Hűt, fűt, tisztít

A legtöbb ventilátorra egy szezonális termékként tekintünk, tehát csak a nyári, meleg szezonban élvezzük előnyét.  Azonban léteznek olyan megoldások, mint amilyen a Dyson Pure Hot+CoolTM készülék is, amely egész évben használható. Nyáron hűsít, télen gyorsan és egyenletesen melegít, légtisztító funkciójának köszönhetően pedig egész évben gondoskodik a tiszta levegőről környezetünkben.

A cikket szerkesztette: Premiumshop24.hu bemutatóterem

Premiumshop24.hu azon minőségtudatos vásárlókat célozza meg márkáival, akik nem engednek a kompromisszumoknak a vásárlás során. A webshopot üzemeltető Kávé & Hűtő Profi Kft., egy több mint tíz éve alakult vállalkozás, mely a területükön specialistáknak számító Jura, Dyson és Cremesso brandek kizárólagos hazai importőre, és a Liebherr forgalmazója. Termékei a kiemelkedő minőség, egyediség és az innováció találkozásai. A cégvezetés hamar felismerte, hogy a prémium termékek mellé elengedhetetlen a prémium színvonalú szerviz és értékesítés megléte, ennek megfelelően alakította ki saját, magas minőségi elvárásoknak megfelelő szervizháttérét és a márkákat a lehető legexkluzívabb körülmények között prezentáló bemutatótermét.

Kapcsolat
3D bemutatóterem
Premiumshop24.hu bemutatóterem

 

 

 

 

Érzékelés mesterfokon

A ventilátor egyik legnagyobb előnye, hogy automatikusan érzékeli a levegőben lévő részecskéket és gázokat, ezek mennyiségét, összetételét szenzor  méri. Így használat közben folyamatosan kapunk információt arra vonatkozóan, hogy milyen a körülöttünk lévő levegő minősége, páratartalma és persze a hőmérséklete. A mérés mellett pedig a HEPA szűrőrendszer semlegesíti a levegőben lévő gázokat és szagokat, meglepő, de 290 liter tisztított levegőt is képes másodpercenként a helyiségbe juttatni.

 

Fűtés funkció

A levegőszűrés és tisztítás miatt a Dyson termékek nagyon népszerűek, azonban arról sem szabad megfeledkezni, hogy bizonyos modellek kimondottan alkalmasak fűtésre is. A Dyson Pure Hot + Cool ™ termékben van egy termosztás, amely biztosítja, hogy mindig a megfelelő hőmérséklet legyen a szobában. A termosztátnak köszönhetően a működés energiahatékony, amint a készülék eléri a kívánt hőfokot, készenléti üzemmódba kapcsol, amikor pedig érzékeli a hőmérséklet csökkenését ismét aktív módra vált.

 

Ventilátor üzemmód

A hőségben azonban a fűtés mellett sokkal fontosabb tényező, hogy a diffúz légáramoltatás révén nem csak tiszta lesz a levegő, hanem kellemes hőérzetet is biztosít számunkra. Ráadásul az energiafelhasználás és a zajkibocsátás is alacsonyabb.

Dyson Link applikáció

Az iOS és Android rendszerekkel egyaránt kompatibilis alkalmazás nem csupán a készülék vezérlését teszi lehetővé okostelefonon keresztül, de egyaránt nyomon követhető vele a beltéri és kültéri légszennyezettség,  a helyiségben és a szabadban is, a hőmérséklet és a páratartalom aktuális szintje, valamint a szűrők hátralévő élettartama. Az új Dyson modellek ráadásul OTA (Over the Air Update Capability) rendszerrel kerülnek forgalomba, melynek köszönhetően a legfrissebb szoftverek a készülék megvásárlását követően is telepíthetőek az eszközre.

A termék elérhető a www.premiumshop24.hu oldalon.

Ideje tehát újragondolnunk a ventilátorokról alkotott képet, ugyanis egy többfunkciós berendezés az év minden napján hasznos lehet számunkra: nem csak a szennyeződésektől tisztíja meg szobánk levegőjét, hanem a hűsítés mellett még fűtésre is használhatjuk, miközben működését a készüléken elhelyezett LCD kijelző mellett akár mobiltelefonunk segítségével is nyomon tudjuk követni

 

2022. január 20.

30 ok, miért érdemes a 30. magyar szülinapját ünneplő Hörmannt választanod

Az 1935-ben alapított, elismert német cég most ünnepelte magyarországi fennállásának 30. évfordulóját. A töretlen sikernek számos oka van: nem lőhetünk mellé, ha a Hörmannt...

2022. január 20.

Így lesz mindig időtálló és stílusos a fürdőszobád!

A fürdőszoba az egyik legfontosabb helyiség otthonunkban. Gondoljunk csak bele: itt kezdjük reggeleinket, és itt zárjuk a napunkat. A fürdő a reggeli felfrissülés, megtisztulás és az...

2021. december 02.

Így lesz igazán kényelmes és stílusos fürdőszobád!

A hűvösebb hónapokban különösen fontos, hogy gondoskodjunk az ideális fürdőszoba megteremtéséről. A fürdő nemcsak a tisztálkodás helyszínét jelenti, hanem egyfajta szentély,...