Szakértői anyag
Tárolás  és takarítás

Tárolás és takarítás

Hogy tároljuk praktikusan dolgainkat? Tárolni nem csak szekrényben lehet, igaz? Segítünk megválaszolni azt a rengeteg kérdést, ami felmerülhet Önben!

Szinte minden lakásban a legnagyobb gond a tárolás megoldása. Ideális az, ha a lakás önálló gardróbhelyiséggel is rendelkezik, sok esetben azonban meg kell elégednünk a tárolóbútorokkal. Egy szép, stílusos gardróbszekrény azonban nemcsak praktikus, de megfelelő ajtóval, dekorbetéttel a lakás dísze.

Mik azok az “okos” bútorok?

Használhatunk kihúzható ágyneműtartókat, fiókokat, és sok minden befér egy-egy ládába is, amelyet előszobai ülőkének vagy akár dohányzóasztalnak is használhatunk. Nagyobb lesz a rend, ha nyitott polcainkra fiókként működő szögletes kosarakat, dobozokat teszünk.

Spóroljon helyet a kisebb zugokkal!

A fürdőszobában jól kihasználhatjuk tárolásra a mosdó alatti teret, ha szekrényes mosdót veszünk. Ha a mosógép, illetve a cirkó köré is szekrényt építünk, úgy a szennyestartónak és a mosószereknek is jut majd hely.

Helykihasználás okosan!

Használjuk ki az ágy, kanapé fölötti részeket is. Gipszkartonból készülhetnek könnyed, szerkezetbe olvadó, mégis hasznos tárolóhelyek, amelyeket lakásdíszítőkként is működő falfülkékkel, polcokkal, zárt és üveges elemekkel kombinálhatunk.

 

Ügyfélkártya