KEDVEZŐ ÁRON CSÚCSMINŐSÉG? A TUDATOS KÁDVÁSÁRLÓK KEDVENCE A MIRA SLIM

Kád kisokos

Vásárlónk mesélte:

„Majdnem nem jöttem el a bemutatóterembe. Az a helyzet, Péterem, hogy kicsit megfélemlítő ez az innovációs arzenál, amit kipakoltok:
– 
Masszázsrendszerek a kádba építve,
– 
színterápiák,
– 
szabadon álló kádak, melyek mintha egy filmjelenetből ugrottak volna ki, – és végtelen káderdő, amerre csak nézek.

Eszméletlen technikát vonultat fel az 
M-Acryl.

Én meg ott vagyok, hogy oké, oké, de mi van, ha én csak egy kiváló minőségű kádat szeretnék? Legyen benne mindaz, amit az M-Acryl tud: tartós, kényelmes és gyönyörű. Szinte szégyellem, hogy ti egy élményfürdőt adnátok, én meg csak egy jó kádat kérek.”

Jogos!

Mira a kínálatunk egyik legkedvezőbb árú darabja. A felszereltséggel azt az egyszerűséget célozzuk, amit a fent idézett vásárlónk keres. Kérlelhetetlen M-Acryl minőség egy „egyszerű” kádban.

Mira akril kád előlappal

Mira Slim – kecses és elegáns slim kádperemmel

MIRA VÉLJEM (!) EZT AZ ALACSONY ÁRAT?

Mira az egyik legnépszerűbb kádunk – és az egyik legkedvezőbb árú. (Az Eco és a Nora egyes kiadásai hasonló árúak. Néhány ezer ide vagy oda a különbség.)

Eco egyenes akril fürdőkád alacsony belépő magassággal

Nora egyes akril fürdőkád

Az alacsony ár különleges kihívást jelent: a vevő gondolhat arra, hogy talán az ajánlat „túl szép, hogy igaz legyen”. Vajon a gyártó kispórolta belőle az anyagot, az innovációt, a szeretetet?

Fontos kérdés, a válaszon az Ön évtizedes elégedettsége múlhat.

Nézzük előbb a piacot: ha beírom, hogy „akril kád árak”, akkor látok 39 000 Ft-ért kádat (és rögtön mellette egy 345 000 Ft-osat találok). Tehát nem a piac legolcsóbbja a Mira. (Az M-Acryl eleve nem olcsó szeretne lenni, hanem jó ár-érték arányú.)

Ha végignézi a legolcsóbb ajánlatokat, láthatja, hogy általában valami hiányzik.

 1. Egyiknél az értékelések alacsonyak.
 2. Másiknál nem találunk garanciát. (Vajon van, csak jól elrejtik?)
 3. Harmadiknál a kádláb nincs benne az árban.

A papíron olcsóbb kád talán nem olyan minőségű, talán nem olyan tartós, talán a rejtett költségekkel számolva még többe is kerül.

Az M-Acryl Mira kádját azért tartjuk jó ár-érték arányúnak, mert az árában benne van:

 • az évtizedes tartósság, amit 10 éves garanciával erősítünk megNem fog elsárgulni a szaniterakril, nem törik meg a (minden réteggel számolva) 5 rétegű kádtest és modern formatervezése miatt 2032-ben sem „szúrja a szemét” (a dizájn is időtálló),
 • a kádláb ajándék,
 • a peremrögzítő szintén bónusz,

 • és van szolgáltatásunk a beépítésre is,
 • az ajánlatban nincsenek rejtett költségek: egyértelműen látja, mi van benne, mi nincs benne.

Tehát a Mira minimum egy évtizedig szép kád marad.

MIÉRT ILYEN KEDVEZŐ AZ ÁRA A MIRÁNAK AZ M-ACRYL KÁDAK KÖZÖTT?

A jó árat felülről is védeni kell.

Megnézi a Belle szabadon álló kád 585 000 Ft-ról induló listaárát és elgondolkodik: vajon a Mira kevesebbet tud?

Szó nincs róla: a zöldalma sem tud kevesebbet a duplájába kerülő körténél, hanem egyszerűen másfajta gyümölcs más termesztési igényekkel. Hiába M-Acryl mindkettő, a Mira kádaknál már a tervezőasztalon cél volt az ár leszorítása.

 • A Mira az egyik legrégebbi kádmodellünk. Teljesítménynyilatkozata 2015-ös (minden teszten átment, ezért tudja megvásárolni), de 2017-ben adtuk el az elsőt. A rutin leszorítja az árat (mert gyorsítja a gyártást).
 • formája egyszerű (erre még visszatérünk), ezért könnyebb, gyorsabb és egyszerűbb az elkészítése is.
 • Többet készítünk belőle, ezért mennyiségi kedvezményeket kapunk az anyagra, illetve az egy kádra eső költség kisebb lesz (a 100 kád darabra kiszámolt előállítási költsége magasabb, mint 1000-é).

Tehát a Mira valamit „nagyon tud”, ha a vevők szeretete a polcon tartja.

SLIM, DE NEM SHADY, HANEM PEREM

Az M-Acryl kádak pereme 4 cm – mely a Slim kivitelnél 1,8 cm-re karcsúsodik.

(Jelenleg a Mira , a Sandra, a Sabina és Sabina Pro modelleket érheti el vékony peremű kivitelben. Itt az összes slim kádat megtalálja.)

Látja a képen, hogy a vékony perem milyen gyönyörű. Látszik, de talán nem adja vissza, milyen az, amikor – magához képest – leheletvékony a kádperem, mint az a serrano sonkaszelet, amit a pohár bor mellé magával visz a péntek esti fürdőzéshez. (Hé, az ötlet ingyen van, a Mira meg jó áron.)

A vékonyabb szaniterakril ugyanolyan erős marad (a peremet karcsúsítjuk, nem a kádtestet) – a Slim változatokra is a nálunk alapvető 10 éves garanciát kapja.

MIRA: EGYSZERŰ, CSERÉBE NAGYSZERŰ KÁDDIZÁJN

Véglefolyós, majdnem teljesen szimmetrikus kádformára vetjük tekintetünk. Jó táptalaj a Mira, ezért a látványból elégedettség nő.

 • Egy oldalról fürödhető (a lefolyóval átellenes oldala kicsit öblösebb, hogy kényelmesen dőlhessen hátra).
 • Tágas a kádfenék – nem veszi el a helyet oldalról az egzotikus káddizájn, hanem egyenes oldalfallal tágas marad a fürdőtér, hogy magas és/vagy széles emberek is kényelmesen pancsolhassanak. Szinte ipszilonozni lehet benne.
 • Letisztultsága miatt könnyű másnak vásárolni.

Az utolsó pont fontos szempont, ha kiadásra szánt lakásba veszi, esetleg a hotelét tölti fel új kádakkal. Ilyenkor a jó ár mellett tán ugyanennyit számít, hogy ne legyen kockázatos a dizájn és megosztó a kialakítás – „mindenki szeretni fogja” biztonságos választással képes megfelelni a 3 év múlva megérkező vendégnek (vagy bérlőnek) is.

Erre ritkán gondolnak hotelek vagy lakástulajok, ezért ez versenyelőnyt tud adni. Ha a kád nem olyan jó, ezt várhatóan senki nem fogja az Ön szemére vetni, de mondjuk 3%-kal kevesebb lesz a visszatérő vendége annál, mint ami lehetne. A pici figyelmességek és 3%-ok összeadódnak.

A LEGNAGYOBB MÉRETVÁLASZTÉK: 8 SIMA, 3 VÉKONYPEREMŰ KÁD

40 mm-es kádperemű (klasszikus) kiadásból a Mira 120 x 70 cm-ről indul (90 literes kád), majd 10-20 literes ugrásokkal érkezik meg a 180 x 80 cm-es, 210 literes hatalmasságig, melyben a sok víz mellett sok élmény is elfér.

(Hadd hívom fel figyelmét arra, hogy a legkisebb és legnagyobb kád szélességében csak 10 centi különbség van, a kádat „nyújtva” növeljük, így többnyire csak a hosszal kell sakkozni, amikor azt nézi, fürdőjébe befér-e.)

3 legnagyobb Mira kádat vékony peremmel is elérheti, az ár minimálisan, az élmény maximálisan növekszik: 170x70cm (160 l), 170x75cm (170 l), 180×80 cm (210 l).

Figyelje meg, hogy a Slim kádak űrtartalma ugyanannyi maradt – hiszen csak a peremnél vékonyítunk, a kádforma ugyanaz marad.

A kádláb és a peremrögzítő mindkettőhöz ajándék.

(Egy kádmodellen ez nagy méretválaszték. Ez amekkora előny, ugyanekkora hátrány tud lenni, ha a nagy bemutatóteremben és a vastag katalógusban elvész. A kínálat szűkítésében és az Ön elképzeléséhez legjobban illő kád megtalálásában segítünk.)

„ÉS HA ENNÉL TÖBBRE VÁGYOM?”

Tegyük fel, hogy beleszeretett a Mira kádformájába.

Miért is ne tenné?

Ez a lágyan ívelt négyszög, ez a kecses vonalakkal meghúzott egyszerű modernség egyetlen kívánnivalót hagy maga után: a fürdést.

Csinosítsuk fel még jobban a Mira kádat.

(Azért ez is micsoda tudatos vásárlás az Ön részéről: az M-Acryl egyik legkedvezőbb kádalapját megveszi, majd „fullextrásítva” kihozza belőle a legtöbb kényelmi és jóléti funkciót, amit csak habzó fantáziájú kádmérnökeink kitaláltak.)

Az én kedvenc extráim:

Star fejpárna
Bár azt a csúcsminőségű szaniterakrilt használjuk, ami minden megfelelőségi teszten átmegy, mint kés a vajon (és vásárlóink is imádva imádják), azért a legjobban formázott fejtámaszrész sem tud annyira kényelmes lenni, mint egy pihe-puha (de pont eléggé kemény) fejpárna. Dőljön el az egészségügyileg tökély hőmérsékletű finom vízben és fejét pihentesse a fejpárnán.

Star fejpárna ezüst színben

Click-Clack automata lefolyó
hagyományos lefolyót tekergetni-csavargatni-állítgatni kell. De tudunk ennél jobbat: a Click-Clack lefolyó lényege, hogy egy könnyed mozdulattal állítható (víztartásra vagy átengedésre). Ezt lábfeje, vagy kézfeje lusta mozdulatával is megejtheti.

Click-Clack automata le- és túlfolyó

Relax színterápia
Egyre jobban értjük (az egyre több kutatásnak köszönhetően), mennyire hat ránk a környezetünk. Megfáradt üzletemberek vidéki panziókba menekülnek és erdőkben sétálgatnak, hogy lássanak egy kis zöldet – majd kisimult arccal térnek vissza. Ebben semmi véletlen nincs: a színek ellazítanak, nyugtatnak vagy (más színek) felpezsdítenek, „ide nekem a világot is” hangulatba hoznak minket. A Relax színterápia hihetetlen hatalmat ad az Ön kezébe: gombnyomásra erősítheti (vagy változtathatja) az aktuális hangulatát azzal, hogy a fürdővizét a kiválasztott színben fürdeti.

KÁDSMINKELÉS

Visszafogott vagy különleges kád jelenik meg a képzeletében, ha szemét becsukja?

 • Előlappal  „felöltöztetheti” a Mira kádat, amely praktikus és könnyen felszerelhető. (És utólag is beépíthető.)
 • Trópusi fa előlapokkal természetesebbé teheti a kádját és a lakberendező (vagy Ön) izgalmas, új fürdőszoba-kinézeteket alakíthat ki. Lehet például antik fehér, natúr fa, barna, dió vagy wenge (feketés) árnyalatú a fürdőszobája. (Ez az 5 színünk van most). A csomómentes, közepesen sűrű fa vízálló. Fontos: ezt a kád megrendelésekor kérnie kell, mert utólag beszerelni már nem lehet.

MI A KÖVETKEZŐ LÉPÉS?

Javaslom, hogy lapozza át a katalógusunkat és foglaljon egy időpontot a bemutatótermünkbe.

(Az időpontfoglalás praktikus, mert így telt ház esetén is lesz szabad kádszakértőnk Önre, hiszen számítunk az érkezésére.)

A cikk szponzorált lakberendezési linkeket tartalmaz.

2023. július 26.

Kültéri nappalival és konyhával élvezik ki a nyarat a gyönyörű vidéki ház lakói

Inspiráló svéd nyári idill, ha több időt töltenénk a szabad levegőn. Ha kellemes, napsütéses idő van, az ember szívesebben tölti kint az idejét, mint a négy fal között –...

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...