Kristályos csillogás a Fradelo Led mennyezeti lámpával

Az EGLO egyik legkedveltebb mennyezeti lámpája a 2017/18-as szezonban a FRADELO lámpacsalád lett: olyan LED mennyezeti lámpa, mely elegáns, divatos, kristályosan csillogó, de mégis szolid, nem hivalkodó. Elmondjuk, miért lett a FRADELO a kedvenc.

A cikket szerkesztette: EGLO Lux Kft.

A mai rohanó, felgyorsult világunkban a különböző megatrendek hatásaival számolva (pl. globalizáció, urbanizáció) valamint, hogy emellett egyszerre kell helytállnunk otthon és a munkahelyünkön, egyre fontosabbá válik, hogy olyan helyen dolgozzunk és éljünk, ahol jól érezzük magunkat. A relaxáció fontos eszköze pedig a fény. A világítás minősége, erőssége, színe hatással van szervezetünkre, hangulatunkra, viselkedésünkre, figyelmünk intenzitására, valamint számos alternatív gyógyító terápia eszköze is. Manapság számos lehetőség nyílik a lakás, a munkahely stílusához harmonizáló világítás megtervezésére, kialakítására, illetve az ehhez megfelelő lámpák, fényforrások kiválasztására, beszerzésére.

Az EGLO LUX Kft. legfőbb célja a vásárlói igények maximális kielégítése és egy olyan széleskörű lámpa- és fényforrásválaszték kialakítása, ahol mindenki megtalálja az egyéniségének, ízlésének, pénztárcájának megfelelő és a mai trendeket követő lakásbelső kialakításához szükséges termékeket. A cég történelmi múltja 1969-re nyúlik vissza, amikor Ludwig Obwieser Ausztriában megnyitotta az első villamossági szaküzletet EGLO Leuchten néven. 1986-ban megalapították az első leányvállalaltot Németországban és egyre népszerűbbé váltak az EGLO termékek az európai piacon. Mára már 60 leányvállalat dolgozik a konszernen belül és több mint 132 országban vannak jelen, nemcsak Európában, hanem Kínában, Indiában, Amerikában is. Az EGLO LUX Kft. – mint az EGLO egyik leányvállalata- 1992-ben kezdte el a működését Dunakeszin, és röviddel ezután felépült az EGLO gyár Pásztón, ahol mára már 12 ezer darab lámpa gyártása történik naponta. A kereskedelmi központ és az EGLO LÁMPA SZAKÜZLET Dunakeszin található, ahol az EGLO termékkínálat túlnyomó része nemcsak megtekinthető, de ott és az országos SHOP in SHOP partnerüzleteinkben meg is megvásárolható.

Az EGLO márka sikere abban áll, hogy gyorsan reagál és érzékeny a világ vezető lakberendezés és design trendjeinek a változására, valamint a termékeket, termékcsaládokat a vevői igények és visszajelzések alapján – 90%-os saját fejlesztéssel – tervezi és alakítja ki. Vezető szerepét többek között a magas szintű minőség (5 év jótállás LED panelekre), megbízhatóság és a kiváló kültéri, beltéri és fényforrás termékválaszték garantálja. A Vintage, rusztikus, antik stílusú lámpák éppúgy megtalálhatóak nálunk, mint a skandináv, klasszikus stílus és a modern/ minimalista, praktikusságra törekvő stílust képviselő termékek.

Az EGLO piacformáló vállalkozásként mindig törekszik a folyamatos megújulásra, mivel a termékek működtetéséhez a legmodernebb technológiákat használja fel pl. energiahatékony led fényforrás, bluetooth vezérlés, lépcsőzetes fényerő szabályozás (dimmelés), távirányítós funkció, illetve a legújabb Z-generációs lámpacsalád, az okoslámpa applikáció, az „EGLO connect” .

Az EGLO LUX-nál mindenki megtalálja a számára megfelelő terméket, árban, minőségben és stílusban, ezt az üzenetet a cég szlogenje „világos”-an közvetíti is:

my light my style – az én lámpám az én stílusom

Nézzenek be hozzánk!

EGLO Lux Kft.

A FRADELO olyan lámpa, mely bárhol megállja a helyét. A lakás dísze tud lenni minden körülmények között. Biztos lehet benne, hogy aki belép Önhöz, az megcsodálja, akár nappal, akár este, felkapcsolt állapotban, teljes pompájában látja. Kristályosan csillogó fénye magára vonzza a tekintetet, miközben nagyszerű fénnyel árasztja el a helyiséget. A fényes króm lámpatest pedig nemcsak a mai trendekbe illik, hanem a róla visszaverődő fény még többet ad hozzá a lámpa megjelenéséhez. S mindemellett a legújabb technológiával készült (LED), mellyel akár 85% energiamegtakarítást érhet el. A FRADELO lámpacsalád termékeire 5 év jótállást vállalunk.

Többféle méretben és fényerővel kapható, így akár az egész lakást berendezhetjük azonos stílusú lámpával.


A mind közül a legkeresettebb a 24x24 cm-es négyzet formájú, 1250 lumen fényáramú lámpa, mely tökéletesen bevilágít egy kisebb szobát, és méretét tekintve is szépen mutat a mennyezeten.

Természetesen nagyobb szobákba is megfelelő választás, de ekkor már az elektromos hálózat tervezéskor gondoljunk rá, és több kiállást csináltassunk a mennyezeten.

Ha nagyobb szobát egyetlen lámpával szeretnénk bevilágítani, akkor az 52 cm-es, 5000 lumen fényerejű FRADELO lámpa ideális választás: garantáltan sikert arat.

Az EGLO mindig törekszik arra, hogy a legkülönbözőbb igényeket, kívánságokat kielégítse, ezért tervezőink az előzőekhez hasonló, de kissé eltérő mintázatú lámpákkal is készültek:

Bármelyik típussal rendezi be szobáit, kiegészítőként a folyosóra, előszobába, gardróbszobába (vagyis bárhová) választhatja hozzá az alábbi két lámpát (12x12 cm / 400 lm; 12x44 cm / 1200 lm).

Olvasson bővebben a FRADELO LED mennyezeti lámpáról egyik előző cikkünkben.

EGLO: Az én lámpám - az én stílusom!

Lakáshitel

Nálunk egyedi kamatkedvezmény igénybevételére is van lehetőség.

Minősített Fogyasztóbarát hitellel a törlesztőrészlet a futamidő végéig fix.

Lakástakarék

Korszerűsítené, felújítaná vagy bővítené otthonát?

Lakástakarékkal egyszerű a megoldás.

Személyi kölcsön

Egyszeri nagyobb összegre van szüksége?

A személyi kölcsönt ingatlanfedezet nélkül bármire szabadon felhasználhatja.

Segítünk ingatlanfinanszírozással
kapcsolatos tervei megvalósításában.
Érdekel
2019. június 30.

Nyár a hálószobában

A nyár akkor az igazi, ha hétágra süt a nap! Panaszkodunk, amikor 40 fok van árnyékban, és ragadni kezd az aszfalt, de a szívünk mélyén hiányolnánk, ha nem dőlne meg egy-két...

2019. április 13.

Feng Shui a hálószobában

A feng shui - vagy fengsuj - többezer éves múltra visszatekintő kínai hagyomány. Eredeti célja “a legmegfelelőbb lakhely meghatározása a sikeres élethez”, a természeti környezet...

2019. március 23.

Kád a hálószobában – Egy különleges trend a mindennapi luxus kedvelőinek

Biztosan láttuk már képeken: romantikus szálloda, az ablakából panorámás kilátás az Alpok hófedte hegycsúcsaira vagy épp az óceán tajtékjaira, miközben a kádban egy vidám pár ül,...