Hihetetlen, milyen otthonban él a Blink-182 zenekar sztárja

Idén lett harminc(!) éves a méltán népszerű Blink-182 punkrock-zenekar. Az egykori garázsban zenélő suhancok mára családapákká lettek, akik hatalmas, kertes házakban élnek – és otthoni stúdióikban írják újabb zúzós dalaikat.

Ilyen a basszer/énekes Mark Hoppus is, aki feleségével, Skye-jal egy hároméves Londoni kitérő után költözött vissza Kaliforniába, egészen pontosan Los Angelesbe. Egy legendás építész, Harold “Hal” Levitt mesterművét szemelték ki maguknak, és 2004-ben sikerült is megvenniük az ingatlant.

Aztán jöhetett a felújítás: a házaspár bevonta a Marmol Radziner belsőépítészeti céget is, hogy segítsenek kialakítani számukra az igazán komfortos, személyre szabott enteriőrt.

Ilyen lett a végeredmény – nézzünk be Mark és Skye Hoppus csodálatos kaliforniai otthonába!

A kerti növényvilágot úgy gondozzák, hogy ugyan rendezett hatást keltenek, mégis megmarad a természetes látványvilág – nincsen semmi túlnyesve, hiányoznak a túlstilizált megoldások.

Meglepően költséghatékony módszer, hogy a kertben drága burkolat helyett kavicsokkal borították az ösvényeket.

A különleges, félkör alakú, csupa üveg nappali összeköti a házat a természettel, és így a helyiség mindig úszik a természetes fényben.

Természetesen egy okosotthonról van szó, ahogy a fali szabályozókon is látszik – ha mi is okosotthon-megoldásokra vágyunk, nézzünk körül az ELKO EP kínálatában.

Az enteriőrben a századközepi-modern stílus dominál, ami remekül illik az 1961-ben épült házhoz: a letisztult, szellős berendezés teret ad, hogy játszhassanak a színekkel és a mintákkal.

Ha hasonló tolóajtóra vágyunk, nézzünk körül a Hörmann kínálatában ide kattintva.

Hangulatos otthoni stúdióban készülnek a legújabb Blink-182 dalok, és itt helyet kapott az örök gyerek Mark Hoppus figuragyűjteménye is.

Igazi zen-hangulat uralkodik a fürdőszobában – a szabadon álló kád csodálatos fókuszpontot alkot, és a természet közelsége gondoskodik a dekorációról. Ha hasonló fa- vagy fahatású burkolatot szeretnénk fürdőszobánkba, mindenképp víz- és páraálló termékeket válasszunk.

Ha további inspirációra vágyunk, vegyünk részt az EXPO360 ingyenes online lakberendezési kiállításon IDE vagy a képre kattintva:

A csodálatos hálószoba Balázs Kriszta munkája, aki letisztult, mégis otthonos és személyes enteriőrt alakított ki.

A képek forrása: Architectural Digest

Fotók: Marmol Radziner, Complex

A cikk szponzorált lakberendezési linkeket tartalmaz.

2023. május 26.

Ezzel a természetes megoldással új szintre emelheted a teraszodat!

A fafelületek kezelése időigényes, ráadásul minden évben sort kell keríteni rá. Ha pedig teraszburkolatként használjuk őket, könnyen előfordul, hogy szálka kerül a lábunkba, komoly...

2023. április 12.

3 technológiai újítás, amelyekkel nemcsak könnyebbek, de higiénikusabbak is lesznek mindennapjaid!

A Hörmann fejlesztései könnyebbé, egyszerűbbé és biztonságosabbá teszik a életet – idősebbek számára pedig különösen hasznosak.  Ha kényelmesebb otthonra vágyunk, akkor...

2023. április 11.

Így dobd fel az otthonodat spanyol stílusban – most akciós áron!

A Palatinus Fürdőszobaszalonok akciója segít, hogy kifinomultan elegáns enteriőrt teremthessünk otthonunkban, és még pénzt is spórolhatunk. Egy nagy műgonddal kiválasztott burkolat...