekinthetők a legújabb szépségek!

Aki szívesen választana élénk színű szanitereket, vagy egy-egy különlegesebb formájú kádat vagy mosdót újonnan elkészülő fürdőszobájába, annak leginkább a szürke, nagyméretű, matt köveket, természetes kő felületeket ajánljuk – hiszen egy ilyen matt, természetes és homogén textúra remek hátteret biztosít különleges szanitereinknek, miközben persze önmagában is gyönyörű látvány.

Az időtlen, érdes felületű, abszolút kőhatású CARDDOSO kollekciót a szürke különböző, hidegebb és meleg tónusaiban választhatjuk.

A lapokkal mind a minimál, mind pedig a természetesebb, kicsit rusztikus stílus képviselői is megtalálhatják a számításukat, hiszen a matt, enyhén érdes felületek olyan hatást nyújtanak, mintha csak egy óriás sziklatömbből vágtak volna ki egy-egy szép szeletet. A 30X60 cm-es elegáns téglalap, vagy a 60X60 cm-es négyzetes lapokkal szép és elegáns tereket alkothatunk, akár nagyobb helyiségekben is, padlókon is – a lapokat vegyítve is, a különböző színeket mintegy mozaikszerűen, véletlenszerűen egymás mellé helyezve…

Szintén kövek textúrájával megmintázott és a természetes kő inspirációja alapján létrehozott szépség az Argenta COLOSO családja is, melyet szintén meg tudunk már élőben is tekinteni az üzletben.

A lapok itt ezúttal a natúr bézsek kellemes, melegebb árnyalataiból kerülnek ki, 29,5X90-es méretben. Ez már óriási, igazi minimál és modern enteriőrök időtlen stílusához tökéletes választás! Ezekkel a lapokkal gyönyörű, időtlen tereket, fürdőszoba enteriőröket tervezhetünk.

Még mindig kőhatású felületet mutat a LIGHT STONE névre hallgató, szintén az üzletben kiállított család is, ám ennek már a dekorja textil hatású felületekkel lett társítva: barokkos minta, egyszerű fehér szövet…

A színek egyszerű eleganciája, a tört fehér, a bézs és a kellemes halványszürke árnyalataiban választhatjuk, 25X50, illetve egészen kicsi, mintegy óriásmozaik szerű, 25X25-ös méretben.

Aki pedig abszolút beleszeretett a textilek finom mintázatába, izgalmas textúráiba, annak olyan családokat is tudunk ajánlani, melyek valamennyi méretükben, a nagy alap lapok felületein is tökéletesen visszaadják a textiles hatásokat.

Az Argenta TOULOUSE 45X45 cm-es lapjait az izgalmas patchwork jellegű minta teszi érdekessé, melyet 4 árnyalatban is választhatunk: white, gray, beige, és taupe. Minimál, letisztult és finom árnyalatok jellemzik valamennyi színösszeállítást, melyhez még mindig bátran tervezhetünk színesebb bútorokat, kiegészítőket.A TOULOUSE kollekciónak egyébként nagyobb méretű lapjaiban szintén megmutatkozik a textiles hatás, itt a nagyon kellemes, lágy krémszínek és a fehérek különböző árnyalatait követhetjük nyomon 29,5 X 90 cm –es csempeóriásokon, amelynek felületein az egymás mellé rakott textil anyagok, leginkább a vásznak különböző szövésmintáiban gyönyörködhetünk.

Ám akinek a vászon szövése és mintázata túlságosan rusztikus lenne, annak a selyem anyagok felületi hatásait ajánljuk, melyeket gyönyörűen megtestesít az Argenta SILK kollekciója! A 20X50 illetve 20X20 cm-es lapokon a gyönyörű, színátmenetes finom minták a kávé és krémszínek kellemes, melengető árnyalataiban érhetők el, 4 színösszeállításban: white, stripes, smoke valamint ivory változatban kérhetjük az üzletben.

Azonban az Argenta még ennél is továbbmegy, és a kőből még akár szőnyeget is mintáz nekünk! A BRONX család kétféle változatban is elérhető, és akár egy tágasabb, nagyobb bárban is remekül mutat a csíkos szőnyeg jellegű padlólap, melyet 4 színárnyalatban (iron, stone, taupe és white), valamint antikolt hatású megmunkálással kérhetünk – melyek a vintage vagy a modern loft jellegű terekbe tökéletesen beleillenek.

A vas verzió különösen érdekes, mintha az oxidálódott vas felület lenne jelen a lapokon, mely természetesen tökéletesen egészséges – és köze sincs a vashoz, sem a textilhez – hiszen mind kiváló minőségű, tartós kerámia. Mindezek csak különleges felületi hatások, melyek a gyártók mára már egyre tökéletesebb technológiai innovációnak, vívmányainak köszönhetők!

A BRONX kollekciót egyébként többféle dekorral is kérhetjük, nagyon sokoldalú és mutatós lapcsalád – érdemes élőben is megtekinteni!

A klasszikusabb ízlésűeknek sem kell törniük a fejüket, hogy mivel is k a szép, elegáns fürdőszoba vagy a nappali padlóját és falait – ha mindenáron a most beérkező Argenta újdonságaiból szeretnének szemezgetni!

Érkezett ugyanis egy igazi klasszikus szépség, az Argenta CARRARA lapcsalád, mely a gyönyörű márvány mintájával és felületével kápráztat el bennünket – méghozzá fényes és matt kivitelben egyszerre!

Az exkluzív kollekcióval elegáns, modern tereket is tervezhetünk természetesen – de a klasszikus enteriőrökben szintúgy megállja a helyét. Izgalmas még az egyes lapok középső élvágása is, melyek 30X60 cm-esek, de egy helyen, körülbelül középen el van vágva a lap.

A selymes, sima márványfelületű lapok mellett cifrázhatjuk is az összhatást – kérhetjük ugyanis a lapot csíkozott, strukturált felülettel is, melynek egy enyhe 3d hatását jól megvilágítva egészen különleges hatásokat érhetünk el.

Az újonnan érkező kollekciók mind, egytől egyig nagyon különlegesek és izgalmasak – melyeket a fotók közel sem adnak úgy vissza, mintha az ember élőben láthatja és megtapinthatja – ezért invitáljuk Önt is: jöjjön el, és tekintse meg, simogassa meg a szépséges ARGENTA újdonságok egytől-egyig izgalmas felületeit a VS Fürdőszobaszalon legszebb, legnagyobb zuglói minta bemutatótermében!

http://www.vsfurdoszoba.hu

2021. december 16.

Mivel dobd fel a karácsonyi ünneplést?

Ha kicsit többre vágyunk a megszokott, mindenhol látható karácsonyi díszeknél, érdemes saját, rendhagyó dekorációval készülni az ünneplésre. Miért nem próbálunk ki ilyenkor valami...

2021. november 17.

Szauna tippek kezdőknek és haladóknak

Az északiak tudják a boldogság és az egészséges élet titkát – hiába a hideg és a ború, mégis a legboldogabb népek közé tartoznak. Ennek természetesen több különféle oka is...

2021. október 22.

Nyerj 500 000 forintot, és emeld új szintre otthonodat!

Hogyan turbóznánk fel otthonunkat félmillió forintból? Ennyi pénzből rengeteg otthoni fejlesztést megvalósíthatunk, hogy tényleg olyan legyen életterünk, mint amilyennek megálmodtuk...