Így lesz tökéletes az otthonod ősszel!

Az idei év legtöbbünk számára az otthonlétről szól. Sokan most különösen átértékelték, mit jelent számukra az ingatlan, ahol élnek – és aki megtehette, próbálta még kényelmesebbé tenni otthonát.

A nyári, szabadabb időszak után pedig érdemes megint visszatérni, és megnézni, hogyan készíthetjük fel otthonunkat a hidegebb évszakokra, amikor alapjáraton is több időt töltünk a falak közt.

Ilyenkor még inkább előtérbe kerül a komfort – de ez persze nem jelenti azt, hogy le kell mondanunk a stílusról. 

De mi jelenti a legnagyobb komfortot ilyenkor otthonunkban?

Természetesen a fűtés.

Lehetnek fantasztikusan kényelmes ülőbútoraink, lehet hihetetlenül stílusos az egész ház – ha a fűtés nem megfelelő, nem fogjuk magunkat jól érezni. És a jó fűtésnél nem feltétlenül csak arra érdemes gondolnunk, hogy ne vacogjunk otthon.

Hanem az apró dolgokra is.

A fürdőszobára, ahol élmény mezítláb kilépni a fülkéből. 

Ahol mindig kellemesen meleg és száraz a törölközőnk.

Az otthonra, amelynek padlója szinte rögtön felszárad.

Ahol bátran járkálhatunk mezítláb – télen is.

De milyen fűtést válasszunk?

Ha felújítjuk otthonunkat (vagy akár csak valamelyik helyiséget) és padlóburkolatot cserélünk, mindenképp megéri elgondolkoznunk a padlófűtésen. 

Remek választás a COMFORT HEAT elektromos padlófűtés, amely maximális vízállósággal rendelkezik; csupán 4,6 milliméter vékony, ezért elfér a flexibilis ragasztóban is – és akár laminált padló alá is tehető. Az egész ház fűtését is megoldhatjuk vele – akár az épített zuhanyzó alá is tehetjük, így nem kell várnunk zuhanyzás előtt, hogy a vízsugár felmelegítse a padlót.

Ha nem tervezünk burkolatcserét, próbáljuk ki a ClimaStar törölközőszárító-radiátorokat, amelyekkel tökéletesen megoldhatjuk a fürdőszoba fűtését – és még szakemberre sincs szükségünk hozzá. 

Könnyen felfúrhatjuk, és elég egy konnektor – bedugjuk, és már használhatjuk is. Az exkluzív megjelenésű, hőtároló kő előlapnak köszönhetően a ClimaStar termékek rendkívül stílusosak, így könnyen feldobhatjuk velük fürdőnket. Álló kivitelben, 25×50 centiméteres méretben érhetőek el, így szűk helyen is elfér. És természetesen megfelelő védelemmel látták el mindegyiket, így nem kell aggódnunk a kifröccsenő víz miatt.

Ha pedig építkezünk vagy a tetőteret szeretnénk jobban kihasználni, a norvég ADAX fűtőtestekkel szuper döntést hozhatunk. 

Rendkívül hatékonyak, és stílusosak – ráadásul szupermodern kialakításuknak köszönhetően egyszerűen csatlakozhatjuk őket Wifi-rendszerünkre, így a távvezérlés is könnyen megoldható. Ha legközelebb elutazunk, akkor visszatéréskor már a kocsiban beállíthatjuk a fűtést, hogy kellemesen meleg hőmérséklet várjon minket otthon.

A fentebb említett termékeket – sok más mellett – megtaláljuk a Nordinova Energy kínálatában IDE KATTINTVA.

2023. május 10.

Eladóvá vált Az ördög Pradát visel főszerkesztőjének lenyűgöző luxuslakása

Ez az a különleges New York-i otthon, amelyben az ominózus Harry Potter-leadási jelenet játszódik. A 2006-os Az ördög Pradát visel (The Devil Wears Prada )című vígjáték rögtön a...

2023. április 19.

Ez a Long Island-i ház bizonyítja, hogy a betonvilág és a melegség tökéletesen megfér egymás mellett

A híres Raffaella Bortoluzzi építész különleges csodát alkotott a hétvégi luxusnyaralóban. Az Olaszországban és New Yorkban tanult, legendás építész, Raffaella Bortoluzzi...

2023. január 18.

Így lesz a fürdőszobádból wellness-szalon!

Minden nap tökéletes masszázsélményt kaphatunk, ha jól választunk – ezt pedig a testünk és lelkünk is megköszöni.  Már az ókori Rómában nagy hagyománya volt a különféle...