Otthon, biztonságban – az egészségtudatos pezsgőfürdőzés alapjai

Napjainkban talán minden eddiginél nagyobb figyelmet kap egészségünk védelme, megőrzése. A koronavírus-helyzettel járó rengeteg szorongás, lemondás, kellemetlenség és újratervezés mellett szerencsére a modern ember arra is kezd ráébredni, hogy az egészség nem alapértelmezett állapotunk, így tennünk kell a fenntartásáért.

A cikket szerkesztette: SpaTrend Kft.

A SpaTrend Kft. teljes körűen szolgálja ki a kültéri életmód szerelmeseinek igényeit. A SpaTrend bemutatótermeiben masszázsmedencék széles kínálata várja a látogatókat, a pehelykönnyű, és egyszerűen telepíthető Softub jakuzziktól, az legmodernebb, többszemélyes amerikai Hot Spring masszázsmedencékig rengeteg típus megtalálható a kínálatban. A jakuzzik mellett prémium kategóriás Broil King, Kamado Chef, Kamado Joe és Ofyr grillsütők és grillkiegészítők, füstölő berendezések színes skálája, valamint a Jati & Kebon minimalista stílusú kerti bútorai, árnyékolók, szaunák és gőzkabinok sokasága várja a vásárlókat a bemutatótermekben. A SpaTrend munkatársai sok éves tapasztalattal, és naprakész képzettséggel segítik berendezni a vásárlók kertjét, wellness terét.

Kapcsolat
3D bemutatóterem
SpaTrend Kft.

A pezsgőfürdőzés élményét is tekinthetjük úgy, mint befektetést az egészségünkbe: kutatások bizonyítják hatékonyságát a stresszcsökkentés, az immunrendszer erősítése, sőt, az anyagcsere fokozása területén is. Ahhoz azonban, hogy a pezsgőfürdőzés valóban az egészségünk hasznára váljon, nem szabad megfeledkeznünk arról, mennyire fontos a fürdővíz tisztasága. 

Nehéz helyzetbe kerülhetünk a vízkezelő szerek választásánál, hiszen egyrészről nagyon fontos, hogy tisztán tartsuk a masszázsmedence vizét, ezzel párhuzamosan viszont tartunk attól, hogy vegyszerekkel gazdagított vízben relaxáljunk, különösen, ha gyerekek is használják a jacuzzit.

Az Aquafinesse termékek nem tartalmaznak olyan anyagokat, amelyek veszélyt jelenthetnek akár ránk, akár a környezetünkre nézve. Egy innovatív technológiáról van szó, amely tökéletes minőségű, selymesen lágy vizet biztosít számunkra, hetente mindössze öt perc ráfordítással.

Az Aquafinesse egységcsomagban mindent megtalálunk, amire masszázsmedencénk tisztítása során szükségünk lehet: a szett 2 db 2 literes üveg AquaFinesse oldaton kívül tartalmaz egy rúd alacsony koncentrátumú klórtablettát, vagy granulátumot. Az alapcsomag minden eddiginél egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a jacuzzi karbantartását, kiváló választás akkor is, ha kezdő jacuzzi tulajdonosként még csak ismerkedünk a pezsgőfürdőzéssel.

Ha szeretnénk egy kis extra kényeztetéssel kiegészíteni a vízkezelést, nagyon jó választás az AquaFinesse vízkezelő szett Holt-tengeri sóval. A termék nemcsak a tisztaságról gondoskodik, hanem garantálja számunkra a legfinomabb, legjobb minőségű vizet a kikapcsolódáshoz. Használatával szagmentes és lágy fürdővizet kapunk, amely nyugtató hatással van a legérzékenyebb bőrre is. A szettben megtalálható a már bemutatott AquaFinesse oldat, 2 x 2 literes kiszerelésben, valamint 6 kg AquaFinesse holt tengeri só.

A SpaTrend víztisztító kínálatatának méltán népszerű eleme a FreshWater AG+ ezüst ion patron. Az ezüst ion megakadályozza a penész és a gomba kialakulását; a foltot és a szagot okozó mikroorganizmusok szaporodását. Védőfelületet képez a baktériumok és más kórokozók ellen, ezáltal biztosítja a kiváló minőségű fürdővizet. 

Érdemes ellátogatni a SpaTrend webshop oldalára, és körbenézni, ahol a bemutatott termékeken kívül több, hasonló típusú víztisztító is megtalálható.

A koronavírus hatására kialakult helyzetben nagyon fontossá vált, hogy bevásárlásainkat az otthonunk biztonságából is el tudjuk intézni. Tudjuk, hogy egy új bútor vagy jacuzzi, esetleg egy prémium grill megvásárlása előtt kiemelt fontosságú a termékek minél alaposabb megismerése, illetve, hogy a felmerülő kérdéseinkre szakértő, pontos válaszokat kapjunk. Éppen ezért is nagy örömmel mutatjuk be virtuális bemutatótermünket, amellyel 3D-ben járhatjuk be MAXCityben található SpaTrend üzletet. 

A linkre kattintva, majd az egeret használva sétálhatunk végig a bemutatótermen, megállhatunk a nekünk tetsző modellek mellett, majd a körbekattintva megjelennek az alapvető információk – valamint a link, ahol az adott termék online megtekinthető.

Tudjuk, hogy a személyes vásárlás és tanácsadó beszélgetés hangulata nagyon nehezen pótolható virtuálisan, viszont mindennél fontosabb számunkra vásárlóink biztonsága, egészsége.  Azonban nem kell aggódnunk, ha tanácsadást szeretnénk, a SpaTrend munkatársai, akik mind szakértők a saját területükön, továbbra is örömmel állnak rendelkezésre bármilyen felmerülő kérdés megválaszolásában online és telefonon egyaránt.

Az előttünk álló időszakra kitartást és jó egészséget kívánunk, remélve, hogy hamarosan újra személyesen is találkozhatunk.

2023. augusztus 21.

Akár vidéki iskolából is lehet idilli otthon

Bármilyen épület komfortos családi ingatlanná válhat, csak fantázia, kitartás és kreativitás szükséges hozzá. Egy virágárus úgy döntött családjával, hogy vidékre költözik,...

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...