Szakértői anyag
Gyerekszoba

Gyerekszoba

Gondolt már arra, hogy a gyerekszoba miért több funkciós helyiség? Milyen igényeknek kell megfelelnie egy gyerekszobának? Tudjon meg többet a témáról! Engedje meg, hogy segítsünk!

Egy birodalom, ahol a kicsik igazán jól érzik magukat.

Amikor gyerekszobára gondolunk, nem eshetünk abba a hibába, hogy túlzsúfoljuk. Ennek a szobának olyannak kell lennie, amiben gyermekünk jól érzi magát, jellemzően természetes anyagok vannak benne és a szülők érdekében, könnyű és gyors a takarítás.

Több funkció egyszerre!

Ha a nappaliról elmondható, hogy egyszerre több funkciót kell ellátnia, úgy a gyerekszobára ez talán még hangsúlyosabban igaz. Gondoljunk csak bele, ez a helyiség a kicsiknek egyszerre háló és nappali, dolgozó (játszó-alkotó) és hobbiszoba, gyakran még akár étkező, sőt akár konditerem is egyben.

Igények pontos feltérképezése!

Nem mindegy, hogy hányan használják majd, ha több testvéré lesz, akkor ők azonos neműek-e vagy sem, illetve mennyi idősek. Ugyanis a gyerekszoba átrendezése a csemeték növekedése miatt idővel szükségszerűvé válik.

Figyeljünk a gyermekünk természetére!

Ismernünk kell a gyerekünk természetét is. Ha szereti a társaságot, barátkozó típus, akkor lehetőleg úgy alakítsuk ki számára a birodalmát, hogy legyen módja vendégeket fogadni, kis barátait is le tudja ültetni.

Ügyfélkártya