Miért érdemes most kerti bútort venned?

Ha felturbóznánk a kertet, most különösen megéri nekifognunk, mert költséghatékonyan érhetünk el látványos hatást.

Sokan nem is gondolnák, de a nyár vége kiváló alkalmat kínál a kerti bútorok beszerzésére: ilyenkor fantasztikus akciókkal találkozhatunk, és jóval kevesebb pénzből kialakíthatjuk álomkertünket. Persze sokan ilyenkor arra gondolnak, miért vesződjenek a kert szépítésével, ha pillanatokon belül véget ér a nyár – azonban manapság különösen sokáig tart a nyári meleg, így gyakran még októberben is lehetővé teszi az időjárás, hogy kiélvezzük a kertet. 

Például meghívhatjuk barátainkat grillezni: a szabadban étkezés varázsa utánozhatatlan.

És persze annak is megvan a romantikája, amikor az ember pokróccal kiül az őszi estéken, hogy a kerti lámpások hangulatfénye mellett beszélgessen szeretteivel egy pohár ital társaságában. 

Érdemes ezért egész évben használható kerti bútorokat beszereznünk, amelyek ellenállnak az időjárás viszontagságainak, így bármikor igénybe vehetjük őket, amikor kedvünk szottyan.

Ellenálló dizájnbútorok – fantasztikus akcióban!

A SpaTrend kertibútor-vásárán most kedvezményesen szerezhetünk be olyan kültéri bútorokat, amelyek nemcsak modern, markáns dizájnnal bírnak, de strapabíróak, és kiválóan bírják a csapadékot és a szelet.

Ilyen például a Luxor étkezőgarnitúrája,amely egész évben szállítja a nyári hangulatot  természetes formatervezésének köszönhetően. Az étkezőbútorok időjárásálló polyrattanjukkal és simogatóan puha, komfortos párnáikkal új szintre emelik a kültéri étkezést – a speciális anyagoknak köszönhetően pedig a csapadék sem roncsolja a bútort. A garnitúrát kiegészíthetjük egy hozzáillő kanapéval is, az étkezés utáni beszélgetésekhez, pihenéshez.

Ha pedig igazi kerti lazításra vágyunk, a letisztult vonalvezetésű, modern stílusú Tense napággyal nemcsak kényelmet vihetünk kertünkbe, de a stílust is új szintre emelhetjük – most 80 százalékos kedvezménnyel!

Természetközeli színvilágával és minimalista kialakításával belesimul a környezetébe, a komfortról pedig a puha habbevonat gondoskodik – és természetesen egész évben használhatjuk a napágyat a strapabíró, porszórt alumíniumváznak és az időjárásálló huzatnak köszönhetően. 

És ez csak két bútor a hatalmas választékból – az augusztus 26-án induló SpaTrend Expón személyesen is megtekinthetjük a kínálatot!

IDE KATTINTVA kérhetjük személyre szabott kertibútor-ajánlatainkat és kedvezményeinket!

2023. május 26.

Ezzel a természetes megoldással új szintre emelheted a teraszodat!

A fafelületek kezelése időigényes, ráadásul minden évben sort kell keríteni rá. Ha pedig teraszburkolatként használjuk őket, könnyen előfordul, hogy szálka kerül a lábunkba, komoly...

2023. május 10.

Ezzel az amerikai masszázsmedencével garantált a felhőtlen wellnessélményed

Ha masszázsmedencét vásárolnánk, érdemes olyan modellre voksulnunk, amely a világon már több ezer otthonban bizonyított: az amerikai HotSpring Spas az Aria jakuzzi modellel nagyon magasra...

2023. április 26.

Így szerezz ingyenes tiszteletjegyet a májusi jakuzzikiállításra!

Egy olyan színes tavaszi program: a magyarországi otthoniwellness-rajongók egyik legkedveltebb eseménye. Május 5-én nyílik a 10 napon át tartó SpaTrend Expo Jakuzzi Kiállítás és...