Exkluzív EGLO lámpák: fények, színek, formák, anyagok

Káprázatos fények és színek, különleges anyagok és a csodás lámpák együtt varázsolhatnak egy enteriőrt exkluzívvá. Az EGLO lámpákkal az élmény tökéletes lesz.

A cikket szerkesztette: EGLO Lux Kft.

A mai rohanó, felgyorsult világunkban a különböző megatrendek hatásaival számolva (pl. globalizáció, urbanizáció) valamint, hogy emellett egyszerre kell helytállnunk otthon és a munkahelyünkön, egyre fontosabbá válik, hogy olyan helyen dolgozzunk és éljünk, ahol jól érezzük magunkat. A relaxáció fontos eszköze pedig a fény. A világítás minősége, erőssége, színe hatással van szervezetünkre, hangulatunkra, viselkedésünkre, figyelmünk intenzitására, valamint számos alternatív gyógyító terápia eszköze is. Manapság számos lehetőség nyílik a lakás, a munkahely stílusához harmonizáló világítás megtervezésére, kialakítására, illetve az ehhez megfelelő lámpák, fényforrások kiválasztására, beszerzésére.

Az EGLO LUX Kft. legfőbb célja a vásárlói igények maximális kielégítése és egy olyan széleskörű lámpa- és fényforrásválaszték kialakítása, ahol mindenki megtalálja az egyéniségének, ízlésének, pénztárcájának megfelelő és a mai trendeket követő lakásbelső kialakításához szükséges termékeket. A cég történelmi múltja 1969-re nyúlik vissza, amikor Ludwig Obwieser Ausztriában megnyitotta az első villamossági szaküzletet EGLO Leuchten néven. 1986-ban megalapították az első leányvállalaltot Németországban és egyre népszerűbbé váltak az EGLO termékek az európai piacon. Mára már 60 leányvállalat dolgozik a konszernen belül és több mint 132 országban vannak jelen, nemcsak Európában, hanem Kínában, Indiában, Amerikában is. Az EGLO LUX Kft. – mint az EGLO egyik leányvállalata- 1992-ben kezdte el a működését Dunakeszin, és röviddel ezután felépült az EGLO gyár Pásztón, ahol mára már 12 ezer darab lámpa gyártása történik naponta. A kereskedelmi központ és az első bemutatóterem Dunakeszin található, de az EGLO 2019-ben Budapesten, majd 2020-ban Budaörsön újabb lámpaszalont nyitott. Ezekben az üzletekben, valamint az országos SHOP in SHOP partnerüzletekben az EGLO termékkínálat túlnyomó része nemcsak megtekinthető, de meg is megvásárolható.

Az EGLO márka sikere abban áll, hogy gyorsan reagál és érzékeny a világ vezető lakberendezés és design trendjeinek a változására, valamint a termékeket, termékcsaládokat a vevői igények és visszajelzések alapján – 90%-os saját fejlesztéssel – tervezi és alakítja ki. Vezető szerepét többek között a magas szintű minőség (5 év jótállás LED panelekre), megbízhatóság és a kiváló kültéri, beltéri és fényforrás termékválaszték garantálja. A Vintage, rusztikus, antik stílusú lámpák éppúgy megtalálhatóak náluk, mint a skandináv, klasszikus stílus és a modern/ minimalista, praktikusságra törekvő stílust képviselő termékek.

Az EGLO piacformáló vállalkozásként mindig törekszik a folyamatos megújulásra, mivel a termékek működtetéséhez a legmodernebb technológiákat használja fel pl. energiahatékony led fényforrás, bluetooth vezérlés, lépcsőzetes fényerő szabályozás (dimmelés), távirányítós funkció, illetve a legújabb Z-generációs lámpacsalád, az okoslámpa applikáció, az „EGLO connect” .

Az EGLO LUX-nál mindenki megtalálja a számára megfelelő terméket, árban, minőségben és stílusban, ezt az üzenetet a cég szlogenje „világos”-an közvetíti is:

my light my style – az én lámpám az én stílusom

Nézzenek be hozzánk!

Kapcsolat
EGLO Lux Kft.

Mit jelent az exkluzív?

Valamiért úgy hisszük, hogy az exkluzív mindenképpen drága, szinte kivétel nélkül egyedi, talán kissé avíttas, vagy éppen hivalkodó. Pedig ez nem feltétlen igaz. Egy szoba, egy enteriőr lehet úgy exkluzív, hogy közben elkerül minden olyan sztereotípiát, amit hozzá társítunk. A modern exkluzív nem más, mint játék az anyagokkal, a fényekkel és a színekkel, az EGLO lámpái pedig minden segítséget megadnak ahhoz, hogy a modern exkluzív is megmutathassa magát. 

Játék a színekkel

Az utóbbi idők újra-felfedezettje az arany, annak minden színárnyalata és színvariációja. Kétségtelen, hogy ha egy exkluzív lakást, enteriőrt szeretnénk, elég az aranyhoz (vissza) nyúlni, hiszen ez a szín évezredek óta egyet jelent a szépséggel, a harmóniával és a gazdagsággal, az exkluzivitással.

EGLO BRIDEKIRK

Az is természetes, hogy az ilyen enteriőrbe készült lámpákon visszaköszön az aranyszín, akár csak itt-ott leheletnyit megmutatva magát, de akár hangsúlyos berakásokban, búrákban, nagyobb felületeken is. Az EGLO Briderkik vagy az Adri 2 lámpák még a sárga arannyal simulnak bele az exkluzív enteriőrbe, de már megjelentek a rose gold (azaz vörös arany) színű lámpák is, amelyek előremutatóak, és a színükön túl a különböző stílusukkal (vintage, vagy akár modern) is felhívják magukra a figyelmet. Az EGLO Adri 1 függeszték vagy a modern Palozza LED lámpacsalád rose gold színvilága megkapó, eredeti, és egyben újdonság is.

EGLO ADRI 1

EGLO PALOZZA

Amikor az anyag és a forma adja az exkluzivitást

A különböző arany színeken túl a mai lámpák a különös anyaghasználatukkal is hozzáadnak egy-egy enteriőr exkluzivitásához. Az EGLO Saganto és Saganto 1 lámpájának olyan az anyagmintázata, mintha textil lenne, de fényes, fémes hatású, amivel elegáns és exkluzív egyszerre. A Saganto különlegessége az is, hogy mindeközben modern, szinte minimalista vonalvezetésű. Fényes barna és ezüst színű búrával kapható, különböző méretű függesztékek, továbbá álló és asztali lámpa tartozik a családba.

EGLO SAGANTO 1 

A kristály

A kristály örök, hiszen ha lecsukjuk a szemünket, és elképzeljük azt, ahogy belépünk egy igazán exkluzív nagypolgári lakásba, esetleg egy nagyobb kúria hall-jába, vagy egy száz éve épült nagykörúti lakásba, szinte biztos, hogy vágyjuk a csodaszép kristálylámpa ragyogását. Az EGLO Pianopoli lámpacsaládja éppen ezt az exkluzivitást adja meg: a csodás kristályokon meg-megcsillanó fényt, a nemesacél és a kristály szépséges találkozását – a kortalanságot és a szépséget.

EGLO PIANOPOLI

A modern exkluzivitás

Létezik modern exkluzivitás is: amikor éppen azzal dobjuk fel az enteriőrt, hogy a modernsége adja az exkluzivitást. Az EGLO connect okos lámpacsaládja ilyen: egy ultramodern, előremutató megoldásokkal teli lámpa és fényforrás. Állítható fényerő, színhőmérséklet, hangvezérlés (Alexa vagy Google Home), programozhatóság, mindezt magyar nyelvű applikációval, mely a modern exkluzivitás maga.

EGLO MONEVA-C

Az EGLO lámpákat megvásárolhatja személyesen országszerte az EGLO SHOP in SHOP üzletekben és az EGLO Bemutóterem és Lámpaszalonokban, ahol tapasztalt, szakképzett személyzet áll a rendelkezésére, illetve megtekintheti, megvásárolhatja online a www.egloshop.hu-n.

2023. május 26.

Ezzel a természetes megoldással új szintre emelheted a teraszodat!

A fafelületek kezelése időigényes, ráadásul minden évben sort kell keríteni rá. Ha pedig teraszburkolatként használjuk őket, könnyen előfordul, hogy szálka kerül a lábunkba, komoly...

2023. április 12.

3 technológiai újítás, amelyekkel nemcsak könnyebbek, de higiénikusabbak is lesznek mindennapjaid!

A Hörmann fejlesztései könnyebbé, egyszerűbbé és biztonságosabbá teszik a életet – idősebbek számára pedig különösen hasznosak.  Ha kényelmesebb otthonra vágyunk, akkor...

2023. április 11.

Így dobd fel az otthonodat spanyol stílusban – most akciós áron!

A Palatinus Fürdőszobaszalonok akciója segít, hogy kifinomultan elegáns enteriőrt teremthessünk otthonunkban, és még pénzt is spórolhatunk. Egy nagy műgonddal kiválasztott burkolat...