Tervezz ajtódekorációt – és nyerj értékes nyereményeket!

A Hörmann legújabb pályázatán megtervezhetjük saját ajtódekorációnkat – a legjobb alkotásokat pedig a Hörmann elkészíti, az alkotókat pedig pénzdíjjal is jutalmazzák!

A cikket szerkesztette: Hörmann Hungária Kft.

Otthonunk őrzője, védelmezője, mely óv az illetéktelen behatolóktól, a hidegtől és a forróságtól – ez a bejárati ajtó.

A Hörmann modern bejárati ajtói egyszerre többféle elvárásnak is megfelelnek – biztonságosak, hőszigetelők, tűzállók – és szinte bármilyen típusú házhoz, lakáshoz illenek. Ugyanilyen fontos a garázskapu, amely szintén egy hosszú távú beruházás, általában évtizedekre választjuk. A bejárati ajtóhoz hasonlóan a garázskapu befolyásolja többek közt az otthon biztonságát, a ház esztétikáját és a kiadásokat. A tökéletes otthonképet úgy érhetjük el, ha a garázskapu és a bejárati ajtó összhangban vannak egymással. Európa piacvezető ajtó- és kapugyártójának kínálatában ilyen kombinációk is elérhetők, többféle választási lehetőség adott. A Hörmann portfóliója több mint 70 bejárati ajtó modellt tartalmaz, 11 színárnyalatban. Az alapfelszereléshez 5 pontos automata zár is tartozik. A H-5 automata biztonsági zár mechanikus működésű, önmagától reteszelődik, amint a kioldónyelv az ajtószárnyba nyomódik.

A fűtésszámla a rezsiköltségek jelentős részét teszi ki, ezért rendkívül fontos, hogy a bejárati ajtó megfelelően hőszigeteljen. A ThermoPro acél bejárati ajtók ennek az igénynek felelnek meg: szépek, 8 pontos reteszeléssel gondoskodnak a biztonságról, körbefutó dupla tömítésük csökkenti a hőveszteséget, a lábrésznél lévő kiegészítő kefetömítés szél és vihar ellen is védelmet nyújt. A kiváló ThermoPro Plus bejárati ajtók egy síkot alkotó felülettel, 65 mm vastag, PU-kihabosított, belső szárnykeretes és vastag falcos acél ajtólappal rendelkeznek. A ThermoPro Plus két modellje kapható az M bordás szekcionált garázskapuval azonos kivitelben. Passzívházakhoz ideális megoldást jelent a ThermoCarbon alumínium bejárati ajtó. Az acél szekcionált garázskapuk 15 azonos árú, népszerű színből, valamint a RAL skála kb. 200 színéből és 6-féle Decograin dekorfelületből választhatók. Tömörfa szekcionált kapu kétféle fafajtában – luc- és Hemlock fenyő – elérhető, a felületek lazúros színbevonatot kapnak, melyek nyolcféle színből választhatók, így a bejárati ajtóhoz, illetve a ház összhatásához igazítható.

A Hörmann érdekes megoldást ajánl a homlokzatkialakításhoz: az ALR alumínium szekcionált kaput úgy építi be a homlokzatba, hogy az szinte láthatatlan, kapuburkolatként pedig tetszés szerint lehet használni fát, kerámiát, fémet, műanyagot. Egy klasszikus vagy szecessziós stílusú épülethez tökéletes kiegészítő lehet az impregnált, fehérre alapozott, tömörfa kazettás kapu. A hagyományos családi ház különlegessé varázsolható például egy Silkgrain felületű, a homlokzat színéhez illő, L bordás kapuval, amitől az épület szinte megújul. Rusztikus kapumotívumokkal vagy egyedi kialakítású design fakapuval egyedi hatás érhető el. A garázskapun megjelenhetnek a kedvenc mintáink, monogramunk, a házszám – elég ehhez egy egyszerű rajz –, és a garázs kapu elkészül tömör fenyőből, sőt a kapu kaphat vasalatot, díszfogantyút is. Ráadásul a Hörmann minden kapuhoz egy vele külsőleg teljesen megegyező, praktikus garázsmellékajtót is kínál.

A Hörmann termékpalettájában garantáltan megtalálja mindenki a háza stílusához, színéhez, bármilyen egyedi igényéhez tökéletesen alkalmazkodó bejárati ajtót, garázskaput.

Kapcsolat
Bemutatóterem
3D bemutatóterem
Hörmann Hungária Kft.

Mindig szerettünk dekorálni? Szívesen rajzolunk, barkácsolgatunk, élvezzük a kreatív alkotást? Odavagyunk a lakberendezésért? Akkor a Hörmann új pályázata nekünk szól.

A csúcsminőségű garázskapuk és ajtók gyártásáról híres cég kreatív alkotókat keres: a pályázóknak egy ajtódekorációs tervet kell megalkotniuk a fenntarthatóság jegyében.  Ezt a tervet vektoros formában vagy fotóként is elkészíthetjük, majd a Hörmann garázskapu és ajtó Facebook-oldalán található posztja alatt kell kommentben közzétennünk, hogy részt vehessünk a pályázaton. 

A zsűri a pályamunkákat a megadott téma, az esztétika és a kivitelezhetőség szempontjai alapján vizsgálja meg, és azokat a pályamunkákat választja ki közönségszavazásra, melyek ennek leginkább megfelelnek. 

Tíz pályamunkát választanak ki, és ezeket közönségszavazásra küldik: a közönség által legjobbnak nyilvánított öt alkotást el is készítik, és ezeket a nyertesek élőben is megtekinthetik a díjátadón – mindemellett pedig utalás formájában mind az öt pályázó fejenként 50 000 forintos pénzjutalomban részesül.

Ha szeretnénk részt venni a pályázaton, nincs más dolgunk, mint nekiállni az alkotásnak: akár digitálisan, akár rajzolva, akár barkácseszközök segítségével is elkészíthetjük a dekorációt – amit 2022. június 30-ig kell elküldenünk kommentben.

A beküldött pályázati anyagot kétféleképpen küldhetjük be:

  • Vektoros formában
  • Fotó formájában az elkészült pályamunkáról, minél nagyobb felbontásban. Előnyt élveznek az éles vonalakat és színeket használó pályázók.

A dekorált ajtó mérete: 860 x 1985 milliméter.

A Hörmann Hungária Kft. jó alkotást és sok sikert kíván minden pályázónak!

IDE KATTINTVA találjuk a pályázat Facebook-posztját, ahová kommentben küldhetjük el pályaművünket.

Ide kattintva pedig elolvashatjuk a teljes szabályzatot.

TERMÉKEK, AMIK ÉRDEKELHETNEK

2023. augusztus 21.

Akár vidéki iskolából is lehet idilli otthon

Bármilyen épület komfortos családi ingatlanná válhat, csak fantázia, kitartás és kreativitás szükséges hozzá. Egy virágárus úgy döntött családjával, hogy vidékre költözik,...

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...