Így dobd fel az otthonodat spanyol stílusban – most akciós áron!

A Palatinus Fürdőszobaszalonok akciója segít, hogy kifinomultan elegáns enteriőrt teremthessünk otthonunkban, és még pénzt is spórolhatunk.

Egy nagy műgonddal kiválasztott burkolat teljesen át tudja alakítani otthonunk hangulatát. Mert hiába tökéletes a berendezés: ha a burkolat nem stimmel, az összhatás sem lesz az igazi. Szerencsére a legszebb spanyol csempékkel és padlólapokkal könnyen mediterrán hangulatot csempészhetünk otthonunkba, és feldobhatjuk az életteret

– ráadásul most 5-15% kedvezménnyel!

Az akció 2023. április 5-tól május 15-ig, vagy a készlet erejéig érvényes, és más kedvezménnyel nem lehet összevonni.

Miért válasszunk spanyol csempét?

Mert rendkívül különleges és nívós csempék készülnek a spanyoloknál:  nem véletlen, hogy Spanyolország Európa vezető burkolatgyártója – az Unió 1,4 milliárdos kerámiaburkolataiból 400 millió csempét náluk készítenek. Egyaránt az élen járnak a kézműves csempekészítésben és a legmodernebb, innovatív gyártási technológiák használatában, így már hosszú évek óta vezetik az európai élmezőnyt.

És nem csak luxustermékekkel foglalkoznak: minden árkategória megtalálható a kínálatukban, ráadásul még a pénztárcabarátabb árú termékek is kiváló minőségben készülnek – változatos színekben és harmonikus formatervezéssel.

Azonban még a prémiumgyártók közül is kiemelkedik az exkluzív csempékkel foglalkozó Porcelanosa, amely gyár a legkiválóbb minőséggel és a legkülönlegesebb dizájnokkal szolgál a régióban – és természetesen most az ő termékeikre is lecsaphatunk az akció keretében!

A Porcelanosa mellett még a Peronda, az STN, az Argenta, az Azulev és Sanchis gyárak burkolatait is kedvezményesen szerezhetjük be a Palatinus Fürdőszobaszalonok üzleteiben: biztosak lehetünk benne, hogy bármilyen stílust is keresünk, megtaláljuk az ízlésünknek és igényeinknek megfelelő csempéket és padlólapokat.

Ráadásul a spanyol burkolatok nagy része raktárkészletről elérhető, így csupán pár napot kell várni, hogy megérkezzenek otthonunkba!

IDE KATTINTVA tudod megnézni az akcióban részt vevő üzleteket!

TERMÉKEK, AMIK ÉRDEKELHETNEK

2023. augusztus 21.

Akár vidéki iskolából is lehet idilli otthon

Bármilyen épület komfortos családi ingatlanná válhat, csak fantázia, kitartás és kreativitás szükséges hozzá. Egy virágárus úgy döntött családjával, hogy vidékre költözik,...

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...