Védd meg otthonodat, és spórolj meg egy rakat pénzt egyszerűen!

2020 bizarr év. Idén rengeteg szörnyűség történt – azonban érdemes ezt a szorongással teli időszakot felhasználnunk arra, hogy végignézzünk életünkön, és váltsunk. Hiszen Friedrich Nietzsche (és Kanye West) is megmondta, hogy ami nem öl meg minket, az erősebbé tesz – úgyhogy itt a tökéletes alkalom, hogy megnézzük, hogyan javíthatunk életünkön.

Ennek fontos eleme a pénzügyi biztonságunk megteremtése vagy javítása. 

Ez a furcsa időszak szinte biztosan hatással volt a bankszámlánkra: sokunknak csökkent a bevétele, miközben megnőttek bizonyos kiadásaink. Gondoljunk csak akár a különféle pánik- vagy szorongásvásárlásra: a futár számos háztartásban szinte már családtaggá vált. 

De még ha nem is estünk az online vásárlás csapdájába, akkor is ajánlott kicsit átnézni a pénzügyeinket: rendszeres kiadásaink listáján valószínűleg több olyan tétel is akad, amin jelentősen spórolhatunk – életszínvonalunk megtartása vagy akár növelése mellett.

Ilyen tétel például a lakásbiztosítás. 

A legtöbben még úgy százéve kötöttek egy kötelező lakásbiztosítást a hitel mellé, és azóta nem is váltottak. A többségnek általában fogalma sincs, mit tartalmaz a csomag.

Pedig a biztosítók minden évben újdonságokkal, fejlettebb, költséghatékonyabb csomagokkal rukkolnak elő, így szinte biztos, hogy a jelenlegi csomagunknál sokkal jobbat is találhatunk, jóval olcsóbban – akkor mégis miért nem váltanak az emberek?

Az ok egyszerű: nincs rá idejük, energiájuk – hiszen túl bonyolult a felmérés, a kalkuláció, az ügyintézés. 

Vagy mégsem? 

Csak fussuk át jelenlegi szerződésünket, nézzük meg mennyit fizetünk, és ha kíváncsiak vagyunk, mennyit spórolhatunk lakásbiztosításunkon, próbáljuk ki a CHERRISK kalkulátorát: elég csupán egy percet rászánnunk, hogy válaszoljunk néhány (maximum hét) kérdésre – és már láthatjuk is az árakat. 

Ha pedig megtetszik a biztosítás, pillanatok alatt megköthetjük, így könnyen és költséghatékonyan gondoskodhatunk otthonunk és értékeink biztonságáról. 

Ha a CHERRISK-et választjuk, nem kell órákig az ügyintézőkkel diskurálnunk és százoldalas paksamétákat tárolnunk a szekrény mélyén (amiket persze sosem találunk meg, ha szükség lenne rájuk): rögtön megkapjuk 100%-ban digitális biztosításunkat, éves kötelezettség nélkül, villámgyors kárrendezéssel.

Nem érdemes haboznunk. A lakásbiztosítások zömét a januári hónapforduló előtt 30 nappal kell felmondani – úgyhogy nézzünk utána még most novemberben biztosításunknak, és keressük meg a megfelelő alternatívát.

Utána pedig már csak élveznünk kell a biztonságot, a megspórolt pénzt pedig olyan dolgokra költhetjük, amelyek valóban örömet okoznak.

A CHERRISK-nél most egy perc alatt megnézheti, mennyi a havidíja – csak KATTINTSON IDE.

2021. július 22.

A hiba, ami tönkreteszi a teraszodat – és így kerülheted el!

Az esztétikus otthon kialakításánál rengeteg tényezőre oda kell figyelnünk. Fontosak az arányok, a színek, a minták, a textúrák, az elrendezés; egységes stílust kell kialakítanunk...

2021. június 17.

Építkezni készülsz? Erre készülj fel! – Otthontervezési és lakberendezési tippek

2020 szinte mindent megváltoztatott: az építőipar sem kivétel. Ha építkezni, felújítani szeretnénk, nem árt, ha felkészülünk néhány változásra – de pontosan mi vár ránk, ha új...

2021. június 03.

Így lesz templomból lenyűgöző lakóház!

Mindig érdemes otthonátalakításokat nézegetni: hihetetlen látni, ahogy a tulajok és a tervezők meglátják az unalmas vagy épp lepusztult épületben a potenciált, és a lehető legtöbbet...