Szakértői anyag
Terasz, kert és wellness

Terasz, kert és wellness

Ön is vágyik egy teraszra, ahol bármikor relaxálhat? Alakítsa ki úgy teraszát, hogy élmény legyen minden ott töltött perc! Segítünk a tervezésben!

Amikor magunk elé képzelünk egy helyet, ahol háborítatlan a nyugalom, tökéletesen kikapcsolódhatunk és feltöltődhetünk, szinte sohasem belső, zárt terek jelennek meg lelki szemeink előtt.

Gondoskodjuk teraszunkról!

A teraszunk, meghitt hangulatú kerti pihenőnk ezerszer több örömöt nyújthat nekünk, ha gonddal, törődéssel és minőségi anyagok felhasználásával alakítjuk ki. Nem csupán a kertünk része, hanem otthonunk meghosszabbítása is, amellyel szép idő- ben akár megduplázhatjuk a nappalink területét.

Mire használjuk teraszunkat?

Ha inkább az étkezéseket szeretnénk lebonyolítani itt a nyáresti vacsorák, a villásreggelik luxusával, akkor pedig értelemszerűen egy nagyobb asztalra és hozzá rendelt székekre lesz szükségünk.

Hogyan burkoljuk a teraszt?

Burkolhatjuk gresslapokkal, persze figyeljünk a csúszásmentességre, fagyállóságra, kopásállóságra. Befolyásolhatja döntésünket a teraszunk tájolása. Déli fekvésűt, ahova sokat tűz a nap, ne burkoljunk nagyon sötétre, mert elviselhetetlenül felforrósodhat a kövezet. Ugyanígy a nagyon világos sem javallt, mert kápráztat.

Ügyfélkártya