Szakértői anyag
Hálószoba

Hálószoba

Hogy rendezzük be kényelmesen hálószobánkat? Mitől függ, hogy mekkora ágyat válasszunk? Tudjon meg többet a hálószoba berendezéséről, kialakításáról!

A hálószoba a lakás legintimebb helyisége. Egyfajta szentély is, a pihenésé, a feltöltődésé, az intimitásé. Ahhoz, hogy betöltse ezt a funkcióját, érdemes nagyon körültekintően megválogatni az ide kerülő tárgyakat, illetve azok helyét.

Háló az otthonunk legegyedibb pontja?

Ugyanakkor ez az a helyiség, ahol bátran szabadon engedhetjük fantáziánkat az egyéniségünknek, egyedi színkedvelésünknek megfelelően, hiszen ez a mi menedékünk, ahol vendégnek, látogatónak nemigen van keresnivalója.

Válasszunk kényelmes ágyat!

Legfontosabb darabja a fekhely, amelyeknél általában 140/160/180 cm széles standard matracokkal számolhatunk (plusz a keret), de rendelhetünk akár extra méretben 200×200-asat is. A franciaágy színe, stílusa természetesen a lakás összképétől függ, fontos azonban a jó elhelyezés.

Fő Tárolóval, vagy anélkül?

A legtöbb hálószobában a ruhatárolás is szerepet kap. Erre legjobban a tolóajtós gardróbok felelnek meg, hiszen így az ajtók nyitása nem igényel plusz teret, így akár közvetlenül az éjjeliszekrények mellé is kerülhet.

Ügyfélkártya