Időtálló álomburkolat: a Woody WPC új szintre emeli a kertedet!

Ha strapabíró és gyönyörű teraszra vágyunk, a WPC burkolat segítségével könnyen feldobhatjuk otthonunkat.

Amikor a terasz vagy a kert burkolásáról van szó, mindenképp olyan megoldást érdemes választanunk, amely időtlen, ellenáll az időjárás viszontagságainak, nem igényel sok ápolást és esztétikus is. 

A Woody WPC teraszburkolat (amely WPC kerítés készítésére is alkalmas) minden feltételnek eleget tesz – ráadásul ár-érték aránya is kiváló, és a WPC burkolást, valamint a felület ápolását és tisztítását is könnyen megoldhatjuk.

Egy strapabíró WPC burkolat – hosszú távra

A Woody termékcsalád burkolatai minőségi WPC anyagból készülnek, amely rendkívül időtálló és ellenáll a külső hatásoknak. A dombornyomott felületének és az anyagában színezett kialakításnak köszönhetően a felületi karcolások kevésbé látszanak rajta, így hosszú távon megőrzi eredeti szépségét. Ennek köszönhetően nyugodtan gyönyörködhetünk teraszunkban, nem kell nyűglödnünk a WPC ápolásával. 

Természetes hatás – faerezettel 

A fából készült teraszburkolatok ugyan gyönyörűek, de sok törődést és ápolást igényelnek, ellenben a Woody WPC teraszburkolat a faerezetre hasonlító megjelenésével gondoskodik a természetes hatásról, és meghitt atmoszférát teremt. Mindezt persze a valódi fával járó fejfájás és folytonos ápolás nélkül. Az anyagában színezett kialakítás biztosítja, hogy a burkolat színe ne változzon meg az idő múlásával vagy a kopás hatására.

Egy teraszburkolat, ami mindennek ellenáll 

Woody teraszburkolatok erős szerkezeti struktúrával és rendkívüli teherbírással rendelkeznek, ami biztosítja a stabilitást és a tartósságot. Ez lehetővé teszi a WPC burkolatok biztonságos használatát nemcsak otthonunkban, de akár üzletekben, vendéglátó egységekben és hotelekben is.

Tökéletes választás a WPC vásárláshoz:

A nívós Woody termékcsalád kizárólag a WPC Market kínálatában érhető el. A versenyképes ár-érték arányú Woody otthoni és nagyszabású projektek WPC burkolására is ideális választást jelent. Ráadásul nem csak a teraszon működik: Woody termékcsalád már falburkolatként is elérhető a WPC Market kínálatában, így biztosan tökéletes egyensúlyt hozhatunk létre teraszunk és a házunk között.

Szerezzük be álomburkolatunkat a WPC Market kínálatából!

A Woody WPC burkolat ideális választás, ha tartós, esztétikus és könnyen karbantartható teraszburkolatra vágyunk, amellyel lenyűgözhetjük vendégeinket.

A prémium burkolatban nemcsak a képeken gyönyörködhetünk, de természetesen meg is tekinthetjük és tapinthatjuk személyesen a WPC Market bemutatótermében. 

A rendelés és a vásárlás folyamata egyszerű és gyors, és a cég szakértői készségesen állnak rendelkezésünkre, akár e-mailen, személyesen vagy telefonon keresztül.

A faerezetre hasonlító, természetes megjelenés, az erős szerkezeti struktúra és a különleges színek teszik a Woody WPC teraszburkolatot tökéletes választássá. 

Ne habozzunk, rendeljük meg álomburkolatunkat a WPC Market kínálatából IDE KATTINTVA.

2023. augusztus 01.

Így tárolhatod stílusosan kerti szerszámaidat!

Ha fontosak számunkra a részletek, és igényes tárolási megoldásokat keresünk, mindenképp érdemes megismernünk a jövő eszköztárolóit. Amennyiben stílusos kertre vagy teraszra...

2023. július 28.

Időtálló álomburkolat: a Woody WPC új szintre emeli a kertedet!

Ha strapabíró és gyönyörű teraszra vágyunk, a WPC burkolat segítségével könnyen feldobhatjuk otthonunkat. Amikor a terasz vagy a kert burkolásáról van szó, mindenképp olyan...

2023. július 27.

Így alkothatsz gyönyörű és vidám enteriőrt a fekete és a fa kombinációjával

A Santa Monica-i otthont a mexikói dizájn jegyében alkották meg. Amikor Mónica Calderón tervező és Ezequiel Farca építész 13 évvel ezelőtt Mexikóból Los Angelesbe költözött,...