Így tudod egyszerűen feldobni a kertedet vagy erkélyedet!

A kert, terasz vagy erkély karbantartása nem könnyű feladat: ha nem figyelünk oda, hamar lehangolóvá válhat a látvány az időjárás viszontagságainak köszönhetően.  Szerencsére léteznek olyan egyszerű megoldások, amelyekkel nemcsak még esztétikusabbá tehetjük otthonunk külterét, de fenntartható, hosszú távú megoldást kínálnak – extra erőfeszítések nélkül.

A cikket szerkesztette: WPC WOOD & PLASTIC KFT.

WPC WOOD & PLASTIC KFT

WPC MARKET

WPC termékeink (wood-plastic composite) azaz fa-műanyag kompozit anyagok 60% farostból (bambusz, faliszt),
30% hőre táguló, újrahasznosított műanyagból és 10% egyéb adalékanyagokból áll össze, melyet nagy hőmérsékleten és nyomás alatt préselnek.
Magas fatartalma biztosítja a gyönyörű, esztétikus fahatású megjelenést amíg műanyag tartalmának köszönhetően elsősorban rendkívül időtállóvá válik.

A WPC előnyei:
Megmunkálása könnyű,vágható, fúrható hagyományos famegmunkáló eszközökkel, időjárásállósága magas szintű, megjelenése rendkívüli, UV álló,
tisztítása meglehetősen egyszerű, szappanos vízzel történik nem igényel semmiféle különleges kezelést, nem szálkásodik, korrodálódik, vetemedik.

Óriási raktár­készlet:
Közel 800 nm-es raktárunk Budapest, Soroksári út 86. szám alatt várja a kedves Vevőket.
Premium Classic teraszburkolatok 8 féle színben az összes kiegészítővel.
Co-Extrudált teraszburkolati rendszerek 3 egyedi színben.
Woodgrain természetes fahatású WPC rendszerek 2-féle felülettel 3 színben.
Woody dombornyomott fahatású burkolati rendszerek 3-féle színben.
Klikk burkolatok 2-féle színben fahatású felülettel.
WPC falburkolati rendszerek 2 különböző színben.
WPC kerítésrendszerek többféle felületképzéssel, hézagos vagy teljesen zárt kivitelben, többféle kiegészítővel: WPC oszlopok, végzáró dugók, színezett rögzítő csavarok.
AZONNAL RAKTÁRON!

Kapcsolat
WPC WOOD & PLASTIC KFT.

Akik érdeklődnek a lakberendezés iránt, könnyen lehet, hogy hallottak már a WPC-ről, azonban sokan nem tudják, egész pontosan miről is van szó. A WPC a wood-plastic composite rövidítése: ezek az új típusú burkolatok a fa és a műanyag keverésével készülnek, így a fa természetes látványát nyújtják, csak sokkal strapabíróbb formában. 

A WPC elemek alapját a fa alkotja :60 százalékban farostból (bambuszból és falisztből), 30%-ban hőre táguló, újrahasznosított műanyagból és 10%-ban egyéb adalékanyagokból állnak össze, melyeket nagy hőmérsékleten és nyomás alatt préselnek. 

A WPC elemek ötvözik a fa és a műanyag összes pozitív tulajdonságát, viszont nem szükséges kezelni, őket ahhoz, hogy megőrizzék szépségüket.

Gyakran használják őket teraszburkolatnak, de házfalakon is remekül mutatnak – és kerítésként is roppant népszerűek.

Stílusos védelmet nyújtanak a kíváncsi tekintetek elől, és – mivel ellenállnak az esőnek, hónak és minden egyéb viszontagságnak – nem kell ápolni, kezelni őket, így mindig igényes megjelenéssel bírnak, gondoskodva a kellemes első benyomásról.

Simple nevű WPC-kerítéselemeket nem véletlenül keresztelték el így: egyszerű kialakítású, famintás vagy teljesen homogén felületű anyagokról van szó. Telepítésük egyáltalán nem igényel bonyolult szaktudást, és rendkívül gyorsan applikálhatjuk őket. A Simple kerítéselemek megtámasztási követelménye maximum 100 centiméter, és könnyedén telepíthetőek vasszerkezetre, a kerítéselemhez színben illeszkedő opel csavarral, U-profilba vagy a WPC Market által forgalmazott WPC oszlopokba.

Négyféle színben (barnában, szürkében, tölgyben és fehérben) és kétféle felületképzéssel – sima, letisztult, valamint famintás textúrával – érhetjük el őket, ha gyönyörű és időtálló kerítést szeretnénk kertünkbe, erkélyünkre. 

KATTINTSUNK IDE, hogy megismerjük a WPC Market különleges, strapabíró és gyönyörű kerítéseit!

2022. április 26.

Így válassz padlót otthonod helyiségeibe!

Összeszedtük, melyik helyiségbe milyen típusú padló illik a legjobban. Sokan az otthontervezésnél nem fordítanak elég figyelmet a padlóválasztásra: a koncepció csupán annyi, hogy a...

2022. április 13.

Kihagyhatatlan program a lakberendezés szerelmeseinek: járd be az IBDesign lenyűgöző bemutatótermét!

Fantasztikus kínálat, rengeteg inspiráció, mindenre kiterjedő szaktanácsadás és felejthetetlen élmények várnak ránk – és akár virtuálisan betekinthetünk a padlók és...

2022. április 05.

Ezeket a standokat semmiképp nem éri meg kihagynod a Construma OtthonDesign kiállításon!

A 40. Construma Nemzetközi Építőipari Szakkiállítás és a 10. OtthonDesign Otthonteremtési Szakkiállítás 2022-ben április 6-10. között várja az érdeklődőket. Mindenképp megéri...