Rengeteg pénzedbe kerülhet, ha erre nem figyelsz oda!

Az ideális otthon rengeteg elemből áll össze. Akadnak köztük kisebbek is (mint például a megfelelő dísztárgyak kiválasztása), amelyen nélkül még működik az otthon – azonban ha az alapok nem stimmelnek, legyen bármilyen tökéletesen berendezett az enteriőr, sosem fogjuk magunkat igazán otthon érezni.

A cikket szerkesztette: Mapei Kft.

„A fenntartható fejlődés szem előtt tartásával, a tartós, környezetbarát termékeinkkel, megoldásainkkal és minden tudásunkkal segítsük az építőket és építtetőket a jövő épületeinek megalkotásában…és erre mindenkor készen állunk!”

A termékeinkkel készített burkolatokat, kivitelezést csak egyszer kell elkészíteni, és nem kell aggódnia a reklamációs problémák miatt. A Mapei biztonságot és garanciát jelent arra, hogy otthona, épülete szépségét hosszú távon, nyugodtan és gondmentesen élvezhesse. A Mapei anyagokkal készült felülettel elégedett lesz, azt nem kell 1-2 év múlva kicserélni, javítani. Nem kell aggódnia amiatt, hogy vajon mennyire lesz tartós az elkészült burkolat. Nem kell elviselni a visszabontással és újraépítéssel járó költségeket, koszt, időt. 

Ki szereti a reklamációkat, a költséges javítást, a felfordulást okozó visszabontást, az elvesztegetett időt?

Mindazt a felesleges energia-, pénz- és időráfordítást, ami elkerülhető, ha már első alkalommal Mapei segédanyagok kerülnek felhasználásra? 
Sok esetben sajnos a megrendelők nincsenek tisztában annak a jelentőségével, hogy milyen döntő szerepet játszik a megfelelő minőségű anyagok használata burkolata, az elkészült felület tartóssága, élettartama szempontjából, és csak azután ismerik fel ennek fontosságát, amikor már megtörtént a baj.

Válassza Ön is otthona felújításához, kivitelezéséhez a Mapei már elsőre végleges megoldásait!

Kapcsolat
Mapei Kft.

Ha az alapok nem megfelelőek, nemcsak a komfortérzetünket romboljuk, de hosszútávon rengeteg felesleges kiadást csinálhatunk magunknak. Ha spórolunk az alapoknál, könnyen azon kaphatjuk magunkat, hogy a szerelők szinte családtaggá válnak, és a családi nyaralás árát elköltjük különféle munkálatokra.

Arról nem is beszélve, hogy ha rosszul választjuk meg az alapelemeket, otthonunk energiafelhasználását is megnövelhetjük – ami természetesen havi költségeinken is meglátszik.

Jó példa erre a hőszigetelés: ha nem megfelelő hőszigetelési rendszert választunk, ráfázunk – minden értelemben. Vacogás, egekbe rúgó fűtésszámla… és penész.

Ez utóbbi nemcsak a látványt rombolja, de otthonunkat, sőt egészségünket is tönkreteheti.

A megfelelő hőszigeteléssel mindezt elkerülhetjük:csökkenthetjük a fűtésszámlát, elkerülhetjük a penészedést, és a remek hőtartás miatt komfortosan fogjuk érezni magunkat otthon. 

Most különösen megéri ezzel foglalkozni, hiszen a lakásfelújítási támogatással sokkal kedvezőbben gondoskodhatunk a megfelelő otthoni hőszigetelésről!

Milyen a megfelelő hőszigetelés? Hogyan válasszunk?

A legjobb, ha egyben, és nem külön-külön szerezzük be a hozzávalókat, különféle gyártóktól. Egy komplett rendszer ugyan drágább lehet, azonban hosszútávon sokkal jobban járunk vele: a gyártó úgy tervezi meg és fejleszti ki a rendszert, hogy az elemek tökéletesen passzoljanak, és minden alegnagyobb hatékonysággal működjön. Nem marad ki semmilyen részlet – mindent megkapunk, amire szükségünk van a tökéletes hőszigeteléshez. Nem kell aggódnunk a működés miatt, ráadásul ilyenkor a garancia sokkal tovább tart.

Milyen elemekből áll össze a hőszigetelési rendszer?

A hőszigetelő rendszer elemei: 

·     színvakolat és alapozója

·     ragasztótapasz

·     üvegszövet-háló

·     hőszigetelő lemez

·     dübelek

Alapvetően kétféle rendszer közül választhatunk: polisztirolosvagy ásványgyapotoshőszigetelési rendszerek állnak rendelkezésünkre. A polisztirolos rendszer – egyszerűbb kivitelezésének köszönhetően – olcsóbb, és kevésbé terheli meg a falakat. Az ásványgyapotos megoldás ugyan drágább, azonban tökéletes páraáteresztésének köszönhetően megéri az árát – és a legszigorúbb tűzvédelmi előírásoknak is megfelel.

IDE KATTINTVA megismerhetjük a Mapei minőségi hőszigetelési rendszereit!

Válasszunk jól, ha komfortos otthonra vágyunk – és szeretnénk rengeteg pénzt és kényelmetlenséget megspórolni.

A Mapei oldalán rengeteg tudnivalót, érdekességet találunk a témáról, és természetesen a márka szakértői is szívesen válaszolnak kérdéseinkre – KATTINTSUNK IDE a legjobb hőszigetelési tanácsokért.

2023. január 18.

Így lesz a fürdőszobádból wellness-szalon!

Minden nap tökéletes masszázsélményt kaphatunk, ha jól választunk – ezt pedig a testünk és lelkünk is megköszöni.  Már az ókori Rómában nagy hagyománya volt a különféle...

2022. november 21.

A hollywoodi sztárszínésznő, Hilary Swank otthona igazi téli csodavilág – tele kutyákkal

Az Oscar-díjas Hilary Swank családi otthona sokkal barátságosabb, mint a legtöbb sztárvilla – és bővelkedik a menhelyi kutyusokban. A 48 éves Hilary Swank harminc éve kezdte a...

2022. október 19.

Most elképesztő kedvezménnyel szerezheted be álomjakuzzidat!

A SpaTrend energiatakarékos jakuzzijaival rengeteget spórolhatunk – különösen most a Black Friday Early Bird akció keretében! A rendszeres masszázsmedence-használat kiváló...