Egy – mezítlábas – lépés, hogy új szintre emeld otthonodat!

Kényelem. A kényelem különbözteti meg a otthont a lakástól. 

Az igazi otthon biztonságot ad, és minden úgy van kialakítva, hogy komfortosan érezzük magunkat. Olyan tárgyak vesznek körül, amelyek jó érzéssel töltenek el minket – és minden megfelel az igényeinknek.

Az álomotthon nem a méretről vagy a drága holmikról szól – az otthoni luxus sokkal inkább azt jelenti, hogy lakásunkkal mindennel elégedettek vagyunk, és semmi nem okoz nekünk bosszúságot.

Nem poros és nem fullasztóan fülledt a szobákban levegő; nem sülünk meg a túlságosan buzgó radiátorok miatt; nem didergünk, ha picit lehűl az idő; nem ugrunk fel ijedten a forró zuhanyból kilépve, ha hozzáér talpunk a fagyos padlóhoz…

Az ilyen kisebb-nagyobb kényelmetlenségek kiküszöbölése rengeteg változást hozhat otthoni életünkben – ezért bátran mondhatjuk, hogy egy padlófűtés kialakítása új szintre emeli otthonunkat.

Breaking Bad című, mára méltán kultikussá vált amerikai tévésorozat szereplői pontosan megfogalmazzák, mit érez az ember, ha padlófűtésre vált:

“Ez a legfantasztikusabb találmány az emberiség történelme során.”

“A kivitelezőm beszélt rá… ha egyszer kipróbálod, nincs visszatérés.”

Képzeljük csak el, milyen fantasztikus mezítláb járkálni a lakásban a kellemesen meleg padlón. Milyen csodás érzés kilépni a zuhanyból, és didergés nélkül megszárítkozni – vagy épített zuhany esetében már az első pillanattól úgy zuhanyozni, hogy kellemesen meleg lábunk alatt a padló.

Comfort Heat elektronikus padlófűtéseivel mindez könnyen megoldható. Kínálatukban találunk fűtőszőnyeget és fűtőkábelt egyaránt – a fűtőszőnyeg telepítése egyszerűbb és költséghatékonyabb, a fűtőkábel pedig főként akkor ajánlott, ha mindenképpen szükséges eltérni a fűtőszőnyegek által behatárolt négyzetméterenkénti teljesítménytől.

Az elektromos padlófűtés nemcsak a kényelem miatt remek választás, de a fűtőkábel univerzális, takarékos és tartós alternatívát nyújt a hagyományos fűtésekkel szemben – nem véletlenül jár mellé 20 év jótállás.

Emellett egy tanítható rendszerről beszélünk, amely okosotthonokba is kiváló választás: a környezeti viszonyok és az elvárt hőfok függvényében az intelligens termosztátok érzékelők segítségével optimalizálják a rendszert.

A Comfort Heat termékeivel a teljes lakás padlófűtését megoldhatjuk – a csupán 4,6 milliméteres kábelvastagság lehetővé teszi, hogy a fűtőkábelt könnyen elhelyezhessük a járólapok flexibilis ragasztórétegében vagy melegburkolat alatt az aljzatot kiegyenlítő rétegben.

Az IP67 védelem miatt pedig a fűtőkábel segítségével a fürdőszobában is biztonságosan telepíthetünk padlófűtést – a már említett komfortos zuhanyzás és fürdés mellett gyorsabb száradást biztosítva.

Akadnak, akik a rengeteg félrevezető információ miatt ódzkodnak a talajfűtéstől; félnek az elektroszmogtól – ez azonban nem jelent problémát, az árnyékolásnak köszönhetően a felmerülő elektroszmog veszélye nem áll fenn (csupán 56nT a mágneses térerősség), a teljes földelés miatt pedig az elektromos térerősség  0 V/m.

Biztonságos, flexibilis, takarékos – és rendkívül kényelmes. Ha új szintre szeretnénk emelni az otthoni komfortot, mindenképp érdemes padlófűtésre váltanunk.

Tudjon meg többet az elektromos padlófűtésről, és ismerje meg a Nordinova Energy kínálatát IDE KATTINTVA.

2023. március 03.

Így válaszd ki a tökéletes vakolatot!

A színek, struktúrák és kötőanyagok erdejében nehéz lehet eligazodni –  itt egy kis segítség. Mutasd a házad, megmondom, ki vagy: nagyon sokat számít, hogy fest az épület,...

2023. február 20.

Egy modern, exkluzív, pazar EXPO a jakuzzikról (nem csak) a víz szerelmeseinek

Egy hétvége, nem wellness hétvége. Magyarország legnagyobb vásárral egybekötött kiállítása csak rád vár. Merülj el a SPATREND EXPO kínálatának tengerében! Miről is van szó?...

2023. február 19.

Érezd a természet lágy érintését otthonodban, meríts ihletet az IBDesign bemutatótermének segítségével!

Otthonunkból mindannyian a maximumot szeretnénk kihozni és erre kiváló lehetőséget nyújt egy bemutatóterem, ahol szakértő segítséggel, minden helyiségre kiterjedő összhangot...