Így tudod egyszerűen feldobni a kertedet vagy erkélyedet!

A kert, terasz vagy erkély karbantartása nem könnyű feladat: ha nem figyelünk oda, hamar lehangolóvá válhat a látvány az időjárás viszontagságainak köszönhetően.  Szerencsére léteznek olyan egyszerű megoldások, amelyekkel nemcsak még esztétikusabbá tehetjük otthonunk külterét, de fenntartható, hosszú távú megoldást kínálnak – extra erőfeszítések nélkül.

A cikket szerkesztette: WPC WOOD & PLASTIC KFT.

WPC WOOD & PLASTIC KFT

WPC MARKET

WPC termékeink (wood-plastic composite) azaz fa-műanyag kompozit anyagok 60% farostból (bambusz, faliszt),
30% hőre táguló, újrahasznosított műanyagból és 10% egyéb adalékanyagokból áll össze, melyet nagy hőmérsékleten és nyomás alatt préselnek.
Magas fatartalma biztosítja a gyönyörű, esztétikus fahatású megjelenést amíg műanyag tartalmának köszönhetően elsősorban rendkívül időtállóvá válik.

A WPC előnyei:
Megmunkálása könnyű,vágható, fúrható hagyományos famegmunkáló eszközökkel, időjárásállósága magas szintű, megjelenése rendkívüli, UV álló,
tisztítása meglehetősen egyszerű, szappanos vízzel történik nem igényel semmiféle különleges kezelést, nem szálkásodik, korrodálódik, vetemedik.

Óriási raktár­készlet:
Közel 800 nm-es raktárunk Budapest, Soroksári út 86. szám alatt várja a kedves Vevőket.
Premium Classic teraszburkolatok 8 féle színben az összes kiegészítővel.
Co-Extrudált teraszburkolati rendszerek 3 egyedi színben.
Woodgrain természetes fahatású WPC rendszerek 2-féle felülettel 3 színben.
Woody dombornyomott fahatású burkolati rendszerek 3-féle színben.
Klikk burkolatok 2-féle színben fahatású felülettel.
WPC falburkolati rendszerek 2 különböző színben.
WPC kerítésrendszerek többféle felületképzéssel, hézagos vagy teljesen zárt kivitelben, többféle kiegészítővel: WPC oszlopok, végzáró dugók, színezett rögzítő csavarok.
AZONNAL RAKTÁRON!

Kapcsolat
WPC WOOD & PLASTIC KFT.

Akik érdeklődnek a lakberendezés iránt, könnyen lehet, hogy hallottak már a WPC-ről, azonban sokan nem tudják, egész pontosan miről is van szó. A WPC a wood-plastic composite rövidítése: ezek az új típusú burkolatok a fa és a műanyag keverésével készülnek, így a fa természetes látványát nyújtják, csak sokkal strapabíróbb formában. 

A WPC elemek alapját a fa alkotja :60 százalékban farostból (bambuszból és falisztből), 30%-ban hőre táguló, újrahasznosított műanyagból és 10%-ban egyéb adalékanyagokból állnak össze, melyeket nagy hőmérsékleten és nyomás alatt préselnek. 

A WPC elemek ötvözik a fa és a műanyag összes pozitív tulajdonságát, viszont nem szükséges kezelni, őket ahhoz, hogy megőrizzék szépségüket.

Gyakran használják őket teraszburkolatnak, de házfalakon is remekül mutatnak – és kerítésként is roppant népszerűek.

Stílusos védelmet nyújtanak a kíváncsi tekintetek elől, és – mivel ellenállnak az esőnek, hónak és minden egyéb viszontagságnak – nem kell ápolni, kezelni őket, így mindig igényes megjelenéssel bírnak, gondoskodva a kellemes első benyomásról.

Simple nevű WPC-kerítéselemeket nem véletlenül keresztelték el így: egyszerű kialakítású, famintás vagy teljesen homogén felületű anyagokról van szó. Telepítésük egyáltalán nem igényel bonyolult szaktudást, és rendkívül gyorsan applikálhatjuk őket. A Simple kerítéselemek megtámasztási követelménye maximum 100 centiméter, és könnyedén telepíthetőek vasszerkezetre, a kerítéselemhez színben illeszkedő opel csavarral, U-profilba vagy a WPC Market által forgalmazott WPC oszlopokba.

Négyféle színben (barnában, szürkében, tölgyben és fehérben) és kétféle felületképzéssel – sima, letisztult, valamint famintás textúrával – érhetjük el őket, ha gyönyörű és időtálló kerítést szeretnénk kertünkbe, erkélyünkre. 

KATTINTSUNK IDE, hogy megismerjük a WPC Market különleges, strapabíró és gyönyörű kerítéseit!

2022. szeptember 07.

Hogyan spórolhatunk a gáz- és villanyszámlán?

Ha gondosan alakítjuk ki otthonunkat, rengeteget lefaraghatunk a rezsiköltségekből. Mostanra már mindenki tisztában van vele, hogy hihetetlen mértékben megnőttek az energiaköltségek –...

2022. június 14.

Így lesz mindig esztétikus az otthonod!

A legtöbben az otthonok egyik legmeghatározóbb anyagát öröknek és elpusztíthatatlannak vélik – pedig a beton is igényli a törődést, felújítást. Ehhez kapunk egy kis segítséget az...

2022. április 14.

Így spórolhatunk rengeteget az otthonunkban a hőszigeteléssel!

Az árak folyamatosan emelkednek a világban – szerencsére sok pénzt megspórolhatunk otthonunkban, ha odafigyelünk egy-két dologra. Senkinek nem újdonság, hogy minden drágul, ráadásul...