WPC kerítésrendszerek mindenkinek

A WPC Market széles kínálatot nyújt, ha új kerítést szeretnénk otthonunkba. Az üzletben megtalálható termékek mindegyike tartós, esztétikus és könnyen karbantartható. 

Regisztráljon az OTTHONNEKED Ügyfélkártyára és használja a kuponokat a WPC MARKET üzleteiben

A Simple kerítésrendszereket az antracit, sötétbarna, tölgy és fehér színekben érhetjük el, famintás és sima felülettel egyaránt. A kezelésmentes felület és a hosszú élettartam biztosítják, hogy ezek a kerítések a legjobb választások nyújtsák, ha könnyen kivitelezhető és esztétikus rendszert szeretnénk.

A Simple kerítéselemek felhasználási módjai azonban nem állnak meg itt, csak a kreativitás szabhat neki határt. Nem ritka, hogy teraszkorlátokat csinálnak a segítségével, de készíthető belőle akár egy egyszerű madáretető is. Fontos megjegyezni, hogy a WPC Market által nyújtott garancia csak a leírásnak megfelelően kivitelezett termékek esetében érvényes.

Az Element kerítésrendszer antracit, sötétbarna, tölgy és világosszürke színekben kapható a WPC Market üzletében. Az egységes megjelenésű, hézag nélküli rendszer biztosítja, hogy a kíváncsi szemek ne lássanak be a kertünkbe. Az Element termékcsalád kiváló választás minden otthonhoz, hiszen elérhető színeinek és különféle telepítési megoldásainak biztosan megtaláljuk a számunkra alkalmas megoldást. 

A színek variálásának is csak a fantáziánk szabhat határt. Természetesen a kivitelezések listája itt sem áll meg, magaságyások, kutyaházak vagy akár térelválasztók is készíthetők belőle. Amennyiben teljes biztonságra és modern, esztétikus megjelenésre vágyunk, az Element termékcsalád tökéletes választás számunkra.

A Woody termékcsalád burkolataiból is készült már kerítésrendszer, ami valódi 3D-s fa hatással ötvözve csodálatos összképet nyújt. A WPC Market kínálatában három színben elérhető Woody burkolat (tölgy, antracit és sötétbarna) teraszok, faldekorációk és kerítések kivitelezésére is alkalmas.

A kezelésmentes felület és a rendkívül hosszú élettartam tovább fokozza a prémium minőséget. A Woody termékcsalád egy sokrétűen felhasználható, időtálló, kiváló WPC-burkolat típus, amely megannyi pozitív tulajdonságával rövid időn belül vásárlóink kedvencévé vált. Az egyik legjobb választás, ha hosszú távú megoldást keresünk a kerítésünk vagy akár teraszunk kialakítására.

A WPC Market által kínált Simple, Element és Woody termékcsaládok mindegyike tartós és esztétikus megjelenéssel rendelkezik. A kínálatban megtalálható mindenféle otthonhoz illő szín és stílus, így garantáltan megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbb megoldást. A felelős gazdálkodásból származó bambuszból készült WPC-nek hála a kerítések környezetbarát megoldást jelenthetnek hosszú távon otthonunkban. 

Térjünk be a WPC Market üzleteibe, ahol szakképzett kollégák várnak minket és segítenek kiválasztani a megfelelő megoldást az igényeinknek megfelelően.

2023. augusztus 01.

Így tárolhatod stílusosan kerti szerszámaidat!

Ha fontosak számunkra a részletek, és igényes tárolási megoldásokat keresünk, mindenképp érdemes megismernünk a jövő eszköztárolóit. Amennyiben stílusos kertre vagy teraszra...

2023. július 28.

Időtálló álomburkolat: a Woody WPC új szintre emeli a kertedet!

Ha strapabíró és gyönyörű teraszra vágyunk, a WPC burkolat segítségével könnyen feldobhatjuk otthonunkat. Amikor a terasz vagy a kert burkolásáról van szó, mindenképp olyan...

2023. július 27.

Így alkothatsz gyönyörű és vidám enteriőrt a fekete és a fa kombinációjával

A Santa Monica-i otthont a mexikói dizájn jegyében alkották meg. Amikor Mónica Calderón tervező és Ezequiel Farca építész 13 évvel ezelőtt Mexikóból Los Angelesbe költözött,...