Hűt, fűt, tisztít

A legtöbb ventilátorra egy szezonális termékként tekintünk, tehát csak a nyári, meleg szezonban élvezzük előnyét.  Azonban léteznek olyan megoldások, mint amilyen a Dyson Pure Hot+CoolTM készülék is, amely egész évben használható. Nyáron hűsít, télen gyorsan és egyenletesen melegít, légtisztító funkciójának köszönhetően pedig egész évben gondoskodik a tiszta levegőről környezetünkben.

A cikket szerkesztette: Premiumshop24.hu bemutatóterem

Premiumshop24.hu

A Premiumshop24.hu webshopot üzemeltető Kávé & Hűtő Profi Kft. kizárólagos magyarországi importőre a Liebherr szabadon álló és beépíthető háztartási hűtő-, fagyasztó,- és borszekrényeinek, a Dyson vezetékes és vezeték nélküli porszívóinak, hajszárítóinak, légtisztító/hűtő/fűtő/párásító ventilátorainak, a Jura fullautomata kávéfőzőinek és a Cremesso kapszulás kávégépeinek. Mind a négy márka a prémium szegmenst képviseli termékeivel, s évente jelentkezik innovatív, a szegmenst megújító és megalapozó technológiáikkal.  A cégvezetés hamar felismerte, hogy a prémium termékek mellé elengedhetetlen a prémium színvonalú szerviz és értékesítés megléte, ennek megfelelően alakította ki Budapesten, a Budaörsi úton található saját, magas minőségi elvárásoknak megfelelő szervizháttérét és a márkákat a lehető legexkluzívabb körülmények között prezentáló bemutatótermét.

Premiumshop24.hu bemutatóterem

 

 

 

 

Érzékelés mesterfokon

A ventilátor egyik legnagyobb előnye, hogy automatikusan érzékeli a levegőben lévő részecskéket és gázokat, ezek mennyiségét, összetételét szenzor  méri. Így használat közben folyamatosan kapunk információt arra vonatkozóan, hogy milyen a körülöttünk lévő levegő minősége, páratartalma és persze a hőmérséklete. A mérés mellett pedig a HEPA szűrőrendszer semlegesíti a levegőben lévő gázokat és szagokat, meglepő, de 290 liter tisztított levegőt is képes másodpercenként a helyiségbe juttatni.

 

Fűtés funkció

A levegőszűrés és tisztítás miatt a Dyson termékek nagyon népszerűek, azonban arról sem szabad megfeledkezni, hogy bizonyos modellek kimondottan alkalmasak fűtésre is. A Dyson Pure Hot + Cool ™ termékben van egy termosztás, amely biztosítja, hogy mindig a megfelelő hőmérséklet legyen a szobában. A termosztátnak köszönhetően a működés energiahatékony, amint a készülék eléri a kívánt hőfokot, készenléti üzemmódba kapcsol, amikor pedig érzékeli a hőmérséklet csökkenését ismét aktív módra vált.

 

Ventilátor üzemmód

A hőségben azonban a fűtés mellett sokkal fontosabb tényező, hogy a diffúz légáramoltatás révén nem csak tiszta lesz a levegő, hanem kellemes hőérzetet is biztosít számunkra. Ráadásul az energiafelhasználás és a zajkibocsátás is alacsonyabb.

Dyson Link applikáció

Az iOS és Android rendszerekkel egyaránt kompatibilis alkalmazás nem csupán a készülék vezérlését teszi lehetővé okostelefonon keresztül, de egyaránt nyomon követhető vele a beltéri és kültéri légszennyezettség,  a helyiségben és a szabadban is, a hőmérséklet és a páratartalom aktuális szintje, valamint a szűrők hátralévő élettartama. Az új Dyson modellek ráadásul OTA (Over the Air Update Capability) rendszerrel kerülnek forgalomba, melynek köszönhetően a legfrissebb szoftverek a készülék megvásárlását követően is telepíthetőek az eszközre.

A termék elérhető a www.premiumshop24.hu oldalon.

Ideje tehát újragondolnunk a ventilátorokról alkotott képet, ugyanis egy többfunkciós berendezés az év minden napján hasznos lehet számunkra: nem csak a szennyeződésektől tisztíja meg szobánk levegőjét, hanem a hűsítés mellett még fűtésre is használhatjuk, miközben működését a készüléken elhelyezett LCD kijelző mellett akár mobiltelefonunk segítségével is nyomon tudjuk követni

 

Lakáshitel

Nálunk egyedi kamatkedvezmény igénybevételére is van lehetőség.

Minősített Fogyasztóbarát hitellel a törlesztőrészlet a futamidő végéig fix.

Lakástakarék

Korszerűsítené, felújítaná vagy bővítené otthonát?

Lakástakarékkal egyszerű a megoldás.

Személyi kölcsön

Egyszeri nagyobb összegre van szüksége?

A személyi kölcsönt ingatlanfedezet nélkül bármire szabadon felhasználhatja.

Segítünk ingatlanfinanszírozással
kapcsolatos tervei megvalósításában.
Érdekel
2019. július 27.

Fűtési rendszerekben rejlő lehetőségek

Fűtés elegánsan

2019. július 13.

Hűt, fűt, tisztít

A legtöbb ventilátorra egy szezonális termékként tekintünk, tehát csak a nyári, meleg szezonban élvezzük előnyét.  Azonban léteznek olyan megoldások, mint amilyen a Dyson Pure...

2019. május 24.

Szigetelés a nyárban

A sok eső, a borús, olykor hideg idő miatt kicsit nehéz elképzelni, de hamarosan tényleg szükség lesz rá, hogy felkészüljünk arra, hogy kizárjuk a meleget. Sokan kapásból a...