Tervezz ajtódekorációt – és nyerj értékes nyereményeket!

A Hörmann legújabb pályázatán megtervezhetjük saját ajtódekorációnkat – a legjobb alkotásokat pedig a Hörmann elkészíti, az alkotókat pedig pénzdíjjal is jutalmazzák!

A cikket szerkesztette: Hörmann Hungária Kft.

Otthonunk őrzője, védelmezője, mely óv az illetéktelen behatolóktól, a hidegtől és a forróságtól – ez a bejárati ajtó.

A Hörmann modern bejárati ajtói egyszerre többféle elvárásnak is megfelelnek – biztonságosak, hőszigetelők, tűzállók – és szinte bármilyen típusú házhoz, lakáshoz illenek. Ugyanilyen fontos a garázskapu, amely szintén egy hosszú távú beruházás, általában évtizedekre választjuk. A bejárati ajtóhoz hasonlóan a garázskapu befolyásolja többek közt az otthon biztonságát, a ház esztétikáját és a kiadásokat. A tökéletes otthonképet úgy érhetjük el, ha a garázskapu és a bejárati ajtó összhangban vannak egymással. Európa piacvezető ajtó- és kapugyártójának kínálatában ilyen kombinációk is elérhetők, többféle választási lehetőség adott. A Hörmann portfóliója több mint 70 bejárati ajtó modellt tartalmaz, 11 színárnyalatban. Az alapfelszereléshez 5 pontos automata zár is tartozik. A H-5 automata biztonsági zár mechanikus működésű, önmagától reteszelődik, amint a kioldónyelv az ajtószárnyba nyomódik.

A fűtésszámla a rezsiköltségek jelentős részét teszi ki, ezért rendkívül fontos, hogy a bejárati ajtó megfelelően hőszigeteljen. A ThermoPro acél bejárati ajtók ennek az igénynek felelnek meg: szépek, 8 pontos reteszeléssel gondoskodnak a biztonságról, körbefutó dupla tömítésük csökkenti a hőveszteséget, a lábrésznél lévő kiegészítő kefetömítés szél és vihar ellen is védelmet nyújt. A kiváló ThermoPro Plus bejárati ajtók egy síkot alkotó felülettel, 65 mm vastag, PU-kihabosított, belső szárnykeretes és vastag falcos acél ajtólappal rendelkeznek. A ThermoPro Plus két modellje kapható az M bordás szekcionált garázskapuval azonos kivitelben. Passzívházakhoz ideális megoldást jelent a ThermoCarbon alumínium bejárati ajtó. Az acél szekcionált garázskapuk 15 azonos árú, népszerű színből, valamint a RAL skála kb. 200 színéből és 6-féle Decograin dekorfelületből választhatók. Tömörfa szekcionált kapu kétféle fafajtában – luc- és Hemlock fenyő – elérhető, a felületek lazúros színbevonatot kapnak, melyek nyolcféle színből választhatók, így a bejárati ajtóhoz, illetve a ház összhatásához igazítható.

A Hörmann érdekes megoldást ajánl a homlokzatkialakításhoz: az ALR alumínium szekcionált kaput úgy építi be a homlokzatba, hogy az szinte láthatatlan, kapuburkolatként pedig tetszés szerint lehet használni fát, kerámiát, fémet, műanyagot. Egy klasszikus vagy szecessziós stílusú épülethez tökéletes kiegészítő lehet az impregnált, fehérre alapozott, tömörfa kazettás kapu. A hagyományos családi ház különlegessé varázsolható például egy Silkgrain felületű, a homlokzat színéhez illő, L bordás kapuval, amitől az épület szinte megújul. Rusztikus kapumotívumokkal vagy egyedi kialakítású design fakapuval egyedi hatás érhető el. A garázskapun megjelenhetnek a kedvenc mintáink, monogramunk, a házszám – elég ehhez egy egyszerű rajz –, és a garázs kapu elkészül tömör fenyőből, sőt a kapu kaphat vasalatot, díszfogantyút is. Ráadásul a Hörmann minden kapuhoz egy vele külsőleg teljesen megegyező, praktikus garázsmellékajtót is kínál.

A Hörmann termékpalettájában garantáltan megtalálja mindenki a háza stílusához, színéhez, bármilyen egyedi igényéhez tökéletesen alkalmazkodó bejárati ajtót, garázskaput.

Kapcsolat
Bemutatóterem
3D bemutatóterem
Hörmann Hungária Kft.

Mindig szerettünk dekorálni? Szívesen rajzolunk, barkácsolgatunk, élvezzük a kreatív alkotást? Odavagyunk a lakberendezésért? Akkor a Hörmann új pályázata nekünk szól.

A csúcsminőségű garázskapuk és ajtók gyártásáról híres cég kreatív alkotókat keres: a pályázóknak egy ajtódekorációs tervet kell megalkotniuk a fenntarthatóság jegyében.  Ezt a tervet vektoros formában vagy fotóként is elkészíthetjük, majd a Hörmann garázskapu és ajtó Facebook-oldalán található posztja alatt kell kommentben közzétennünk, hogy részt vehessünk a pályázaton. 

A zsűri a pályamunkákat a megadott téma, az esztétika és a kivitelezhetőség szempontjai alapján vizsgálja meg, és azokat a pályamunkákat választja ki közönségszavazásra, melyek ennek leginkább megfelelnek. 

Tíz pályamunkát választanak ki, és ezeket közönségszavazásra küldik: a közönség által legjobbnak nyilvánított öt alkotást el is készítik, és ezeket a nyertesek élőben is megtekinthetik a díjátadón – mindemellett pedig utalás formájában mind az öt pályázó fejenként 50 000 forintos pénzjutalomban részesül.

Ha szeretnénk részt venni a pályázaton, nincs más dolgunk, mint nekiállni az alkotásnak: akár digitálisan, akár rajzolva, akár barkácseszközök segítségével is elkészíthetjük a dekorációt – amit 2022. június 30-ig kell elküldenünk kommentben.

A beküldött pályázati anyagot kétféleképpen küldhetjük be:

  • Vektoros formában
  • Fotó formájában az elkészült pályamunkáról, minél nagyobb felbontásban. Előnyt élveznek az éles vonalakat és színeket használó pályázók.

A dekorált ajtó mérete: 860 x 1985 milliméter.

A Hörmann Hungária Kft. jó alkotást és sok sikert kíván minden pályázónak!

IDE KATTINTVA találjuk a pályázat Facebook-posztját, ahová kommentben küldhetjük el pályaművünket.

Ide kattintva pedig elolvashatjuk a teljes szabályzatot.

TERMÉKEK, AMIK ÉRDEKELHETNEK

2023. március 03.

Így válaszd ki a tökéletes vakolatot!

A színek, struktúrák és kötőanyagok erdejében nehéz lehet eligazodni –  itt egy kis segítség. Mutasd a házad, megmondom, ki vagy: nagyon sokat számít, hogy fest az épület,...

2023. február 20.

Egy modern, exkluzív, pazar EXPO a jakuzzikról (nem csak) a víz szerelmeseinek

Egy hétvége, nem wellness hétvége. Magyarország legnagyobb vásárral egybekötött kiállítása csak rád vár. Merülj el a SPATREND EXPO kínálatának tengerében! Miről is van szó?...

2023. február 19.

Érezd a természet lágy érintését otthonodban, meríts ihletet az IBDesign bemutatótermének segítségével!

Otthonunkból mindannyian a maximumot szeretnénk kihozni és erre kiváló lehetőséget nyújt egy bemutatóterem, ahol szakértő segítséggel, minden helyiségre kiterjedő összhangot...