A hiányzó elem, amellyel udvarod azonnal modernebbé válik

Az elavult fafelületek folyamatos ápolása unalmas feladat és időpocsékolás – ráadásul számtalan macerával is járhat. Képzeljünk el egy olyan világot, ahol a teraszon nem kell félni a szálkába lépéstől, és az értékes időnket sem kell a fa kezelésére fordítani. Ez többé nem csak vízió a WPC Market termékeinek köszönhetően.

A WPC különleges anyag, ami a fa gyönyörű megjelenésével bír, azonban nem igényel hasonló ápolást. Fa-műanyag kompozitról van szó, amely 60%-ban farostból, 30%-ban újrahasznosított műanyagból és 10%-ban egyéb adalékanyagból áll össze. Ennek a gyártási módszernek hála a fa és a műanyag legjobb tulajdonságait ötvözik egy termékbe.

Legfőképp teraszburkolatok és kerítések kivitelezésére használják őket. 

A Premium Classic tökéletes példa: a WPC Market egyik legkedveltebb termékét elsősorban otthoni teraszok, kerti sétányok és medencepartok kivitelezésére használják, de sokan előszeretettel alkalmazzák kerítéseikhez is.

A magas fatartalom műanyaggal való ötvözésének köszönhetően a rendkívül hosszú élettartam garantált, azonban ehhez elengedhetetlen a megfelelő telepítés. Alapvetően a WPC teraszburkolat kivitelezése nem igényel magas szakértelmet, egyszerű szerszámokkal megmunkálható, mint a fúró, csavarhúzó vagy kalapács. A működőképes telepítés érdekében fontos elolvasnunk és követnünk az útmutatókat.

Ellenben a teljesen fából készült burkolatokkal, itt nincs szükség további felületkezelésre. Csak nyugodtan dőljünk hátra és élvezzük új teraszunkat, amely nemcsak gyönyörű, de strapabíró is.

Hosszú élettartamú kerítés akár valódi fa hatással.

A Simple kerítéselemek sem véletlen kapták ezt a nevet, hiszen letisztult kialakításuk egyszerű telepítéssel társul. A széles választéknak köszönhetően pedig mindenki talál igényeinek megfelelő típust.

Négyféle színben (barna, szürke, tölgy és fehér) és kétféle felületképzéssel (sima és famintás) kaphatóak, amelyek hosszantartó, gyönyörű megjelenést biztosítanak.

Számtalan módon, stílusban és színkombinációban kivitelezhető kerítésről beszélünk, hiszen csak a kreativitásunk szab határt. A kerítés egésze beszerezhető rendszerben az elemektől kezdve, az oszlopokon át egészen a támasztó vasakig. Mindezt megspékelhetjük a színazonos opel csavarokkal, és máris a saját ízlésünk szerint egy teljesen egyedi és modern kerítés teszi egésszé udvarunk összképét.

Kerítés egy következő szintre emelve.

Ha fokozottan magasabb biztonságra vágyunk, az Element termékcsalád tökéletes választás. Amellett, hogy stílusos, a funkcionalitás sem marad el: mivel zárt kerítésrendszer, biztosan nem kell tartanunk a kíváncsi tekintetektől.

Sötétbarna, sötétszürke és világosszürke színek közül válogathatunk kedvünkre, melyek nemcsak modernek, de időtállóak is. Minden egyszerre beszerezhető a kerítés megvalósításához. Az oszlopokkal és elemekkel rengeteg színkombináció hozható létre, aminek köszönhetően teljesen egyedi megjelenés valósítható meg.

Az igazi fahatás érdekében. 

Ha valaki a mindent átható, igazi fa látványára vágyik lemondások nélkül, akkor a Woody termékcsalád lehet a tökéletes opció számára. Nemcsak a valósághű hatás érhető el, de nem kell többé félnünk attól sem, hogy egy szép tavaszi napon szálkába lépünk teraszunkon barangolva. Az anyag, hála a modern technológiáknak, nem repedezik és hosszú évek múlva is úgy fest majd, mint újkorában.

Amellett, hogy teraszburkolatnak fantasztikus, akadnak, akik kerítésként alkalmazzák, ezzel végképp egyedi, örökkévaló megjelenést biztosítanak kertjüknek. 

A Woody nevéből adódik minden kiváló tulajdonsága. Hála az anyagában színezett és dombornyomott kivitelezésnek, rendkívül ellenáll az UV-sugárzásnak és a karcolások is sokkal nehezebben látszódnak rajta. Fontos azonban észben tartanunk, hogy a könnyű tisztítás ellenére – melyet szappanos vízzel is elvégezhetünk –, a makacs szennyeződéseket célszerű a Mellerud Fa és WPC tisztítószerévelkezelnünk.

Amennyiben WPC Market termékeivel tervezzük a következő szintre emelni udvarunkat, biztosak lehetünk benne, hogy a végeredmény egy igazán strapabíró és gyönyörű teraszburkolat vagy kerítés lesz, amit hosszú ideig élvezhetünk.

Az alábbi kupon letöltésével és bemutatásával pedig 5% kedvezményt kapunk a WPC Market termékeire, ha bemutatjuk személyesen az üzletükben:

Ha gyönyörű teraszt szeretnénk, a WPC Market 1095, Budapest, Soroksári út 86. szám alatt található bemutatótermében szakértők segítenek a választásban! 

A WPC Market weboldalán pedig IDE KATTINTVA tudunk körbenézni!

A cikket szerkesztette: WPC WOOD & PLASTIC KFT.

WPC WOOD & PLASTIC KFT

WPC MARKET

WPC termékeink (wood-plastic composite) azaz fa-műanyag kompozit anyagok 60% farostból (bambusz, faliszt),
30% hőre táguló, újrahasznosított műanyagból és 10% egyéb adalékanyagokból áll össze, melyet nagy hőmérsékleten és nyomás alatt préselnek.
Magas fatartalma biztosítja a gyönyörű, esztétikus fahatású megjelenést amíg műanyag tartalmának köszönhetően elsősorban rendkívül időtállóvá válik.

A WPC előnyei:
Megmunkálása könnyű,vágható, fúrható hagyományos famegmunkáló eszközökkel, időjárásállósága magas szintű, megjelenése rendkívüli, UV álló,
tisztítása meglehetősen egyszerű, szappanos vízzel történik nem igényel semmiféle különleges kezelést, nem szálkásodik, korrodálódik, vetemedik.

Óriási raktár­készlet:
Közel 800 nm-es raktárunk Budapest, Soroksári út 86. szám alatt várja a kedves Vevőket.
Premium Classic teraszburkolatok 8 féle színben az összes kiegészítővel.
Co-Extrudált teraszburkolati rendszerek 3 egyedi színben.
Woodgrain természetes fahatású WPC rendszerek 2-féle felülettel 3 színben.
Woody dombornyomott fahatású burkolati rendszerek 3-féle színben.
Klikk burkolatok 2-féle színben fahatású felülettel.
WPC falburkolati rendszerek 2 különböző színben.
WPC kerítésrendszerek többféle felületképzéssel, hézagos vagy teljesen zárt kivitelben, többféle kiegészítővel: WPC oszlopok, végzáró dugók, színezett rögzítő csavarok.
AZONNAL RAKTÁRON!

Kapcsolat
WPC WOOD & PLASTIC KFT.
2023. augusztus 21.

Akár vidéki iskolából is lehet idilli otthon

Bármilyen épület komfortos családi ingatlanná válhat, csak fantázia, kitartás és kreativitás szükséges hozzá. Egy virágárus úgy döntött családjával, hogy vidékre költözik,...

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...