Így lesz tökéletes az otthonod ősszel!

Az idei év legtöbbünk számára az otthonlétről szól. Sokan most különösen átértékelték, mit jelent számukra az ingatlan, ahol élnek – és aki megtehette, próbálta még kényelmesebbé tenni otthonát.

A cikket szerkesztette: Nordinova Energy Kft.


A Nordinova Energy Kft. innovatív elektromos fűtési technológiák és napelemrendszerek importjával és nagykereskedelmével foglalkozik. Üzletünkben elsősorban nagykereskedelmi és projekt szintű B2B értékesítés zajlik, de vállaljuk magánszemélyek esetén kivitelezéssel egybekötött projektek lebonyolítását is. Ha Ön magánszemélyként szeretne vásárolni a termékeinkből, viszonteladó partnereink is készséggel állnak rendelkezésre országszerte.

Célcsoportunk olyan kereskedelmi cégek, valamint elektronikai kivitelezők, belsőépítészek, akik szeretnének modern, megbízható termékeket kínálni megrendelőik részére. Beszállítóink kiválasztásánál legfőbb szempontok a magas színvonalú műszaki tartalom mellett a gyártók által vállalt garanciák és azok érvényesíthetősége, valamint a pénzügyi stabilitás.

Nordinova Energy Kft.

A nyári, szabadabb időszak után pedig érdemes megint visszatérni, és megnézni, hogyan készíthetjük fel otthonunkat a hidegebb évszakokra, amikor alapjáraton is több időt töltünk a falak közt.

Ilyenkor még inkább előtérbe kerül a komfort – de ez persze nem jelenti azt, hogy le kell mondanunk a stílusról. 

De mi jelenti a legnagyobb komfortot ilyenkor otthonunkban?

Természetesen a fűtés.

Lehetnek fantasztikusan kényelmes ülőbútoraink, lehet hihetetlenül stílusos az egész ház – ha a fűtés nem megfelelő, nem fogjuk magunkat jól érezni. És a jó fűtésnél nem feltétlenül csak arra érdemes gondolnunk, hogy ne vacogjunk otthon.

Hanem az apró dolgokra is.

A fürdőszobára, ahol élmény mezítláb kilépni a fülkéből. 

Ahol mindig kellemesen meleg és száraz a törölközőnk.

Az otthonra, amelynek padlója szinte rögtön felszárad.

Ahol bátran járkálhatunk mezítláb – télen is.

De milyen fűtést válasszunk?

Ha felújítjuk otthonunkat (vagy akár csak valamelyik helyiséget) és padlóburkolatot cserélünk, mindenképp megéri elgondolkoznunk a padlófűtésen. 

Remek választás a COMFORT HEAT elektromos padlófűtés, amely maximális vízállósággal rendelkezik; csupán 4,6 milliméter vékony, ezért elfér a flexibilis ragasztóban is – és akár laminált padló alá is tehető. Az egész ház fűtését is megoldhatjuk vele – akár az épített zuhanyzó alá is tehetjük, így nem kell várnunk zuhanyzás előtt, hogy a vízsugár felmelegítse a padlót.

Ha nem tervezünk burkolatcserét, próbáljuk ki a ClimaStar törölközőszárító-radiátorokat, amelyekkel tökéletesen megoldhatjuk a fürdőszoba fűtését – és még szakemberre sincs szükségünk hozzá. 

Könnyen felfúrhatjuk, és elég egy konnektor – bedugjuk, és már használhatjuk is. Az exkluzív megjelenésű, hőtároló kő előlapnak köszönhetően a ClimaStar termékek rendkívül stílusosak, így könnyen feldobhatjuk velük fürdőnket. Álló kivitelben, 25×50 centiméteres méretben érhetőek el, így szűk helyen is elfér. És természetesen megfelelő védelemmel látták el mindegyiket, így nem kell aggódnunk a kifröccsenő víz miatt.

Ha pedig építkezünk vagy a tetőteret szeretnénk jobban kihasználni, a norvég ADAX fűtőtestekkel szuper döntést hozhatunk. 

Rendkívül hatékonyak, és stílusosak – ráadásul szupermodern kialakításuknak köszönhetően egyszerűen csatlakozhatjuk őket Wifi-rendszerünkre, így a távvezérlés is könnyen megoldható. Ha legközelebb elutazunk, akkor visszatéréskor már a kocsiban beállíthatjuk a fűtést, hogy kellemesen meleg hőmérséklet várjon minket otthon.

A fentebb említett termékeket – sok más mellett – megtaláljuk a Nordinova Energy kínálatában IDE KATTINTVA.

2021. február 11.

Ezért érdemes igénybe venned a lakásfelújítási támogatást!

A lakás felújítása nem egy olcsó mulatság. A költségek az egekbe rúghatnak – nemcsak egy méretes családi ház, de akár már egy kis lakás esetében is. Meg kell fizetnünk a...

2020. december 09.

Napfényes kaliforniai hangulat, csirkékkel – Nézz be Hilary Duff otthonába!

Hilary Duff: játszotta már Casper barátját, volt már átlagos tinilány (Lizzie McGuire), szerepelt számos romantikus filmben – és popsztárként is hatalmas sikereket ért el. Saját...

2020. november 04.

Védd meg otthonodat, és spórolj meg egy rakat pénzt egyszerűen!

2020 bizarr év. Idén rengeteg szörnyűség történt – azonban érdemes ezt a szorongással teli időszakot felhasználnunk arra, hogy végignézzünk életünkön, és váltsunk. Hiszen...