Így érhetsz el valódi fahatást a teraszon – hosszú élettartammal!

A fafelületek kezelése időigényes, ráadásul minden évben sort kell keríteni rá, ha pedig teraszburkolatként használjuk őket, könnyen előfordul, hogy szálka kerül a lábunkba. Nem érdemes a múltban ragadnunk – érdemes felfedezni az új megoldásokat:

így tett a WPC Market, és elhozta a Woody termékcsaládot, hogy orvosolja ezeket a problémákat.

Egy újgenerációs termékcsaládról beszélünk, amely ötvözi a co-extrudált burkolatok struktúráját a WPC anyagok megannyi jó tulajdonságával.

De mi is az a WPC? 

Sokaknak már ismerős lehet a név, hiszen az anyag térhódítása páratlan az építőiparban. A WPC-t felelős gazdálkodásból származó bambusz és újrahasznosított műanyag keverékéből állítják elő, ezért teljesen környezetbarát. A műanyag- és az állandó bambusztartalma miatt rendkívül időtáló hosszútávú megoldással szolgál számunkra, amely tökéletesen helyettesíti a fát.

A Woody termékcsalád erezete az idő múlásával sem fog eltűnni, sőt egyre határozottabb, élethűbb lesz hála a dombornyomott kialakításnak. Mivel anyagában színezett, a felületi karcok is kevésbe látszódnak rajta. Ezért a Woody nemcsak háztartásoknak, de vendéglátó egységeknek, hoteleknek is megoldást jelenthet burkolatok terén, hiszen kiválóan viseli az intenzív igénybevételt.

Megfelelő telepítés esetén 15 év garanciával szerezhetjük be ezt a terméket.

Tisztítása is rendkívül egyszerű, hiszen a legtöbb szennyeződést tisztítószeres vízzel el tudjuk tüntetni, de természetesen a makacsabb foltokra is van megoldás. 

A szintén WPC Marketnél kapható Mellerud tisztító- és ápolószerekkel pedig nemcsak tisztává varázsolhatjuk, de meg is óvhatjuk a felületet a makacs szennyeződésektől. 

A nyár közeledtével rengetegen gondolkodnak újabb kerti projekteken. A WPC Market termékeivel könnyen feldobhatjuk teraszunkat, kerítésünket, de akár a megfelelő falburkolatot is megtalálhatjuk. Nem kell kizárólag a szokványos dolgokban gondolkodnunk, hiszen készült már a WPC-ből pad, virágágyás vagy akár madáretető is. 

Az anyag elhasználhatóságának csak a képzeletünk szab határt! A WPC Market technikailag felkészült üzletkötői naprakész információkkal szolgálnak a kedves érdeklődőknek és igényeiknek megfelelően mindig megtalálják a legideálisabb megoldást.

Ha egy igazán gyönyörű és időtálló teraszt szeretnénk kertünkbe, a WPC Market Woody termékcsaládja világosszürke, sötétbarna és tölgy színekben érhető el.

Emellett rengeteg termékkategóriában széles színpaletta tekinthető meg a WPC Market weboldalán IDE KATTINTVA. 

Személyesen is megtekinthetjük a kínálatot Budapesten a Soroksári út 86. szám alatti bemutatótermünkben – ráadásul kedvezményt is kapunk az alábbi kupon felmutatásával:

2023. március 03.

Így válaszd ki a tökéletes vakolatot!

A színek, struktúrák és kötőanyagok erdejében nehéz lehet eligazodni –  itt egy kis segítség. Mutasd a házad, megmondom, ki vagy: nagyon sokat számít, hogy fest az épület,...

2023. február 20.

Egy modern, exkluzív, pazar EXPO a jakuzzikról (nem csak) a víz szerelmeseinek

Egy hétvége, nem wellness hétvége. Magyarország legnagyobb vásárral egybekötött kiállítása csak rád vár. Merülj el a SPATREND EXPO kínálatának tengerében! Miről is van szó?...

2023. február 19.

Érezd a természet lágy érintését otthonodban, meríts ihletet az IBDesign bemutatótermének segítségével!

Otthonunkból mindannyian a maximumot szeretnénk kihozni és erre kiváló lehetőséget nyújt egy bemutatóterem, ahol szakértő segítséggel, minden helyiségre kiterjedő összhangot...