Tekints be a sztárénekesnő, Alicia Keys észvesztően szép, óceánparti Vasember-villájába!

Alicia Keys neve egyet jelent New Yorkkal – még egy mára klasszikussá vált himnuszt is írt a városhoz, Empire State of Mind címmel. Mégis Kaliforniába költözött férjével, Kasseem Deannel (Swizz Beatzcel), méghozzá egy óceánparti villába, ami a Vasember-filmek fantasztikus házát is inspirálta.

Kasseem Dean már régóta vágyott erre a Razor House (körülbelül: Borotva ház) nevű, Wallace E. Cunningham építész által tervezett házra a La Jolla-i óceánparton – amikor megtudta, hogy végre piacra került, nem habozott.

Persze egy ilyen különleges épületet nehéz jól berendezni – a sztárpáros az elismert lakberendező, Kelly Behun segítségét kérte.

Szerintünk fantasztikus lett az eredmény.

A zenészpárosnak fontos volt, hogy annak ellenére, hogy egy igazán modern és letisztult házról van szó, egy barátságos, családias térben élhessenek – két gyermekük is van ugyanis, Egypt és Genesis.

Behun ezért – hiába ez az épület inspirálta a Vasember-villát – melegséget vitt az enteriőrbe: faelemekkel, marokkói gyapjúszőnyegekkel, irhából és selyemből készült kárpitokkal. A színpalettát is úgy alakította ki, hogy barátságos, otthonos érzetet keltsen, de harmonizáljon is a környezettel: a homokszín, az aranybarna, a konyak és a karamell különféle árnyalatai dominálnak az otthonban.

Ha hasonlóan különleges fapadlóra vágyunk, nézzünk körül az IBDesign kínálatában IDE KATTINTVA.

A pár rajong a művészetért, különös tekintettel az afroamerikai művészek alkotásaira – számos alkotót személyesen is ismernek.

Természetesen egy felnőttszoba is van, ahol a házaspár dolgozhat az új dalokon.

Ha különleges plafonra vagy fenntartható építési megoldásokra vágyunk, nézzünk körül a Rigips kínálatában ide kattintva.

A garázsban bőven akad hely a különleges sportkocsigyűjteménynek.

Ha mi is biztonságos és stílusos garázsra vágyunk, nézzünk körül a Hörmann kínálatában IDE KATTINTVA.

Kint egy elképesztő infinity medencében úszkálhatnak, miközben gyönyörködnek a csodás oceanside-i kilátásban.

Egy csodás, hipermodern, ízig-vérig stílusos otthont sikerült kialakítaniuk, amely mégis családias és barátságos.

Ha további inspirációra vágyunk, vegyünk részt az EXPO360 ingyenes online lakberendezési kiállításon IDE vagy a képre kattintva:

A csodálatos hálószoba Balázs Kriszta munkája, aki letisztult, mégis otthonos és személyes enteriőrt alakított ki.

A képek forrása: Architectural Digest

Fotók: Frank Frances

Styling: Michael Reynolds

A cikk szponzorált lakberendezési linkeket tartalmaz.

TERMÉKEK, AMIK ÉRDEKELHETNEK

2023. augusztus 21.

Akár vidéki iskolából is lehet idilli otthon

Bármilyen épület komfortos családi ingatlanná válhat, csak fantázia, kitartás és kreativitás szükséges hozzá. Egy virágárus úgy döntött családjával, hogy vidékre költözik,...

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...