Így spórolhatunk rengeteget az otthonunkban a hőszigeteléssel!

Az árak folyamatosan emelkednek a világban – szerencsére sok pénzt megspórolhatunk otthonunkban, ha odafigyelünk egy-két dologra.

A cikket szerkesztette: Mapei Kft.

„A fenntartható fejlődés szem előtt tartásával, a tartós, környezetbarát termékeinkkel, megoldásainkkal és minden tudásunkkal segítsük az építőket és építtetőket a jövő épületeinek megalkotásában…és erre mindenkor készen állunk!”

A termékeinkkel készített burkolatokat, kivitelezést csak egyszer kell elkészíteni, és nem kell aggódnia a reklamációs problémák miatt. A Mapei biztonságot és garanciát jelent arra, hogy otthona, épülete szépségét hosszú távon, nyugodtan és gondmentesen élvezhesse. A Mapei anyagokkal készült felülettel elégedett lesz, azt nem kell 1-2 év múlva kicserélni, javítani. Nem kell aggódnia amiatt, hogy vajon mennyire lesz tartós az elkészült burkolat. Nem kell elviselni a visszabontással és újraépítéssel járó költségeket, koszt, időt. 

Ki szereti a reklamációkat, a költséges javítást, a felfordulást okozó visszabontást, az elvesztegetett időt?

Mindazt a felesleges energia-, pénz- és időráfordítást, ami elkerülhető, ha már első alkalommal Mapei segédanyagok kerülnek felhasználásra? 
Sok esetben sajnos a megrendelők nincsenek tisztában annak a jelentőségével, hogy milyen döntő szerepet játszik a megfelelő minőségű anyagok használata burkolata, az elkészült felület tartóssága, élettartama szempontjából, és csak azután ismerik fel ennek fontosságát, amikor már megtörtént a baj.

Válassza Ön is otthona felújításához, kivitelezéséhez a Mapei már elsőre végleges megoldásait!

Kapcsolat
Mapei Kft.

Senkinek nem újdonság, hogy minden drágul, ráadásul az előrejelzések szerint még tovább fog romlani a helyzet. A komfortos otthon megteremtése, fűtése, rendben tartása sosem volt olcsó, de előreláthatóan az eddigieknél is súlyosabb pénzeket kell majd kifizetnünk.

Szerencsére ez az összeg minimalizálható: ha komfortos, biztonságos otthont szeretnénk, anélkül, hogy az egekbe rúgna a hónap végén a számlák összege, mindenképp érdemes nagy hangsúlyt fektetni a hőszigetelésre.

Ha nem adekvát otthonunk hőszigetelése, nemcsak dideregni fogunk a hidegebb hónapunkban, de az otthoni hideg ellenére a fűtésszámlánk összege bizonyosan magas lesz majd – ráadásul otthonunk is tönkremehet a penész miatt.

Az ideális hőszigeteléssel viszont hatékonyabbá tehetjük a fűtést, csökkentve az energiaszükségletet: a falak pedig megtartják a benti hőmérsékletet, így fennmarad a kellemes meleg – mérsékelt fűtésszámla mellett.

Milyen hőszigetelést érdemes választanunk?

Mindenképp ajánlott rendszerben gondolkoznunk: komplett rendszert választani általában sokkal előnyösebb, mintha egyenként szereznénk be a hozzávalókat más cégektől. Így egy gyártó által kifejlesztett, teljes rendszert kapunk, vagyis véletlenül sem marad ki semmilyen elem: a rendszert pontosan úgy tervezték, hogy a legnagyobb hatékonysággal működjön. 

Minden elem tökéletesen passzol majd, és mindig zökkenőmentes lesz a működés. A rendszerelemek ára ugyan gyakran magasabb, mintha egyesével szereznénk be őket különféle márkáktól – viszont cserébe a komplett rendszerekre a gyártók jóval komolyabb hosszútávú garanciákat vállalnak, mint a külön részekre.

Polisztirolos vagy ásványgyapotos rendszert ajánlott választanunk?  

Az előbbi egyszerűbb kivitelezéssel bír, kevésbé terheli meg a falakat, és jelentősen olcsóbban beszerezhető, mint az utóbbi – az ásványgyapotos rendszer viszont tökéletes páraáteresztő, valamint a legszigorúbb tűzvédelmi előírásoknak is megfelel.

Ráadásul, ha most komplett rendszert választunk, különleges ajánlatok várnak ránk – IDE KATTINTVA megtaláljuk a részleteket!

A hőszigetelés után felkerülhet a vakolat – az elengedhetetlen védelemért

Milyen az ideális vakolat? Tartós, ellenálló az időjárás és a környezet okozta szennyeződésekkel szemben – és megvéd minket az algától és a penésztől. Páraáteresztő és vízlepergető, ideális esetben pedig a port is taszítja. És persze illik az otthon esztétikájához: nagyon fontos, hogy milyen színt választunk.

Szerencsére a MAPEI Színtervezővel megtalálhatjuk a tökéletes színt: válasszuk ki az otthonunknak megfelelő háztípust, és indulhat is a kísérletezés a rengeteg elérhető árnyalattal!

IDE KATTINTVA találjuk a MAPEI színtervezőjét.

Ha megtaláljuk az időtálló hőszigetelést, biztosak lehetünk  benne, hogy időtálló, komfortos otthonban élhetünk – ráadásul rengeteg pénzt megspórolhatunk. 

KATTINTSUNK IDE, hogy mindent megtudhassunk a MAPEI hőszigeteléseiről.

2023. május 10.

Eladóvá vált Az ördög Pradát visel főszerkesztőjének lenyűgöző luxuslakása

Ez az a különleges New York-i otthon, amelyben az ominózus Harry Potter-leadási jelenet játszódik. A 2006-os Az ördög Pradát visel (The Devil Wears Prada )című vígjáték rögtön a...

2023. április 19.

Ez a Long Island-i ház bizonyítja, hogy a betonvilág és a melegség tökéletesen megfér egymás mellett

A híres Raffaella Bortoluzzi építész különleges csodát alkotott a hétvégi luxusnyaralóban. Az Olaszországban és New Yorkban tanult, legendás építész, Raffaella Bortoluzzi...

2023. január 18.

Így lesz a fürdőszobádból wellness-szalon!

Minden nap tökéletes masszázsélményt kaphatunk, ha jól választunk – ezt pedig a testünk és lelkünk is megköszöni.  Már az ókori Rómában nagy hagyománya volt a különféle...