Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek.

A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek jegyében készült, a hamisítatlan svájci prémiumminőség jegyében, a modern, innovatív technológia segítségével. A különleges megoldások minden helyiségben működnek, így akár a fürdőszobában is bevethetjük őket a csempe helyett, mivel teljesen vízállóak.

Miért válasszuk a LICO falpaneleket a csempe helyett?

Ha a nedves helyiségek burkolásáról van szó, mindenkinek a csempe jut az eszébe, pedig vannak ennél sokkal látványosabb, olcsóbb és praktikusabb megoldások is.A falpanelek pehelykönnyű anyagból készülnek, és sokkal egyszerűbb őket felszerelni, mint a csempéket, így az egekbe rúgó burkolási költségekkel és a fugázással sem kell bajlódnunk. A dizájnelemek rögzítése megfelelő szerelőragasztóval történik, és a nútféderes (csaphornyos) csatlakozásnak köszönhetően egyszerű és villámgyors felszereléssel megkapjuk az ámulatba ejtő dizájnfalat.

Akkor sincs gond, ha már van csempe a fürdőben: a falpanelt nemcsak közvetlenül a falra, de a meglévő csempére is felhelyezhetjük, így alkotva összefüggő felületet. Kiválóan működnek a zuhanyzófülkében és a kád, jakuzzi vagy medence mögött is – mivel vízálló panelekről van szó, nem sérülnek és nem engedik be a vizet sem. A konyhában is bátran alkalmazhatjuk őket, mivel garantáltan bírják a strapát és megőrzik lenyűgöző esztétikájukat akár kerámialapos főzőlap mögött is.

A videón láthatjuk, milyen pofonegyszerű a LICO falpanellel burkolni a fürdőszobát:

Fókuszban a fal

Ámulatba ejtő megoldásokról van szó: a LICO Wall Hydro és a Wall Hydro Print segítségével egyedi atmoszférát teremthetünk, és az egész szoba hangulatát meghatározhatjuk, ugyanis a panelek a padlótól a mennyezetig érnek, így tökéletes fókuszpontot alkotnak a helyiségekben. Ha egy kis életet vinnénk az enteriőrbe, a falpanelekkel rögtön, egyszerűen feldobhatjuk a teret.

Teljesen személyre szabott stílus 

Tetszenek a kínálatában található stílusok és minták, de inkább valami egyedire vágyunk, ami teljesen kifejezi személyiségünket?  A fényálló digitális nyomtatásnak köszönhetően a vízálló panelek bármilyen kivitelben nyomtathatóak – legyen szó panorámaképről, kőfalról vagy fantáziagrafikáról. Két különböző méretű panel közül is választhatunk: 935 x 2600 x 5 milliméteres vagy kisebb, 1280 x 460 x 5 mm-es formátumú verziót is választhatunk, de mikrofózolás is elérhető.

Egységes megjelenés az egész otthonban

Sikerült megtalálnunk az ideális falpanelt, és szeretnénk egész otthonunkban reprodukálni a megjelenést az egységes stílus jegyében? Amennyiben a kőhatású paneleket választjuk, a LICO kínálatában megtaláljuk ugyanezeket a stílusokat padlóburkolat formájában, így legyen szó fürdőszobáról, konyháról, folyosóról vagy nappaliról, könnyen létrehozhatjuk a teljes egységet.

Milyen előnyei vannak a LICO falpaneleknek?

  • Kifogástalan svájci minőséget kínálnak: Graubünden kantonjában, Müstairben gyártják őket, szigorú minőségellenőrzés mellett
  • Különleges hatást érhetünk el velük: a számos rendhagyó felületnek és gyönyörű mintának köszönhetően egyedi hangulatot teremthetünk otthonunkban, és teljesen személyre szabhatjuk az életteret.
  • A különböző színváltozatokban a beton- vagy márványmegjelenés mellett egyedi motívumokat is könnyedén megvalósíthatunk digitális nyomtatás segítségével
  • Több verzióhoz találunk hozzáillő padlóburkolatokat is
  • Egyaránt használhatjuk őket újonnan épített otthonokhoz vagy meglévő lakásunk felújításához
  • Nincs szükség fugára – így a baktériumok sem tudnak könnyen megtapadni a résekben. A tisztítás is sokkal könnyebb, mint a csempéknél, így könnyebb takarítani, és egyszerűbb fenntartani a higiéniát.
  • A teljes falat beburkolhatjuk a panelekkel, és teljesen összefüggő, egységes felszínt és dizájnt alkothatunk, mintha csak egy lenyűgöző falfestményünk lenne.

Számtalan stílusban, színben, anyagban és méretben találunk falpaneleket – és gyakran hozzáillő padlóburkolatokat –, így biztosan rálelünk a számunkra ideális darabra, amellyel feldobhatjuk álomfürdőszobánkat vagy otthonunk bármelyik részét! 

Az IBDesign bemutatóteremben rengeteg különleges megoldást ismerhetünk meg.

Vegyen részt egy személyes tanácsadáson, foglaljon időpontot a bemutatótermünkbe ide kattintva!

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...