EGLO LED íróasztali lámpa extra funkciókkal

A technikai fejlődéssel együtt fejlődnek az íróasztali lámpák, melyek már egyre több extra funkciót kapnak. Ma egy íróasztali lámpa sokkal több, mint egy egyszerű lámpa. 

A cikket szerkesztette: EGLO Lux Kft.

A mai rohanó, felgyorsult világunkban a különböző megatrendek hatásaival számolva (pl. globalizáció, urbanizáció) valamint, hogy emellett egyszerre kell helytállnunk otthon és a munkahelyünkön, egyre fontosabbá válik, hogy olyan helyen dolgozzunk és éljünk, ahol jól érezzük magunkat. A relaxáció fontos eszköze pedig a fény. A világítás minősége, erőssége, színe hatással van szervezetünkre, hangulatunkra, viselkedésünkre, figyelmünk intenzitására, valamint számos alternatív gyógyító terápia eszköze is. Manapság számos lehetőség nyílik a lakás, a munkahely stílusához harmonizáló világítás megtervezésére, kialakítására, illetve az ehhez megfelelő lámpák, fényforrások kiválasztására, beszerzésére.

Az EGLO LUX Kft. legfőbb célja a vásárlói igények maximális kielégítése és egy olyan széleskörű lámpa- és fényforrásválaszték kialakítása, ahol mindenki megtalálja az egyéniségének, ízlésének, pénztárcájának megfelelő és a mai trendeket követő lakásbelső kialakításához szükséges termékeket. A cég történelmi múltja 1969-re nyúlik vissza, amikor Ludwig Obwieser Ausztriában megnyitotta az első villamossági szaküzletet EGLO Leuchten néven. 1986-ban megalapították az első leányvállalaltot Németországban és egyre népszerűbbé váltak az EGLO termékek az európai piacon. Mára már 60 leányvállalat dolgozik a konszernen belül és több mint 132 országban vannak jelen, nemcsak Európában, hanem Kínában, Indiában, Amerikában is. Az EGLO LUX Kft. – mint az EGLO egyik leányvállalata- 1992-ben kezdte el a működését Dunakeszin, és röviddel ezután felépült az EGLO gyár Pásztón, ahol mára már 12 ezer darab lámpa gyártása történik naponta. A kereskedelmi központ és az első bemutatóterem Dunakeszin található, de az EGLO 2019-ben Budapesten, majd 2020-ban Budaörsön újabb lámpaszalont nyitott. Ezekben az üzletekben, valamint az országos SHOP in SHOP partnerüzletekben az EGLO termékkínálat túlnyomó része nemcsak megtekinthető, de meg is megvásárolható.

Az EGLO márka sikere abban áll, hogy gyorsan reagál és érzékeny a világ vezető lakberendezés és design trendjeinek a változására, valamint a termékeket, termékcsaládokat a vevői igények és visszajelzések alapján – 90%-os saját fejlesztéssel – tervezi és alakítja ki. Vezető szerepét többek között a magas szintű minőség (5 év jótállás LED panelekre), megbízhatóság és a kiváló kültéri, beltéri és fényforrás termékválaszték garantálja. A Vintage, rusztikus, antik stílusú lámpák éppúgy megtalálhatóak náluk, mint a skandináv, klasszikus stílus és a modern/ minimalista, praktikusságra törekvő stílust képviselő termékek.

Az EGLO piacformáló vállalkozásként mindig törekszik a folyamatos megújulásra, mivel a termékek működtetéséhez a legmodernebb technológiákat használja fel pl. energiahatékony led fényforrás, bluetooth vezérlés, lépcsőzetes fényerő szabályozás (dimmelés), távirányítós funkció, illetve a legújabb Z-generációs lámpacsalád, az okoslámpa applikáció, az „EGLO connect” .

Az EGLO LUX-nál mindenki megtalálja a számára megfelelő terméket, árban, minőségben és stílusban, ezt az üzenetet a cég szlogenje „világos”-an közvetíti is:

my light my style – az én lámpám az én stílusom

Nézzenek be hozzánk!

Kapcsolat
EGLO Lux Kft.

Így válassza ki az íróasztali lámpát

A megfelelő – íróasztali – lámpa kiválasztásának részben érzelemvezérelt, részben racionális lépése van. Fontos, hogy a lámpa, amit kiválasztottunk, tetsszen, szervesen belesimuljon az enteriőrbe, és Önhöz is illjen, ugyanakkor mára már elvárt, hogy egy – modern –  LED íróasztali lámpa akár innovatív megoldásokat is tartalmazzon, több legyen, mint egy egyszerű írasztali lámpa: izgalmas, érdekes, funkciókkal legyen tele. Ismerjen meg 4 lámpát az EGLO kínálatából, melyek megfelelnek ezeknek a kritériumoknak.

1: Az összecsukható lámpa

A modern dizájnú EGLO La Seca LED íróasztali lámpa különlegessége, hogy nemcsak hálózatról, hanem akkumulátorról, vagy USB-n keresztül a számítógéppel, laptoppal összekötve is üzemeltethető. Ráadásul összecsukható, ezáltal tökéletes akár egy utazáshoz is. 

Érintéssel szabályozható a fényereje és a színhőmérséklete:

-rövid érintéssel a fényerő (fényáram) szabályozható 3 fokozatban

-hosszú érintéssel a színhőmérséklet szabályozható 3 fokozatban (hidegfehér / semlegesfehér / melegfehér)

Fehér és fekete színben kapható.

EGLO LA SECA

 

2: LED íróasztali lámpa hőmérővel

Az EGLO COGNOLI LED íróasztali lámpa, bár a kecses ívű vonalvezetése, a végletekig letisztult dizájnja lenyűgöző, és már ez kiemelheti az átlagos íróasztali lámpák közül, de mégis az extra funkciói miatt különleges. A lámpa multifunkciós, mert változtatható a fényereje, ezen túl mutatja az időt, van beépített naptár funkciója, ébreszt is, és az aktuális hőmérsékletet is látni lehet az LCD kijelzőjén, ezáltal sokkal többet tud, mint egy átlagos íróasztali lámpa. Fekete és fehér színben kapható.

EGLO COGNOLI

3: Egy íróasztali lámpa színes éjjeli fénnyel

Az EGLO CABADO 1 LED íróasztali lámpát az éjszakai fény funkciója teszi egyedivé: ha akarjuk, egy halvány, ráadásul általunk kiválasztott színes jelzőfényt ad éjjel, miközben ez az éjszakai fény fogyasztása elhanyagolható, csupán 0,3 W óránként. Kiváló választás gyerekszobába.

A kép szimbolikus fotó, kikapcsolt állapotban átlátszó fedél látható a lámpa talpán.

EGLO CABADO 1

 

4: A Qi töltő titka

Az EGLO újdonsága a Qi töltővel ellátott íróasztali lámpa, mely zsinórmentessé varázsolja a hétköznapjainkat. Az okostelefonunkat egyszerűen ráhelyezzük a lámpa dokkolójára, és amíg dolgozunk, vezeték nélkül feltölthetjük a telefonunkat úgy, hogy egyúttal állandóan a kezünk ügyében van.

Bár egyelőre csak 2 olyan íróasztali lámpa kapható, mely Qi vezeték nélküli töltővel van ellátva, de választhatunk, hogy csak a fényerőt szeretnénk-e állítani (EGLO MASSERIE), vagy a fényerő mellett a színhőmérsékletet is változtatnánk (EGLO TRUNCA) .

 

EGLO MASSERIE

 

Az EGLO teljes íróasztali lámpa kínálatát tekintse meg itt!

Az EGLO lámpákat megvásárolhatja személyesen országszerte az EGLO SHOP in SHOP üzletekben és az EGLO Bemutóterem és Lámpaszalonokban, ahol tapasztalt, szakképzett személyzet áll a rendelkezésére, illetve megtekintheti, megvásárolhatja online a www.egloshop.hu-n.

2023. május 26.

Ezzel a természetes megoldással új szintre emelheted a teraszodat!

A fafelületek kezelése időigényes, ráadásul minden évben sort kell keríteni rá. Ha pedig teraszburkolatként használjuk őket, könnyen előfordul, hogy szálka kerül a lábunkba, komoly...

2023. április 12.

3 technológiai újítás, amelyekkel nemcsak könnyebbek, de higiénikusabbak is lesznek mindennapjaid!

A Hörmann fejlesztései könnyebbé, egyszerűbbé és biztonságosabbá teszik a életet – idősebbek számára pedig különösen hasznosak.  Ha kényelmesebb otthonra vágyunk, akkor...

2023. április 11.

Így dobd fel az otthonodat spanyol stílusban – most akciós áron!

A Palatinus Fürdőszobaszalonok akciója segít, hogy kifinomultan elegáns enteriőrt teremthessünk otthonunkban, és még pénzt is spórolhatunk. Egy nagy műgonddal kiválasztott burkolat...