Miért érdemes most kerti bútort venned?

Ha felturbóznánk a kertet, most különösen megéri nekifognunk, mert költséghatékonyan érhetünk el látványos hatást.

Sokan nem is gondolnák, de a nyár vége kiváló alkalmat kínál a kerti bútorok beszerzésére: ilyenkor fantasztikus akciókkal találkozhatunk, és jóval kevesebb pénzből kialakíthatjuk álomkertünket. Persze sokan ilyenkor arra gondolnak, miért vesződjenek a kert szépítésével, ha pillanatokon belül véget ér a nyár – azonban manapság különösen sokáig tart a nyári meleg, így gyakran még októberben is lehetővé teszi az időjárás, hogy kiélvezzük a kertet. 

Például meghívhatjuk barátainkat grillezni: a szabadban étkezés varázsa utánozhatatlan.

És persze annak is megvan a romantikája, amikor az ember pokróccal kiül az őszi estéken, hogy a kerti lámpások hangulatfénye mellett beszélgessen szeretteivel egy pohár ital társaságában. 

Érdemes ezért egész évben használható kerti bútorokat beszereznünk, amelyek ellenállnak az időjárás viszontagságainak, így bármikor igénybe vehetjük őket, amikor kedvünk szottyan.

Ellenálló dizájnbútorok – fantasztikus akcióban!

A SpaTrend kertibútor-vásárán most kedvezményesen szerezhetünk be olyan kültéri bútorokat, amelyek nemcsak modern, markáns dizájnnal bírnak, de strapabíróak, és kiválóan bírják a csapadékot és a szelet.

Ilyen például a Luxor étkezőgarnitúrája,amely egész évben szállítja a nyári hangulatot  természetes formatervezésének köszönhetően. Az étkezőbútorok időjárásálló polyrattanjukkal és simogatóan puha, komfortos párnáikkal új szintre emelik a kültéri étkezést – a speciális anyagoknak köszönhetően pedig a csapadék sem roncsolja a bútort. A garnitúrát kiegészíthetjük egy hozzáillő kanapéval is, az étkezés utáni beszélgetésekhez, pihenéshez.

Ha pedig igazi kerti lazításra vágyunk, a letisztult vonalvezetésű, modern stílusú Tense napággyal nemcsak kényelmet vihetünk kertünkbe, de a stílust is új szintre emelhetjük – most 80 százalékos kedvezménnyel!

Természetközeli színvilágával és minimalista kialakításával belesimul a környezetébe, a komfortról pedig a puha habbevonat gondoskodik – és természetesen egész évben használhatjuk a napágyat a strapabíró, porszórt alumíniumváznak és az időjárásálló huzatnak köszönhetően. 

És ez csak két bútor a hatalmas választékból – az augusztus 26-án induló SpaTrend Expón személyesen is megtekinthetjük a kínálatot!

IDE KATTINTVA kérhetjük személyre szabott kertibútor-ajánlatainkat és kedvezményeinket!

2022. augusztus 26.

Miért érdemes most kerti bútort venned?

Ha felturbóznánk a kertet, most különösen megéri nekifognunk, mert költséghatékonyan érhetünk el látványos hatást. Sokan nem is gondolnák, de a nyár vége kiváló alkalmat kínál...

2022. július 19.

Szemkápráztató inspirációt nyújt a híres stylist idilli, vidéki otthona

Leslie Fremar New York államában található otthona az eklektikus stílus iskolapéldája. New Yorkról a legtöbbeknek a nagyvárosi élet jut eszébe, azonban az állam nem csak New York...

2022. július 11.

Hogyan lehet igazán stílusos kerted és teraszod?

Ez a népszerű kültéri innováció segít a látványos terasz és kert kialakításában. Sokan tavasszal, nyáron döbbennek rá, mennyire nem illik a kertjük, teraszuk az enteriőrhöz: a...