Ezzel a természetes megoldással új szintre emelheted a teraszodat!

A fafelületek kezelése időigényes, ráadásul minden évben sort kell keríteni rá. Ha pedig teraszburkolatként használjuk őket, könnyen előfordul, hogy szálka kerül a lábunkba, komoly fájdalmat és bosszúságot okozva nekünk. Nem érdemes ezért a múltban ragadni – fedezzük fel az új megoldásokat:

így tett a WPC Market is, és elhozta a Woody termékcsaládot, hogy orvosolja ezeket a régi problémákat.

Egy új generációs termékcsaládról beszélünk, amely ötvözi a co-extrudált burkolatok struktúráját a WPC anyagok megannyi jó tulajdonságával.

De mi is az a WPC? 

Sokaknak már ismerős lehet a név, hiszen az anyag térhódítása páratlan az építőiparban. A WPC-t felelős gazdálkodásból származó bambusz és újrahasznosított műanyag keverékéből állítják elő, ezért teljesen környezetbarát. A műanyag- és az állandó bambusztartalma miatt rendkívül időtálló, hosszú távú megoldással szolgál számunkra, amely tökéletesen helyettesíti a fát.

A Woody termékcsalád erezete az idő múlásával sem fog eltűnni, sőt egyre határozottabb, élethűbb lesz, hála a dombornyomott kialakításnak. Mivel anyagában színezett, a felületi karcok is kevésbe látszódnak rajta. Ezért a Woody nemcsak háztartásoknak, de vendéglátó egységeknek, hoteleknek is megoldást jelenthet burkolatok terén, hiszen kiválóan viseli az intenzív igénybevételt.

Megfelelő telepítés esetén 15 év garanciával szerezhetjük be ezt a terméket.

Tisztítása is rendkívül egyszerű, hiszen a legtöbb szennyeződést tisztítószeres vízzel el tudjuk tüntetni, de természetesen a makacsabb foltokra is van megoldás. 

A szintén WPC Marketnél kapható Mellerud tisztító- és ápolószerekkel pedig nemcsak tisztává varázsolhatjuk, de meg is óvhatjuk a felületet a makacs szennyeződésektől. 

A nyár közeledtével rengetegen gondolkodnak újabb kerti projekteken. A WPC Market termékeivel könnyen feldobhatjuk teraszunkat, kerítésünket, de akár a megfelelő falburkolatot is megtalálhatjuk. Nem kell kizárólag a szokványos dolgokban gondolkodnunk, hiszen készült már a WPC-ből pad, virágágyás vagy akár madáretető is. 

Az anyag elhasználhatóságának csak a képzeletünk szab határt! A WPC Market technikailag felkészült üzletkötői naprakész információkkal szolgálnak a kedves érdeklődőknek és igényeiknek megfelelően mindig megtalálják a legideálisabb megoldást.

Ha egy igazán gyönyörű és időtálló teraszt szeretnénk kertünkbe, a WPC Market Woody termékcsaládja világosszürke, sötétbarna és tölgy színekben érhető el.

Emellett rengeteg termékkategóriában széles színpaletta tekinthető meg a WPC Market weboldalán IDE KATTINTVA – dobjuk fel lenyűgöző színekkel otthonunkat és kertünket!

Személyesen is megtekinthetjük a kínálatot Budapesten a Soroksári út 86. szám alatti bemutatóteremben, ahol szakértői segítséget is kapunk a választáshoz.

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...