Rengeteg pénzedbe kerülhet, ha erre nem figyelsz oda!

Az ideális otthon rengeteg elemből áll össze. Akadnak köztük kisebbek is (mint például a megfelelő dísztárgyak kiválasztása), amelyen nélkül még működik az otthon – azonban ha az alapok nem stimmelnek, legyen bármilyen tökéletesen berendezett az enteriőr, sosem fogjuk magunkat igazán otthon érezni.

A cikket szerkesztette: Mapei Kft.

„A fenntartható fejlődés szem előtt tartásával, a tartós, környezetbarát termékeinkkel, megoldásainkkal és minden tudásunkkal segítsük az építőket és építtetőket a jövő épületeinek megalkotásában…és erre mindenkor készen állunk!”

A termékeinkkel készített burkolatokat, kivitelezést csak egyszer kell elkészíteni, és nem kell aggódnia a reklamációs problémák miatt. A Mapei biztonságot és garanciát jelent arra, hogy otthona, épülete szépségét hosszú távon, nyugodtan és gondmentesen élvezhesse. A Mapei anyagokkal készült felülettel elégedett lesz, azt nem kell 1-2 év múlva kicserélni, javítani. Nem kell aggódnia amiatt, hogy vajon mennyire lesz tartós az elkészült burkolat. Nem kell elviselni a visszabontással és újraépítéssel járó költségeket, koszt, időt. 

Ki szereti a reklamációkat, a költséges javítást, a felfordulást okozó visszabontást, az elvesztegetett időt?

Mindazt a felesleges energia-, pénz- és időráfordítást, ami elkerülhető, ha már első alkalommal Mapei segédanyagok kerülnek felhasználásra? 
Sok esetben sajnos a megrendelők nincsenek tisztában annak a jelentőségével, hogy milyen döntő szerepet játszik a megfelelő minőségű anyagok használata burkolata, az elkészült felület tartóssága, élettartama szempontjából, és csak azután ismerik fel ennek fontosságát, amikor már megtörtént a baj.

Válassza Ön is otthona felújításához, kivitelezéséhez a Mapei már elsőre végleges megoldásait!

Kapcsolat
Mapei Kft.

Ha az alapok nem megfelelőek, nemcsak a komfortérzetünket romboljuk, de hosszútávon rengeteg felesleges kiadást csinálhatunk magunknak. Ha spórolunk az alapoknál, könnyen azon kaphatjuk magunkat, hogy a szerelők szinte családtaggá válnak, és a családi nyaralás árát elköltjük különféle munkálatokra.

Arról nem is beszélve, hogy ha rosszul választjuk meg az alapelemeket, otthonunk energiafelhasználását is megnövelhetjük – ami természetesen havi költségeinken is meglátszik.

Jó példa erre a hőszigetelés: ha nem megfelelő hőszigetelési rendszert választunk, ráfázunk – minden értelemben. Vacogás, egekbe rúgó fűtésszámla… és penész.

Ez utóbbi nemcsak a látványt rombolja, de otthonunkat, sőt egészségünket is tönkreteheti.

A megfelelő hőszigeteléssel mindezt elkerülhetjük:csökkenthetjük a fűtésszámlát, elkerülhetjük a penészedést, és a remek hőtartás miatt komfortosan fogjuk érezni magunkat otthon. 

Most különösen megéri ezzel foglalkozni, hiszen a lakásfelújítási támogatással sokkal kedvezőbben gondoskodhatunk a megfelelő otthoni hőszigetelésről!

Milyen a megfelelő hőszigetelés? Hogyan válasszunk?

A legjobb, ha egyben, és nem külön-külön szerezzük be a hozzávalókat, különféle gyártóktól. Egy komplett rendszer ugyan drágább lehet, azonban hosszútávon sokkal jobban járunk vele: a gyártó úgy tervezi meg és fejleszti ki a rendszert, hogy az elemek tökéletesen passzoljanak, és minden alegnagyobb hatékonysággal működjön. Nem marad ki semmilyen részlet – mindent megkapunk, amire szükségünk van a tökéletes hőszigeteléshez. Nem kell aggódnunk a működés miatt, ráadásul ilyenkor a garancia sokkal tovább tart.

Milyen elemekből áll össze a hőszigetelési rendszer?

A hőszigetelő rendszer elemei: 

·     színvakolat és alapozója

·     ragasztótapasz

·     üvegszövet-háló

·     hőszigetelő lemez

·     dübelek

Alapvetően kétféle rendszer közül választhatunk: polisztirolosvagy ásványgyapotoshőszigetelési rendszerek állnak rendelkezésünkre. A polisztirolos rendszer – egyszerűbb kivitelezésének köszönhetően – olcsóbb, és kevésbé terheli meg a falakat. Az ásványgyapotos megoldás ugyan drágább, azonban tökéletes páraáteresztésének köszönhetően megéri az árát – és a legszigorúbb tűzvédelmi előírásoknak is megfelel.

IDE KATTINTVA megismerhetjük a Mapei minőségi hőszigetelési rendszereit!

Válasszunk jól, ha komfortos otthonra vágyunk – és szeretnénk rengeteg pénzt és kényelmetlenséget megspórolni.

A Mapei oldalán rengeteg tudnivalót, érdekességet találunk a témáról, és természetesen a márka szakértői is szívesen válaszolnak kérdéseinkre – KATTINTSUNK IDE a legjobb hőszigetelési tanácsokért.

2023. augusztus 21.

Akár vidéki iskolából is lehet idilli otthon

Bármilyen épület komfortos családi ingatlanná válhat, csak fantázia, kitartás és kreativitás szükséges hozzá. Egy virágárus úgy döntött családjával, hogy vidékre költözik,...

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...