Reflektorfényben a tavaszi megújulás

Kétség sem fér hozzá, de a tavasz eljövetelével a legtöbbször szüksége van otthonunknak egy kiadós tavaszi nagytakarításra, amely által az évszaknak megfelelő megújulást is elhozzuk.

Napjainkban már olyan technológiai megoldások állnak a rendelkezésünkre, amelyek figyelembevételével egyértelműen növelhető a mindennapi közérzetünk, kellemesebbé varázsolható életterünk. Igaz ez mind a belső, valamint külső terekre is.

Amikor a megfelelő hangulatról beszélünk, sokaknak eszébe jut az ideális világítás, azonban az eszményi megjelenésű padlóburkolatok mellett sem szabad elmennünk szó nélkül. Cikkünkben ezt a két területet vesszük górcső alá.

Exkluzív padlóburkolattal öröm a tavaszvárás

Egy kert felújítási munkái során, mikor a teraszra kerül a sor, alapvetően az egyik elsődleges szempont az ellenállóság az esztétikus megjelenéssel ötvözve. Napjainkban szemet gyönyörködtető padlóburkolatok harcolnak az ügyfelek kegyeiért, azonban az egyik legnépszerűbb produktum a WPC padlóburkolat. Ez a fa műanyag kompozit korunk egyik legkiválóbb padlóburkolata, ha kültérről van szó.

Ma már olyan mély barázdákkal ellátott termékek is elérhetőek, hogy szakember legyen a talpán, aki meg bírja állapítani, hogy ez nem 100 %-ban fából készült. Egyszerre jelenik meg benne a természetközeliség és a tartósság.

PRÉMIUM TERASZBURKOLATOKÉRT ITT AZ IDEJE, HOGY MEGISMERD A WPC MARKET KÍNÁLATÁT!

Ha teraszod vagy erkélyed felújítását fontolod és persze fontos az időtállóság, az exkluzív megjelenés és a környezetvédelem sem utolsó szempont, akkor ez a teraszburkolat lesz a befutó.

Ne csak a kertben élvezzük a fényt, legyen hangulatos a megvilágítás a belső tereinkben is

A fény nélkülözhetetlen része életünknek, így, ha lehetőségünk nyílik rá, akkor érdemes minél nagyobb nyílászárókkal felvértezni otthonunkat, hogy a lehető legtöbb fényt juttassunk be a belső terekbe.

A természetes napfény azonban ma már nem elegendő, így ki kell alakítanunk otthonunkban a legoptimálisabb mesterséges fényviszonyokat is a jó komfortérzet érdekében.

A mesterséges fény otthonunk olyan alkotóeleme, amely nagy mértékben felelős a belső enteriőrért, hiszen lakásunknak egyedi jelleget kölcsönöz, kiegyensúlyozza annak karakterisztikáját.

Nem szükséges tisztában lenni a szakirodalommal ahhoz, hogy tudjuk, a jól megválasztott világításnak feladatai vannak. Segítenie kell az otthoni munkavégzést, biztonságossá és kellemessé kell tegye a szürke hétköznapokat, ugyanakkor pozitív hatást kell gyakoroljon lelkiállapotunkra is.

HA ÚJ FÉNYBEN SZERETNÉD FELTÜNTETNI OTTHONODAT KÍVÜL BELÜL, AKKOR FEDEZD FEL AZ EGLO BEMUTATÓTERMÉT ÉS LÁTOGASS EL A LÁMPASZALONBA!

A tavaszi megújulás égisze alatt vegyünk figyelembe olyan szempontokat a világításunk kiválasztásakor, mint a formavilág, a funkcionalitás és technológiai adottságok. Ha ezeket a tulajdonságokat körültekintően sorra vesszük, biztosan kényelmes és bensőséges hangulatot teremthetünk a négy fal között.

A képek forrása: www.freepik.com

A cikk szponzorált lakberendezési linkeket tartalmaz.

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...