Így tudod egyszerűen feldobni a kertedet vagy erkélyedet!

A kert, terasz vagy erkély karbantartása nem könnyű feladat: ha nem figyelünk oda, hamar lehangolóvá válhat a látvány az időjárás viszontagságainak köszönhetően.  Szerencsére léteznek olyan egyszerű megoldások, amelyekkel nemcsak még esztétikusabbá tehetjük otthonunk külterét, de fenntartható, hosszú távú megoldást kínálnak – extra erőfeszítések nélkül.

A cikket szerkesztette: WPC WOOD & PLASTIC KFT.

WPC WOOD & PLASTIC KFT

WPC MARKET

WPC termékeink (wood-plastic composite) azaz fa-műanyag kompozit anyagok 60% farostból (bambusz, faliszt),
30% hőre táguló, újrahasznosított műanyagból és 10% egyéb adalékanyagokból áll össze, melyet nagy hőmérsékleten és nyomás alatt préselnek.
Magas fatartalma biztosítja a gyönyörű, esztétikus fahatású megjelenést amíg műanyag tartalmának köszönhetően elsősorban rendkívül időtállóvá válik.

A WPC előnyei:
Megmunkálása könnyű,vágható, fúrható hagyományos famegmunkáló eszközökkel, időjárásállósága magas szintű, megjelenése rendkívüli, UV álló,
tisztítása meglehetősen egyszerű, szappanos vízzel történik nem igényel semmiféle különleges kezelést, nem szálkásodik, korrodálódik, vetemedik.

Óriási raktár­készlet:
Közel 800 nm-es raktárunk Budapest, Soroksári út 86. szám alatt várja a kedves Vevőket.
Premium Classic teraszburkolatok 8 féle színben az összes kiegészítővel.
Co-Extrudált teraszburkolati rendszerek 3 egyedi színben.
Woodgrain természetes fahatású WPC rendszerek 2-féle felülettel 3 színben.
Woody dombornyomott fahatású burkolati rendszerek 3-féle színben.
Klikk burkolatok 2-féle színben fahatású felülettel.
WPC falburkolati rendszerek 2 különböző színben.
WPC kerítésrendszerek többféle felületképzéssel, hézagos vagy teljesen zárt kivitelben, többféle kiegészítővel: WPC oszlopok, végzáró dugók, színezett rögzítő csavarok.
AZONNAL RAKTÁRON!

Kapcsolat
WPC WOOD & PLASTIC KFT.

Akik érdeklődnek a lakberendezés iránt, könnyen lehet, hogy hallottak már a WPC-ről, azonban sokan nem tudják, egész pontosan miről is van szó. A WPC a wood-plastic composite rövidítése: ezek az új típusú burkolatok a fa és a műanyag keverésével készülnek, így a fa természetes látványát nyújtják, csak sokkal strapabíróbb formában. 

A WPC elemek alapját a fa alkotja :60 százalékban farostból (bambuszból és falisztből), 30%-ban hőre táguló, újrahasznosított műanyagból és 10%-ban egyéb adalékanyagokból állnak össze, melyeket nagy hőmérsékleten és nyomás alatt préselnek. 

A WPC elemek ötvözik a fa és a műanyag összes pozitív tulajdonságát, viszont nem szükséges kezelni, őket ahhoz, hogy megőrizzék szépségüket.

Gyakran használják őket teraszburkolatnak, de házfalakon is remekül mutatnak – és kerítésként is roppant népszerűek.

Stílusos védelmet nyújtanak a kíváncsi tekintetek elől, és – mivel ellenállnak az esőnek, hónak és minden egyéb viszontagságnak – nem kell ápolni, kezelni őket, így mindig igényes megjelenéssel bírnak, gondoskodva a kellemes első benyomásról.

Simple nevű WPC-kerítéselemeket nem véletlenül keresztelték el így: egyszerű kialakítású, famintás vagy teljesen homogén felületű anyagokról van szó. Telepítésük egyáltalán nem igényel bonyolult szaktudást, és rendkívül gyorsan applikálhatjuk őket. A Simple kerítéselemek megtámasztási követelménye maximum 100 centiméter, és könnyedén telepíthetőek vasszerkezetre, a kerítéselemhez színben illeszkedő opel csavarral, U-profilba vagy a WPC Market által forgalmazott WPC oszlopokba.

Négyféle színben (barnában, szürkében, tölgyben és fehérben) és kétféle felületképzéssel – sima, letisztult, valamint famintás textúrával – érhetjük el őket, ha gyönyörű és időtálló kerítést szeretnénk kertünkbe, erkélyünkre. 

KATTINTSUNK IDE, hogy megismerjük a WPC Market különleges, strapabíró és gyönyörű kerítéseit!

2023. augusztus 21.

Akár vidéki iskolából is lehet idilli otthon

Bármilyen épület komfortos családi ingatlanná válhat, csak fantázia, kitartás és kreativitás szükséges hozzá. Egy virágárus úgy döntött családjával, hogy vidékre költözik,...

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...