Időtálló álomburkolat: a Woody WPC új szintre emeli a kertedet!

Ha strapabíró és gyönyörű teraszra vágyunk, a WPC burkolat segítségével könnyen feldobhatjuk otthonunkat.

Amikor a terasz vagy a kert burkolásáról van szó, mindenképp olyan megoldást érdemes választanunk, amely időtlen, ellenáll az időjárás viszontagságainak, nem igényel sok ápolást és esztétikus is. 

A Woody WPC teraszburkolat (amely WPC kerítés készítésére is alkalmas) minden feltételnek eleget tesz – ráadásul ár-érték aránya is kiváló, és a WPC burkolást, valamint a felület ápolását és tisztítását is könnyen megoldhatjuk.

Egy strapabíró WPC burkolat – hosszú távra

A Woody termékcsalád burkolatai minőségi WPC anyagból készülnek, amely rendkívül időtálló és ellenáll a külső hatásoknak. A dombornyomott felületének és az anyagában színezett kialakításnak köszönhetően a felületi karcolások kevésbé látszanak rajta, így hosszú távon megőrzi eredeti szépségét. Ennek köszönhetően nyugodtan gyönyörködhetünk teraszunkban, nem kell nyűglödnünk a WPC ápolásával. 

Természetes hatás – faerezettel 

A fából készült teraszburkolatok ugyan gyönyörűek, de sok törődést és ápolást igényelnek, ellenben a Woody WPC teraszburkolat a faerezetre hasonlító megjelenésével gondoskodik a természetes hatásról, és meghitt atmoszférát teremt. Mindezt persze a valódi fával járó fejfájás és folytonos ápolás nélkül. Az anyagában színezett kialakítás biztosítja, hogy a burkolat színe ne változzon meg az idő múlásával vagy a kopás hatására.

Egy teraszburkolat, ami mindennek ellenáll 

Woody teraszburkolatok erős szerkezeti struktúrával és rendkívüli teherbírással rendelkeznek, ami biztosítja a stabilitást és a tartósságot. Ez lehetővé teszi a WPC burkolatok biztonságos használatát nemcsak otthonunkban, de akár üzletekben, vendéglátó egységekben és hotelekben is.

Tökéletes választás a WPC vásárláshoz:

A nívós Woody termékcsalád kizárólag a WPC Market kínálatában érhető el. A versenyképes ár-érték arányú Woody otthoni és nagyszabású projektek WPC burkolására is ideális választást jelent. Ráadásul nem csak a teraszon működik: Woody termékcsalád már falburkolatként is elérhető a WPC Market kínálatában, így biztosan tökéletes egyensúlyt hozhatunk létre teraszunk és a házunk között.

Szerezzük be álomburkolatunkat a WPC Market kínálatából!

A Woody WPC burkolat ideális választás, ha tartós, esztétikus és könnyen karbantartható teraszburkolatra vágyunk, amellyel lenyűgözhetjük vendégeinket.

A prémium burkolatban nemcsak a képeken gyönyörködhetünk, de természetesen meg is tekinthetjük és tapinthatjuk személyesen a WPC Market bemutatótermében. 

A rendelés és a vásárlás folyamata egyszerű és gyors, és a cég szakértői készségesen állnak rendelkezésünkre, akár e-mailen, személyesen vagy telefonon keresztül.

A faerezetre hasonlító, természetes megjelenés, az erős szerkezeti struktúra és a különleges színek teszik a Woody WPC teraszburkolatot tökéletes választássá. 

Ne habozzunk, rendeljük meg álomburkolatunkat a WPC Market kínálatából IDE KATTINTVA.

2023. augusztus 21.

Akár vidéki iskolából is lehet idilli otthon

Bármilyen épület komfortos családi ingatlanná válhat, csak fantázia, kitartás és kreativitás szükséges hozzá. Egy virágárus úgy döntött családjával, hogy vidékre költözik,...

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...