Kristályos csillogás a Fradelo Led mennyezeti lámpával

Az EGLO egyik legkedveltebb mennyezeti lámpája a 2017/18-as szezonban a FRADELO lámpacsalád lett: olyan LED mennyezeti lámpa, mely elegáns, divatos, kristályosan csillogó, de mégis szolid, nem hivalkodó. Elmondjuk, miért lett a FRADELO a kedvenc.

A cikket szerkesztette: Eglo Lux

A mai rohanó, felgyorsult világunkban a különböző megatrendek hatásaival számolva (pl. globalizáció, urbanizáció) valamint, hogy emellett egyszerre kell helytállnunk otthon és a munkahelyünkön, egyre fontosabbá válik, hogy olyan helyen dolgozzunk és éljünk, ahol jól érezzük magunkat. A relaxáció fontos eszköze pedig a fény. A világítás minősége, erőssége, színe hatással van szervezetünkre, hangulatunkra, viselkedésünkre, figyelmünk intenzitására, valamint számos alternatív gyógyító terápia eszköze is. Manapság számos lehetőség nyílik a lakás, a munkahely stílusához harmonizáló világítás megtervezésére, kialakítására, illetve az ehhez megfelelő lámpák, fényforrások kiválasztására, beszerzésére.

Az EGLO LUX Kft. legfőbb célja a vásárlói igények maximális kielégítése és egy olyan széleskörű lámpa- és fényforrásválaszték kialakítása, ahol mindenki megtalálja az egyéniségének, ízlésének, pénztárcájának megfelelő és a mai trendeket követő lakásbelső kialakításához szükséges termékeket. A cég történelmi múltja 1969-re nyúlik vissza, amikor Ludwig Obwieser Ausztriában megnyitotta az első villamossági szaküzletet EGLO Leuchten néven. 1986-ban megalapították az első leányvállalaltot Németországban és egyre népszerűbbé váltak az EGLO termékek az európai piacon. Mára már 60 leányvállalat dolgozik a konszernen belül és több mint 132 országban vannak jelen, nemcsak Európában, hanem Kínában, Indiában, Amerikában is. Az EGLO LUX Kft. – mint az EGLO egyik leányvállalata- 1992-ben kezdte el a működését Dunakeszin, és röviddel ezután felépült az EGLO gyár Pásztón, ahol mára már 12 ezer darab lámpa gyártása történik naponta. A kereskedelmi központ és az EGLO LÁMPA SZAKÜZLET Dunakeszin található, ahol az EGLO termékkínálat túlnyomó része nemcsak megtekinthető, de ott és az országos SHOP in SHOP partnerüzleteinkben (www.egloshop.hu/eglo-shop-in-shop) meg is megvásárolható.

Az EGLO márka sikere abban áll, hogy gyorsan reagál és érzékeny a világ vezető lakberendezés és design trendjeinek a változására, valamint a termékeket, termékcsaládokat a vevői igények és visszajelzések alapján – 90%-os saját fejlesztéssel – tervezi és alakítja ki. Vezető szerepét többek között a magas szintű minőség (5 év jótállás LED panelekre), megbízhatóság és a kiváló kültéri, beltéri és fényforrás termékválaszték garantálja. A Vintage, rusztikus, antik stílusú lámpák éppúgy megtalálhatóak nálunk, mint a skandináv, klasszikus stílus és a modern/ minimalista, praktikusságra törekvő stílust képviselő termékek.

Az EGLO piacformáló vállalkozásként mindig törekszik a folyamatos megújulásra, mivel a termékek működtetéséhez a legmodernebb technológiákat használja fel pl. energiahatékony led fényforrás, bluetooth vezérlés, lépcsőzetes fényerő szabályozás (dimmelés), távirányítós funkció, illetve a legújabb Z-generációs lámpacsalád, az okoslámpa applikáció, az „EGLO connect”: www.egloshop.hu/blog-6/eglo-connect-a-feny-ahogy-te-akarod .

Az EGLO LUX-nál mindenki megtalálja a számára megfelelő terméket, árban, minőségben és stílusban, ezt az üzenetet a cég szlogenje „világos”-an közvetíti is:

my light my style – az én lámpám az én stílusom

Nézzenek be hozzánk!

Eglo Lux

A FRADELO olyan lámpa, mely bárhol megállja a helyét. A lakás dísze tud lenni minden körülmények között. Biztos lehet benne, hogy aki belép Önhöz, az megcsodálja, akár nappal, akár este, felkapcsolt állapotban, teljes pompájában látja. Kristályosan csillogó fénye magára vonzza a tekintetet, miközben nagyszerű fénnyel árasztja el a helyiséget. A fényes króm lámpatest pedig nemcsak a mai trendekbe illik, hanem a róla visszaverődő fény még többet ad hozzá a lámpa megjelenéséhez. S mindemellett a legújabb technológiával készült (LED), mellyel akár 85% energiamegtakarítást érhet el. A FRADELO lámpacsalád termékeire 5 év jótállást vállalunk.

Többféle méretben és fényerővel kapható, így akár az egész lakást berendezhetjük azonos stílusú lámpával.


A mind közül a legkeresettebb a 24x24 cm-es négyzet formájú, 1250 lumen fényáramú lámpa, mely tökéletesen bevilágít egy kisebb szobát, és méretét tekintve is szépen mutat a mennyezeten.

Természetesen nagyobb szobákba is megfelelő választás, de ekkor már az elektromos hálózat tervezéskor gondoljunk rá, és több kiállást csináltassunk a mennyezeten.

Ha nagyobb szobát egyetlen lámpával szeretnénk bevilágítani, akkor az 52 cm-es, 5000 lumen fényerejű FRADELO lámpa ideális választás: garantáltan sikert arat.

Az EGLO mindig törekszik arra, hogy a legkülönbözőbb igényeket, kívánságokat kielégítse, ezért tervezőink az előzőekhez hasonló, de kissé eltérő mintázatú lámpákkal is készültek:

Bármelyik típussal rendezi be szobáit, kiegészítőként a folyosóra, előszobába, gardróbszobába (vagyis bárhová) választhatja hozzá az alábbi két lámpát (12x12 cm / 400 lm; 12x44 cm / 1200 lm).

Olvasson bővebben a FRADELO LED mennyezeti lámpáról egyik előző cikkünkben.

EGLO: Az én lámpám - az én stílusom!

2019. február 21.

Philly Home and Garden Show – A legújabb kerti trendek Philadelphiából

Lakberendezés és a kültéri trendek – a Philadelphiában rendezett Philly Home and Garden Show, amely – bár lakásbelsőket is találunk – inkább a különleges exteriőröket helyezi...

2019. február 20.

Világítás a gyerekszobában

Kiválasztani a világítást a gyerekszobában komoly feladat, hiszen úgy kell számtalan szempontot figyelembe venni, hogy ezekkel együtt vidám, kedves, hangulatos szobává varázsoljuk a...

2019. február 19.

A finn építészet zsenije – Alvar Aalto munkássága

Ha építészetről, designról vagy lakberendezésről beszélünk, előbb-utóbb biztosan szóba kerül Alvar Aalto neve. Nem véletlenül, a finn géniusz munkássága mindmáig meghatározó,...