Tekints be a sztárénekesnő, Alicia Keys észvesztően szép, óceánparti Vasember-villájába!

Alicia Keys neve egyet jelent New Yorkkal – még egy mára klasszikussá vált himnuszt is írt a városhoz, Empire State of Mind címmel. Mégis Kaliforniába költözött férjével, Kasseem Deannel (Swizz Beatzcel), méghozzá egy óceánparti villába, ami a Vasember-filmek fantasztikus házát is inspirálta.

Kasseem Dean már régóta vágyott erre a Razor House (körülbelül: Borotva ház) nevű, Wallace E. Cunningham építész által tervezett házra a La Jolla-i óceánparton – amikor megtudta, hogy végre piacra került, nem habozott.

Persze egy ilyen különleges épületet nehéz jól berendezni – a sztárpáros az elismert lakberendező, Kelly Behun segítségét kérte.

Szerintünk fantasztikus lett az eredmény.

A zenészpárosnak fontos volt, hogy annak ellenére, hogy egy igazán modern és letisztult házról van szó, egy barátságos, családias térben élhessenek – két gyermekük is van ugyanis, Egypt és Genesis.

Behun ezért – hiába ez az épület inspirálta a Vasember-villát – melegséget vitt az enteriőrbe: faelemekkel, marokkói gyapjúszőnyegekkel, irhából és selyemből készült kárpitokkal. A színpalettát is úgy alakította ki, hogy barátságos, otthonos érzetet keltsen, de harmonizáljon is a környezettel: a homokszín, az aranybarna, a konyak és a karamell különféle árnyalatai dominálnak az otthonban.

Ha hasonlóan különleges fapadlóra vágyunk, nézzünk körül az IBDesign kínálatában IDE KATTINTVA.

A pár rajong a művészetért, különös tekintettel az afroamerikai művészek alkotásaira – számos alkotót személyesen is ismernek.

Természetesen egy felnőttszoba is van, ahol a házaspár dolgozhat az új dalokon.

Ha különleges plafonra vagy fenntartható építési megoldásokra vágyunk, nézzünk körül a Rigips kínálatában ide kattintva.

A garázsban bőven akad hely a különleges sportkocsigyűjteménynek.

Ha mi is biztonságos és stílusos garázsra vágyunk, nézzünk körül a Hörmann kínálatában IDE KATTINTVA.

Kint egy elképesztő infinity medencében úszkálhatnak, miközben gyönyörködnek a csodás oceanside-i kilátásban.

Egy csodás, hipermodern, ízig-vérig stílusos otthont sikerült kialakítaniuk, amely mégis családias és barátságos.

Ha további inspirációra vágyunk, vegyünk részt az EXPO360 ingyenes online lakberendezési kiállításon IDE vagy a képre kattintva:

A csodálatos hálószoba Balázs Kriszta munkája, aki letisztult, mégis otthonos és személyes enteriőrt alakított ki.

A képek forrása: Architectural Digest

Fotók: Frank Frances

Styling: Michael Reynolds

A cikk szponzorált lakberendezési linkeket tartalmaz.

TERMÉKEK, AMIK ÉRDEKELHETNEK

2021. december 02.

Így lesz igazán kényelmes és stílusos fürdőszobád!

A hűvösebb hónapokban különösen fontos, hogy gondoskodjunk az ideális fürdőszoba megteremtéséről. A fürdő nemcsak a tisztálkodás helyszínét jelenti, hanem egyfajta szentély,...

2021. november 15.

A stresszmentes lakásfelújítás titka egyszerűbb, mint gondolnád

A lakásfelújítás mindig nagyon izgalmas, és csodálatos látni, ahogy a végén otthonunk tényleg olyanná válik, mint amilyennek megálmodtuk. Ilyenkor arra gondolunk: megérte belevágni. A...

2021. október 28.

Egy egyszerű trükk, amivel mindig gyönyörű lesz otthonod!

Az első benyomás rendkívül fontos. Mivel – nevéből adódóan – egyszeri, megismételhetetlen alkalomról van szó, fontos, hogy mindent beleadjunk, legyen szó az élet bármely...