Így dekoráld stílusosan otthonodat – bármilyen stílusban!

Legyen kedvencünk a klasszikus dizájn, a minimalizmus, a természetesség vagy a vintage, az alábbi lakásdekorációs megoldások közt biztosan megtaláljuk, amire szükségünk van álomotthonunk kialakításához.

A lakást az otthontól sokszor a dekoráció különbözteti meg: a különféle dísztárgyakkal vihetünk életet a térbe, és segítségükkel markánsan jelenhetjük ízlésünket, kifejezve személyiségünket – így alkothatunk olyan teret, ahol valóban jól érezzük magunkat. 

A lenyűgöző lámpakínálatáról híres EGLO szakértői is tudják, milyen fontos szerepet játszik a dekoráció az otthon megteremtésében: ezért hozták létre az EGLO Living nevű dekorációs termékcsaládot, amely egységes és teljes koncepióval egészíti ki tökéletesen a lámpakínálatot. 

Természetesen a dizájnereik tisztában vannak azzal, hogy mindenkinek más stílusa van, így a skandináv letisztultság kedvelőitől kezdve az indusztriális stílus rajongóin át a bohém megoldások kedvelőiig mindenki talál különféle érdekességeket, amelyek segítségével saját képükre formálhatják otthonukat. 

Akadnak a kínálatban bútorok, lakástextíliák, virágok, vázák, fali dekorációk (képek és tükrök egyaránt), asztali és padlódíszek, valamint mutatós tárolási megoldások is, méghozzá az alábbi hat stílusban.

Alapkollekció

Az örök klasszikusok tartoznak ide, amelyek tökéletes kiindulópontot jelentenek. Semleges színek és egyszerű formák: sokoldalú tárgyak, amelyekkel elkezdhetjük az új otthon berendezését, de játszi könnyedséggel illeszthetjük be őket bármilyen stílusú, már meglévő enteriőrbe is.

Brass Chic

Szemkápráztató luxus a fekete és a sárgaréz kombinációjával. Ezek a kiváló minőségű anyagból készült termékek azokat szólítják meg, akik az időtlen, szofisztikált eleganciát és a prémiumhatást kedvelik: már akár egy-egy darab is elég a kollekcióból, hogy új szintre emeljük a helyiségeket.

Classy Elegance

Nemes kék, fehér és króm, klasszikus dizájnnal és kidolgozott részletekkel. Ha kedveljük a ragyogást, és bájos részleteket csempésznénk otthonunkba, akkor ebben a kategóriában biztosan találunk termékeket, amelyek lakásunk ékeivé válhatnak.

Indusztriális vintage

Amennyiben kedvünkre való a brooklyni loftlakások által népszerűvé vált, ipari elemekkel és vintage-tárgyakkal dúsított, jellegzetes indusztriális stílus, akkor fekete, a szürke és az okkersárga különféle árnyalataival és a fából készült részletekkel operáló, karakán kollekció garantáltan belopja magát a szívünkbe.

Minimál

A fekete, a szürke és a fehér sosem megy ki a divatból, ahogy a minimalizmus sem. Azoknak a vásárlóknak szól ez a gyűjtemény, akik a letisztultság hívei, azonban nem unalmas és szigorú spártai enteriőrt szeretnének, hanem szellős, de izgalmas részletekkel felvértezett, organikus és komfortos életteret.

Natural Tones, vagyis természetes tónusok

Azt szeretnénk, hogy otthonunk valódi oázis legyen a város közepén? A földszínekkel és nude-árnyalatokkal gyönyörködtető termékcsalád a diszkrét, természetes stílus szerelmeseit célozza: visszafogott, mégis tele van izgalommal és lüktetéssel. Organikus és életteli megoldásokat találunk a gyűjteményben, amelynek darabjai a sárgarézzel is harmonizálnak.

IDE KATTINTVA díszíthetjük fel otthonunkat az EGLO Living lenyűgöző dekorációival.

TERMÉKEK, AMIK ÉRDEKELHETNEK

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...

2023. június 05.

A zöld minden árnyalata felbukkan ebben a csodás, karibi stílusú, tengerparti villában

A Sea Island-i otthon vibráló enteriőrje gondoskodik arról, hogy a lakók mindig jól érezzék magukat a falak közt. Stan Bixon építész különleges projektre készült a georgiai Sea...

2023. március 03.

Így válaszd ki a tökéletes vakolatot!

A színek, struktúrák és kötőanyagok erdejében nehéz lehet eligazodni –  itt egy kis segítség. Mutasd a házad, megmondom, ki vagy: nagyon sokat számít, hogy fest az épület,...