Teljes térkoncepciók egyedülálló padlóburkolási megoldásokkal

A természet szépségét már otthonában is élvezheti, a HARO kiegészítők ugyanis tökéletes harmóniát nyújtanak – kiemelve a fa egyedi, autentikus karakterét. Így nemcsak a padló, de a fal és a lépcső, sőt az asztal is gyönyörű, természet ihlette felületet kaphat, megalkotva ezzel otthonunkban a belső tér tökéletes egységét: modern, kényelmes lakótér, mely elegáns, de biztonságot adó melegséget áraszt.

A cikket szerkesztette: Haro by IBDesign

A családi vállalkozás, amit 1866-ban a bajorországi Rosenheimban Franz Paul Hamberger téglagyár és fűrészüzemként indított. Mára Németország vezető parkettagyártója. 150 év után is családi vállalkozás maradt, tulajdonosi vezetés alatt a negyedik és ötödik generáció kezében. A tradíció és innováció ezen egysége jelzi a HARO parkettát is.

A Haro parkettagyár története

Az értékes fából, ami rendezett erdőgazdálkodásból származik, a legmodernebb innovatív gyártási technológiákkal, kiváló parketta készül, ami minden lakást értékkel ruház fel, és a lakásból otthont teremt.

A HARO TRITTY laminált padlóburkoló választásával az Ön előnye közel 150 éves fa megmunkálásból származó tudásunkból és 60 éves többrétegű parketta gyártásából származik. Mint parketta specialista, igazán jó érzéssel ajánljuk a legszebb és legtermészetesebb HARO fa burkolóinkat, melyek szinte megkülönböztethetetlenek a valódi parkettától. A megtévesztésig valódinak ható stlíusjegyek alapján válik igazán vonzóvá a laminált padlóburkoló termékcsalád is. Kedvelt és divatos termékek, mint a HARO TRITTY Campus, a HARO TRITTY Loft vagy a hosszabb formátumú HARO TRITTY Gran Via hangsúlyozzák a káprázatos parketta megjelenést.

A Hamberger cég generációk óta családi vállalkozásként működik, így előnyhöz jut a legendás „Németországban gyártott” minőségi termékekből is. Nyerjen inspirációt az összehasonlíthatatlanul széleskörű laminált burkolóinkból!

Akár a sokoldalú 75-ös szériából választ, vagy a keményebb 100-as szériából, akár az extraerős 250-es termékekből – mindegyik esetben olyan laminált padlót választ, mely lába alá varázsolja a padló iparban jelen lévő innovatív technológiát. Igazán kiemelkedő az egyedülállóan egyszerű és gyors installációs rendszer a „Top Connent”, akárcsak a ConforTec technológia a HARO TRITTY Silent CT-nél, mely a világ legcsendesebb laminált burkolója.

Azoknak ajánljuk, akik magas minőségű természetes padlóburkolót szeretnének. A HARO parketta és padló a megfelelő választás!

HARO gyár a minőség jegyében

Tapasztalt munkatársaikkal és a parkettagyártás évtizedes know-how-jával tudják biztosítani a Made in Germay, Made by HARO márkaminőséget. A legjobb példát parkettapadlóik ragasztása szolgáltatja. Világméretű szolgáltatóként parkettaléceiknek a trópusokon ugyanolyan tartósaknak kell lenniük, mint a sarkvidéken. Olyan ragasztásokat fejlesztettek ki, amelyek számolnak a legnagyobb kihívásokkal. Kézenfekvő, hogy ennek a többlet-ráfordításnak, amely a jobb minőséget célozza, megvan az eredménye.  A HARO sportpadlók a legkeményebb feltételek között, pl. olimpiai játékok alkalmával is bizonyítják a mesteri tudást. Ami ismét az Önök közvetlen előnyére szolgál. Végeredményben pedig a sport terén szerzett tapasztalataink közvetlenül megjelennek az otthonok számára gyártott parkettalécek gyártásában is. A tapasztalatnak és a know-how-nak ez az előnye jelenti a különbséget a HARO laminált padlók, parafa padlók, a parkettmanufaktur, a CELENIO és a DISANO termékek esetében.

HARO és az innováció

“Az életminőség megváltoztatásához az ügyfelek igényeiről is a legjobb információkkal kell rendelkezni. Hogy ne rohanjunk a trendek után, hanem mi alakítsuk azokat, finom érzékkel napfényre kell hozni a közös fejlesztéseket és igényeket. Mert a jövőben csak így lehet kialakítani az igényeknek megfelelő innovációkat. Hogy a HARO innovációs motorja minden ciklusban működik, azt mutatják az utóbbi években megvalósult úttörő új fejlesztéseink: legyen szó a minden fürdőszobai környezetben kellemes padlóérzetet biztosító Spa-Parkett típusról, a parkettmanufaktur által kézműves munkával előállított prémium padlókról, a clean & green ökológiai ápolószer-családról vagy a színtartósság érdekében UV-védelmet biztosító sunProtect termékről – innovációink mind az életminőség javítását szolgálják az Ön otthonában. Emellett van egy terület, amelyet különösen a szívünkön viselünk: a korlátok nélküli lakhatás. Egy egyre idősödő társadalomban fontosnak tartjuk, hogy olyan termékeket fejlesszünk ki, amelyek önmagukban meghatározott életet tesznek lehetővé.”

A praktikum és a szépség nálunk egyáltalán nem kizárt.

A HARO márkájú parkettában nemcsak egy közepes méretű családi vállalkozás sok évnyi tapasztalata és magas szintű minőségi követelménye rejlik, hanem számos innovatív megoldás is annak érdekében, hogy a padló lerakása, ápolása és használata még kényelmesebb legyen.

Éppen ezért a HARO munkatársai a ragasztó nélküli Lock Connect, Top Connectés ComforTec lerakási rendszerektől, a kiváló minőségű permaDur, bioTecés naturaLin-Naturöl felületkezelőktől a kényelmes Silent Pro zajcsökkentő alátétig és az aquaShield nedvességvédőig mindig új lehetőségeket keresnek – és találnak – a vállalat fejlesztő és gyártó részlegeiben ahhoz, hogy a fa nyersanyagból egy darab parkettát gyártsanak, amelyben Ön az első pillanattól évszázados örömét leli majd.

HARO a környezettudatosság jegyében

“Ha valaki, mint mi is, természetes anyagokból állítunk elő termékeket, nem mehetünk a természettel szemben, hanem együtt kell működnünk vele. A vállalat több mint 150 éves története azt sejteti, hogy a tartós tevékenység hogyan határozza meg mindennapos gyakorlatunkat. Jól mutatja az ezen a területen tanúsított tényleges elhivatottságunkat az a tény, hogy mi vagyunk Németország első 100% PEFC tanúsítvánnyal rendelkező parkettamárkája. Túlnyomórészt hazai fafajtákat használunk, és ezzel a rövidebb szállítási útvonalaknak köszönhetően a környezetre is kisebb hatást gyakorlunk. A HARO PARKETT alsó szerkezetéhez használt lucfenyő 2/3 részét a régióból szerezzük be.

Legkorszerűbb gyártási technológiáink környezeti szempontból ugyancsak egy lépést jelentenek a megfelelő irányba: így tudunk garantálni magas nyersanyag-kitermelést és azt, hogy ne pazaroljuk az értékes erőforrásokat. A folyamatosan kiigazított gondolkodásmódunk az energiaellátásban is megmutatkozik: már 1971 óta használjuk a gyártás során keletkező fahulladékot öko-áram előállítására, amelyet nemcsak a vállalatunk hasznosít, hanem a közösségi hálózatba is betáplálunk. 1998-ban a Hamberger cég fafeldolgozó vállalatként kapta meg a DIN EN 14001 tanúsítványt és az EU Öko-Audit szerinti következő értékelést: Egy vállalat megélt környezeti kompetenciája helyi gyökerekkel és régi hagyománnyal, amelyet a termékeken már első látásra fel lehet ismerni a “Kék Angyal” környezettudatosságot igazoló környezetvédelmi pecsétjéről.”

Kapcsolat
Bemutatóterem
3D bemutatóterem
Haro by IBDesign

Jó tudni, hogy Németország vezető parkettagyára nemcsak a gyönyörű felületek megalkotásában hű a természethez: a felhasznált anyagok is 100%-ban természetesek, a kiemelkedő minőség pedig komoly és elkötelezett környezettudatossággal párosul.


Asztal parkettából – az egységes tér új dimenziója

A HARO egyik legújabb fejlesztése az eredeti nemes fa parkettából készült asztal, mely stílusában tökéletesen illeszkedik a padlóburkolathoz. Ha a színek és anyagok teljes harmóniájára vágyik otthonában vagy egyedi kontrasztok játékával szeretne rabul ejtő látványt teremteni, akkor mindkettőre tökéletes megoldás a HARO parkettából, illetve annak azonos anyagából készült asztal. A minőség itt is az egyediséggel párosul, ennek köszönhetően az eredeti fa természetes tulajdonságai miatt nincs két egyforma HARO asztal, hiszen a mindegyik parkettaszál mintázata egyedi és különleges.

A háromféle méret további variációk lehetőségét kínálja otthonunk adottságainak megfelelően. Az asztallapot drasztikus fekete acél hatású, vagy stílusos nemesacél állvánnyal kombinálva megalkothatjuk saját, egyedülálló HARO asztalunkat.Hogyan kerül a padló a falra? A válasz: nagyon egyszerűen!

A Dizájnfa falburkolatok a belső terek további innovatív elemei, melyekkel különleges atmoszférát teremthetünk.

A HARO padlóelemeket szinte gyerekjáték a falra szerelni, köszönhetően az újonnan kifejlesztett, profi lerakási rendszernek. De miért kerüljön egyáltalán a padló a falra? Nos, erre számos jó indokunk van:

Az extravagáns térkialakítás egyik remek módja. A falon visszaköszönő burkolat a térkoncepciót hangsúlyozza, mely összhangban van a lakás többi részével is.
A falra szerelt fa nem csak figyelemfelkeltő, de meleg és otthonos érzést is nyújt.

Minőség és design – a természetes fafajták gondos kiválasztásával kiváló minőséget érhetünk el.

Praktikus előnyei: egyszerű, és gyorsan feltehető, furatok, szegek és csavarok használata nélkül.

További felhasználási lehetőségek

Tartóoszlopokat, vagy más építészeti elemeket is beburkolhat természetes fával. Ezáltal lágyabbá, kevésbé dominánssá varázsolhatja ezeket a felületeket, melyek térkoncepcióban izgalmas ellenpontokat képeznek majd. Különleges térhatást hozhat létre azzal is, ha parkettapadlója lerakását falburkolatként folytatja.

A HARO Wall dizájnfa szerelése gyerekjáték

A szerelés a kifejlesztett profi szerelési rendszer segítségével könnyen és igényesen kivitelezhető. A rendszer részei a rögzítő sínek, speciális kezdő-, záró-, valamint rögzítő kapcsok. Ezek természetesen kompatibilisek a többi HARO termékkel is. Választhatunk laminált padlót, fa parkettát, vagy CELENIO falemezt – bármelyik egyszerűen és gyorsan felszerelhető: a kezdő sor beigazítása és rögzítése után szálról-szálra haladva kapcsokkal rögzíthetjük a burkolatot. A befejezéshez speciális záró kapcsokat használhatunk, végül a tökéletesen illeszkedő alumínium profil következik, mely átfedi az éleket és keretet ad az új falnak.

Hogy fát teszünk a falra, abban nincs semmi újdonság – hiszen ez az irányvonal már régóta ismert – gondoljunk csak a vidéki házak rusztikus faburkolataira.

Viszont ma már nem egyszerű fa deszkákat használnak, hanem korszerű, stílusos, a padlóhoz tökéletesen illeszkedő, modern felületeket. Ennek mestere a HARO gyár, a rosenheimi padlóspecialista, mely évszázados tapasztalatával garantálja az általa készített fapadlók, laminált padlók és parketták, valamint a falra is szerelhető innovatív CELENIO fapadlók kiváló minőségét.

Burkoljuk be a lépcsőt!

Sőt, a HARO padlóval még a lépcsőt is burkolhatjuk, így elegánsan és harmonikusan teremthetünk kapcsolatot a két lakószint között!

A HARO Stairs lépcsőburkolat pedig hab a tortán, mellyel tökéletes optikai hatást valósíthatunk meg otthonunkban!

A feljáró minden szinten – színében és anyagában is – illeszkedhet a padló és a fal felületeihez. A padlóval megegyező lépcsőburkolattal a tér egységes és elegáns benyomást kelt. A színek játékával pedig izgalmas kontrasztokat hozhatunk létre az anyagukban azonos felületek között, így lépcsőnk extravagánsan formatervezetté, a belső tér hangsúlyos részévé is válhat. A lépcsőburkolatok szereléséhez a gyár minden szükséges alkatrészt biztosít, így egyszerűen és kényelmesen használhatjuk ezt a minőségi kiegészítőt.

A lényeg mindig a részletekben rejlik! Ezt bizonyítják többek között a HARO új, egymáshoz formatervezetten illeszkedő, innovatív kiegészítői is! Ha szeretné élőben is megcsodálni, megérinteni a rusztikus felületeket, látogasson el bemutatótermünkbe: A IBDesign Stúdió munkatársai, az IBD Magyarország Kft képviselői szeretettel várják Önt, bármilyen egyedi elképzelései is legyenek.

2022. április 26.

Így válassz padlót otthonod helyiségeibe!

Összeszedtük, melyik helyiségbe milyen típusú padló illik a legjobban. Sokan az otthontervezésnél nem fordítanak elég figyelmet a padlóválasztásra: a koncepció csupán annyi, hogy a...

2021. december 09.

Így lehet igazán fenntartható, barátságos otthonod karácsonyra!

Mezítlábas, jókedvű futkorászás a lakásban. Izgatott ajándékbontás a karácsonyfa alatt ülve. Fenntartható, zöld otthon, ahol mindig jól érezzük magunkat: környezetbarát módon...

2020. december 14.

Trilak

Küldetésünk Elsőként reagálunk a fogyasztói igényekre felhasználóbarát termékekkel, előremutató, minőségi megoldásokkal.Jövőkép Kiváló csapatmunkával, több mint 100 éves...