Védd meg otthonodat, és spórolj meg egy rakat pénzt egyszerűen!

2020 bizarr év. Idén rengeteg szörnyűség történt – azonban érdemes ezt a szorongással teli időszakot felhasználnunk arra, hogy végignézzünk életünkön, és váltsunk. Hiszen Friedrich Nietzsche (és Kanye West) is megmondta, hogy ami nem öl meg minket, az erősebbé tesz – úgyhogy itt a tökéletes alkalom, hogy megnézzük, hogyan javíthatunk életünkön.

Ennek fontos eleme a pénzügyi biztonságunk megteremtése vagy javítása. 

Ez a furcsa időszak szinte biztosan hatással volt a bankszámlánkra: sokunknak csökkent a bevétele, miközben megnőttek bizonyos kiadásaink. Gondoljunk csak akár a különféle pánik- vagy szorongásvásárlásra: a futár számos háztartásban szinte már családtaggá vált. 

De még ha nem is estünk az online vásárlás csapdájába, akkor is ajánlott kicsit átnézni a pénzügyeinket: rendszeres kiadásaink listáján valószínűleg több olyan tétel is akad, amin jelentősen spórolhatunk – életszínvonalunk megtartása vagy akár növelése mellett.

Ilyen tétel például a lakásbiztosítás. 

A legtöbben még úgy százéve kötöttek egy kötelező lakásbiztosítást a hitel mellé, és azóta nem is váltottak. A többségnek általában fogalma sincs, mit tartalmaz a csomag.

Pedig a biztosítók minden évben újdonságokkal, fejlettebb, költséghatékonyabb csomagokkal rukkolnak elő, így szinte biztos, hogy a jelenlegi csomagunknál sokkal jobbat is találhatunk, jóval olcsóbban – akkor mégis miért nem váltanak az emberek?

Az ok egyszerű: nincs rá idejük, energiájuk – hiszen túl bonyolult a felmérés, a kalkuláció, az ügyintézés. 

Vagy mégsem? 

Csak fussuk át jelenlegi szerződésünket, nézzük meg mennyit fizetünk, és ha kíváncsiak vagyunk, mennyit spórolhatunk lakásbiztosításunkon, próbáljuk ki a CHERRISK kalkulátorát: elég csupán egy percet rászánnunk, hogy válaszoljunk néhány (maximum hét) kérdésre – és már láthatjuk is az árakat. 

Ha pedig megtetszik a biztosítás, pillanatok alatt megköthetjük, így könnyen és költséghatékonyan gondoskodhatunk otthonunk és értékeink biztonságáról. 

Ha a CHERRISK-et választjuk, nem kell órákig az ügyintézőkkel diskurálnunk és százoldalas paksamétákat tárolnunk a szekrény mélyén (amiket persze sosem találunk meg, ha szükség lenne rájuk): rögtön megkapjuk 100%-ban digitális biztosításunkat, éves kötelezettség nélkül, villámgyors kárrendezéssel.

Nem érdemes haboznunk. A lakásbiztosítások zömét a januári hónapforduló előtt 30 nappal kell felmondani – úgyhogy nézzünk utána még most novemberben biztosításunknak, és keressük meg a megfelelő alternatívát.

Utána pedig már csak élveznünk kell a biztonságot, a megspórolt pénzt pedig olyan dolgokra költhetjük, amelyek valóban örömet okoznak.

A CHERRISK-nél most egy perc alatt megnézheti, mennyi a havidíja – csak KATTINTSON IDE.

2021. április 14.

Ez hiányzik ahhoz, hogy tökéletes otthonod legyen!

Mitől lesz egy otthon tökéletes? Ez talán mindenkinek mást jelent, hiszen mindannyiunk ízlése eltér. És ez így is van jól. Akadnak azonban bizonyos pontok, kitételek, amelyeknek...

2021. április 09.

Erdei idill modern stílusban – csodálatos ez a kaliforniai faház!

Néha az ember szívesen elvonulna kicsit a városból. Kimenekülne a természetbe, a fák, növények, állatok közé, sétálna a madárcsicsergésben, élvezné a friss levegőt. Így volt...

2021. március 11.

A tiszta és stílusos konyha titka egyszerűbb, mint gondolnád!

Talán nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a konyha takarítása a legtöbbször nehéz, idegőrlő folyamat, amire csak nehezen szánja rá magát az ember. A főzés, ételkészítés során...