Szakértői anyag
Lakberendezés, lakberendezési stílusok

Lakberendezés, lakberendezési stílusok

A lakberendezés komplex munkafolyamat, mind a feladatokat, mind az azokat elvégző szakemberek összetételét tekintve. A végeredmény csak akkor tekinthető minden szempontból jónak, ha a megrendelő, a lakberendező és a kivitelező szakemberek folyamatos együttműködése és összedolgozása hozza azt létre, legjobb esetben mindenki megelégedésére.

Hogyan tudunk a sorozatban épített lakásokból az adott személy és/vagy család személyes igényeinek és ízlésének megfelelő, jól használható élettereket alkotni?

Erre a kérdésre ad választ a jó lakberendező. Aki nem jön zavarba az egyedi és egyéni megoldásoktól, remekül eligazodik a különböző stílusok kavalkádjában, jó rajzkészséggel és térlátással rendelkezik, de még fontosabb tulajdonsága az átlagon felüli beleérző képesség, amelynek segítségével a megrendelővel és életvitelével gondolatban azonosulva hamar rátalál a legmegfelelőbb megoldásokra.

A lakberendezés tehát semmi esetre sem szólhat a lakberendező saját vágyainak, elképzeléseinek megvalósításáról, hanem csakis a megrendelő kívánságainak célszerű, praktikus és igényeihez mért megtervezését és kivitelez

Ügyfélkártya