Egy – mezítlábas – lépés, hogy új szintre emeld otthonodat!

Kényelem. A kényelem különbözteti meg a otthont a lakástól. 

A cikket szerkesztette: Nordinova Energy Kft.


A Nordinova Energy Kft. innovatív elektromos fűtési technológiák és napelemrendszerek importjával és nagykereskedelmével foglalkozik. Üzletünkben elsősorban nagykereskedelmi és projekt szintű B2B értékesítés zajlik, de vállaljuk magánszemélyek esetén kivitelezéssel egybekötött projektek lebonyolítását is. Ha Ön magánszemélyként szeretne vásárolni a termékeinkből, viszonteladó partnereink is készséggel állnak rendelkezésre országszerte.

Célcsoportunk olyan kereskedelmi cégek, valamint elektronikai kivitelezők, belsőépítészek, akik szeretnének modern, megbízható termékeket kínálni megrendelőik részére. Beszállítóink kiválasztásánál legfőbb szempontok a magas színvonalú műszaki tartalom mellett a gyártók által vállalt garanciák és azok érvényesíthetősége, valamint a pénzügyi stabilitás.

Nordinova Energy Kft.

Az igazi otthon biztonságot ad, és minden úgy van kialakítva, hogy komfortosan érezzük magunkat. Olyan tárgyak vesznek körül, amelyek jó érzéssel töltenek el minket – és minden megfelel az igényeinknek.

Az álomotthon nem a méretről vagy a drága holmikról szól – az otthoni luxus sokkal inkább azt jelenti, hogy lakásunkkal mindennel elégedettek vagyunk, és semmi nem okoz nekünk bosszúságot.

Nem poros és nem fullasztóan fülledt a szobákban levegő; nem sülünk meg a túlságosan buzgó radiátorok miatt; nem didergünk, ha picit lehűl az idő; nem ugrunk fel ijedten a forró zuhanyból kilépve, ha hozzáér talpunk a fagyos padlóhoz…

Az ilyen kisebb-nagyobb kényelmetlenségek kiküszöbölése rengeteg változást hozhat otthoni életünkben – ezért bátran mondhatjuk, hogy egy padlófűtés kialakítása új szintre emeli otthonunkat.

Breaking Bad című, mára méltán kultikussá vált amerikai tévésorozat szereplői pontosan megfogalmazzák, mit érez az ember, ha padlófűtésre vált:

“Ez a legfantasztikusabb találmány az emberiség történelme során.”

“A kivitelezőm beszélt rá… ha egyszer kipróbálod, nincs visszatérés.”

Képzeljük csak el, milyen fantasztikus mezítláb járkálni a lakásban a kellemesen meleg padlón. Milyen csodás érzés kilépni a zuhanyból, és didergés nélkül megszárítkozni – vagy épített zuhany esetében már az első pillanattól úgy zuhanyozni, hogy kellemesen meleg lábunk alatt a padló.

Comfort Heat elektronikus padlófűtéseivel mindez könnyen megoldható. Kínálatukban találunk fűtőszőnyeget és fűtőkábelt egyaránt – a fűtőszőnyeg telepítése egyszerűbb és költséghatékonyabb, a fűtőkábel pedig főként akkor ajánlott, ha mindenképpen szükséges eltérni a fűtőszőnyegek által behatárolt négyzetméterenkénti teljesítménytől.

Az elektromos padlófűtés nemcsak a kényelem miatt remek választás, de a fűtőkábel univerzális, takarékos és tartós alternatívát nyújt a hagyományos fűtésekkel szemben – nem véletlenül jár mellé 20 év jótállás.

Emellett egy tanítható rendszerről beszélünk, amely okosotthonokba is kiváló választás: a környezeti viszonyok és az elvárt hőfok függvényében az intelligens termosztátok érzékelők segítségével optimalizálják a rendszert.

A Comfort Heat termékeivel a teljes lakás padlófűtését megoldhatjuk – a csupán 4,6 milliméteres kábelvastagság lehetővé teszi, hogy a fűtőkábelt könnyen elhelyezhessük a járólapok flexibilis ragasztórétegében vagy melegburkolat alatt az aljzatot kiegyenlítő rétegben.

Az IP67 védelem miatt pedig a fűtőkábel segítségével a fürdőszobában is biztonságosan telepíthetünk padlófűtést – a már említett komfortos zuhanyzás és fürdés mellett gyorsabb száradást biztosítva.

Akadnak, akik a rengeteg félrevezető információ miatt ódzkodnak a talajfűtéstől; félnek az elektroszmogtól – ez azonban nem jelent problémát, az árnyékolásnak köszönhetően a felmerülő elektroszmog veszélye nem áll fenn (csupán 56nT a mágneses térerősség), a teljes földelés miatt pedig az elektromos térerősség  0 V/m.

Biztonságos, flexibilis, takarékos – és rendkívül kényelmes. Ha új szintre szeretnénk emelni az otthoni komfortot, mindenképp érdemes padlófűtésre váltanunk.

Tudjon meg többet az elektromos padlófűtésről, és ismerje meg a Nordinova Energy kínálatát IDE KATTINTVA.

2022. november 21.

A hollywoodi sztárszínésznő, Hilary Swank otthona igazi téli csodavilág – tele kutyákkal

Az Oscar-díjas Hilary Swank családi otthona sokkal barátságosabb, mint a legtöbb sztárvilla – és bővelkedik a menhelyi kutyusokban. A 48 éves Hilary Swank harminc éve kezdte a...

2022. október 19.

Most elképesztő kedvezménnyel szerezheted be álomjakuzzidat!

A SpaTrend energiatakarékos jakuzzijaival rengeteget spórolhatunk – különösen most a Black Friday Early Bird akció keretében! A rendszeres masszázsmedence-használat kiváló...

2021. december 16.

Mivel dobd fel a karácsonyi ünneplést?

Ha kicsit többre vágyunk a megszokott, mindenhol látható karácsonyi díszeknél, érdemes saját, rendhagyó dekorációval készülni az ünneplésre. Miért nem próbálunk ki ilyenkor valami...