Így biztosan ünnepi hangulatot varázsolhatsz otthonodba – és még nyerhetsz is!

Fontos, hogy ilyenkor év végén, akármekkora is a hajtás, kicsit lelassítsunk, és ráhangolódjuk az ünneplésre. Ne csak átrohanjunk a karácsonyon, ne csak egy újabb tétel legyen a listánkon, amit kihúzhatunk – hanem valóban éljük meg az ünnepet. Itt most persze nem az ajándékokról van szó, hanem az örömteli együtt töltött időről, a lassításról, a szeretetteljes pillanatokról. 

A cikket szerkesztette: EGLO Lux Kft.

A mai rohanó, felgyorsult világunkban a különböző megatrendek hatásaival számolva (pl. globalizáció, urbanizáció) valamint, hogy emellett egyszerre kell helytállnunk otthon és a munkahelyünkön, egyre fontosabbá válik, hogy olyan helyen dolgozzunk és éljünk, ahol jól érezzük magunkat. A relaxáció fontos eszköze pedig a fény. A világítás minősége, erőssége, színe hatással van szervezetünkre, hangulatunkra, viselkedésünkre, figyelmünk intenzitására, valamint számos alternatív gyógyító terápia eszköze is. Manapság számos lehetőség nyílik a lakás, a munkahely stílusához harmonizáló világítás megtervezésére, kialakítására, illetve az ehhez megfelelő lámpák, fényforrások kiválasztására, beszerzésére.

Az EGLO LUX Kft. legfőbb célja a vásárlói igények maximális kielégítése és egy olyan széleskörű lámpa- és fényforrásválaszték kialakítása, ahol mindenki megtalálja az egyéniségének, ízlésének, pénztárcájának megfelelő és a mai trendeket követő lakásbelső kialakításához szükséges termékeket. A cég történelmi múltja 1969-re nyúlik vissza, amikor Ludwig Obwieser Ausztriában megnyitotta az első villamossági szaküzletet EGLO Leuchten néven. 1986-ban megalapították az első leányvállalaltot Németországban és egyre népszerűbbé váltak az EGLO termékek az európai piacon. Mára már 60 leányvállalat dolgozik a konszernen belül és több mint 132 országban vannak jelen, nemcsak Európában, hanem Kínában, Indiában, Amerikában is. Az EGLO LUX Kft. – mint az EGLO egyik leányvállalata- 1992-ben kezdte el a működését Dunakeszin, és röviddel ezután felépült az EGLO gyár Pásztón, ahol mára már 12 ezer darab lámpa gyártása történik naponta. A kereskedelmi központ és az első bemutatóterem Dunakeszin található, de az EGLO 2019-ben Budapesten, majd 2020-ban Budaörsön újabb lámpaszalont nyitott. Ezekben az üzletekben, valamint az országos SHOP in SHOP partnerüzletekben az EGLO termékkínálat túlnyomó része nemcsak megtekinthető, de meg is megvásárolható.

Az EGLO márka sikere abban áll, hogy gyorsan reagál és érzékeny a világ vezető lakberendezés és design trendjeinek a változására, valamint a termékeket, termékcsaládokat a vevői igények és visszajelzések alapján – 90%-os saját fejlesztéssel – tervezi és alakítja ki. Vezető szerepét többek között a magas szintű minőség (5 év jótállás LED panelekre), megbízhatóság és a kiváló kültéri, beltéri és fényforrás termékválaszték garantálja. A Vintage, rusztikus, antik stílusú lámpák éppúgy megtalálhatóak náluk, mint a skandináv, klasszikus stílus és a modern/ minimalista, praktikusságra törekvő stílust képviselő termékek.

Az EGLO piacformáló vállalkozásként mindig törekszik a folyamatos megújulásra, mivel a termékek működtetéséhez a legmodernebb technológiákat használja fel pl. energiahatékony led fényforrás, bluetooth vezérlés, lépcsőzetes fényerő szabályozás (dimmelés), távirányítós funkció, illetve a legújabb Z-generációs lámpacsalád, az okoslámpa applikáció, az „EGLO connect” .

Az EGLO LUX-nál mindenki megtalálja a számára megfelelő terméket, árban, minőségben és stílusban, ezt az üzenetet a cég szlogenje „világos”-an közvetíti is:

my light my style – az én lámpám az én stílusom

Nézzenek be hozzánk!

Kapcsolat
EGLO Lux Kft.

Valószínűleg nem lesz mágikusan egyik pillanatról a másikra “karácsonyi hangulatunk”, mint gyerekkorunkban – nekünk kell megteremtenünk a megfelelő belső állapotot. Ez a rohanó világban nem könnyű feladat, de például nagyon sokat segít, ha otthonunkat karácsonyi köntösbe öltöztetjük.

De mitől lesz az otthon karácsonyi?

Rengeteg módja van az ünnepi díszítésnek: gondoljunk csak az elmaradhatatlan fenyőfára, az ünnepi terítőkre és egyéb lakástextilekre, a puha bárányszőrökre… A legfontosabbnak azonban a karácsonyi fényeket mondanánk. Az adventi és egyéb gyertyákat, a fényfüzéreket, a világítő csillagokat, csillagszórókat, kivilágított betlehemi jászolokat – akár kellemes, melegfehér vagy sárga, akár színes égőkről van szó, a karácsonyi hangulathoz hozzátartoznak a megfelelő fények.

Hihetetlen, milyen kellemes, megnyugtató és szívmelengető enteriőrt alkothatunk néhány jól megválasztott karácsonyi fénnyel: lényegében teljesen átalakíthatjuk otthonunk hangulatát. Az ünnepi atmoszférateremtéshez azonban nem mindegy, milyen lámpákat választunk. 

Rengeteg a piacon a lényegében egy szezonra (sem) megfelelő, rossz minőségű darab, ami ugyan nem mutat rosszul messziről, de igénytelen a kidolgozása, és sokszor már az első napokban meghibásodik. Próbáljunk inkább a minőségre törekedni, és szerezzünk be olyan karácsonyi fényforrásokat, amelyek nemcsak gyönyörű esztétikájukkal hívják fel magukra a figyelmet, de vonzó megjelenésük strapabíró kialakítással és időtálló minőséggel párosul.

Az EGLO kínálatában ilyen darabokat találunk – akadnak köztük modern, karácsonyi fények is, sok darab viszont gyermekkorunk klasszikus karácsonyi díszeit idézi fel, korszerű, energiatakarékos kivitelben. 

Nézzük meg, milyen csodálatos ünnepi fények várnak ránk az EGLO-nál:

Ezek természetesen a cégtől megszokott módon rendkívül magas minőséget képviselnek, így biztosak lehetünk benne, hogy az elkövetkezendő sok-sok évben is hozzájárulnak majd otthonunkban a karácsonyi hangulat megteremtéséhez.

Több mint 200 karácsonyi termék vár ránk az EGLO kínálatában – ezeket mind megtekinthetjük az EGLO lámpaszalonjaiban (Dunakeszin, Budapesten és Budaörsön.

Ráadásul most nyerhetünk is – az EGLO karácsonyi nyereményjátékán az alábbi Borgillio króm, asztali lámpát sorsolják ki a játékosok között. 

Ha szeretnénk ezzel a pazar lámpával emelni otthonunk fényét, csupán meg kell írnunk Facebook-kommentben, melyik színű Borgillio lámpa a kedvencünk.

A lámpákat IDE KATTINTVA találjuk – a képre vagy IDE kattintva pedig a Facebook-posztot, ahová a választ írhatjuk.

Sok sikert és nagyon kellemes ünnepeket kívánunk!

2023. május 26.

Ezzel a természetes megoldással új szintre emelheted a teraszodat!

A fafelületek kezelése időigényes, ráadásul minden évben sort kell keríteni rá. Ha pedig teraszburkolatként használjuk őket, könnyen előfordul, hogy szálka kerül a lábunkba, komoly...

2023. április 12.

3 technológiai újítás, amelyekkel nemcsak könnyebbek, de higiénikusabbak is lesznek mindennapjaid!

A Hörmann fejlesztései könnyebbé, egyszerűbbé és biztonságosabbá teszik a életet – idősebbek számára pedig különösen hasznosak.  Ha kényelmesebb otthonra vágyunk, akkor...

2023. április 11.

Így dobd fel az otthonodat spanyol stílusban – most akciós áron!

A Palatinus Fürdőszobaszalonok akciója segít, hogy kifinomultan elegáns enteriőrt teremthessünk otthonunkban, és még pénzt is spórolhatunk. Egy nagy műgonddal kiválasztott burkolat...