Egy – mezítlábas – lépés, hogy új szintre emeld otthonodat!

Kényelem. A kényelem különbözteti meg a otthont a lakástól. 

A cikket szerkesztette: Nordinova Energy Kft.


A Nordinova Energy Kft. innovatív elektromos fűtési technológiák és napelemrendszerek importjával és nagykereskedelmével foglalkozik. Üzletünkben elsősorban nagykereskedelmi és projekt szintű B2B értékesítés zajlik, de vállaljuk magánszemélyek esetén kivitelezéssel egybekötött projektek lebonyolítását is. Ha Ön magánszemélyként szeretne vásárolni a termékeinkből, viszonteladó partnereink is készséggel állnak rendelkezésre országszerte.

Célcsoportunk olyan kereskedelmi cégek, valamint elektronikai kivitelezők, belsőépítészek, akik szeretnének modern, megbízható termékeket kínálni megrendelőik részére. Beszállítóink kiválasztásánál legfőbb szempontok a magas színvonalú műszaki tartalom mellett a gyártók által vállalt garanciák és azok érvényesíthetősége, valamint a pénzügyi stabilitás.

Nordinova Energy Kft.

Az igazi otthon biztonságot ad, és minden úgy van kialakítva, hogy komfortosan érezzük magunkat. Olyan tárgyak vesznek körül, amelyek jó érzéssel töltenek el minket – és minden megfelel az igényeinknek.

Az álomotthon nem a méretről vagy a drága holmikról szól – az otthoni luxus sokkal inkább azt jelenti, hogy lakásunkkal mindennel elégedettek vagyunk, és semmi nem okoz nekünk bosszúságot.

Nem poros és nem fullasztóan fülledt a szobákban levegő; nem sülünk meg a túlságosan buzgó radiátorok miatt; nem didergünk, ha picit lehűl az idő; nem ugrunk fel ijedten a forró zuhanyból kilépve, ha hozzáér talpunk a fagyos padlóhoz…

Az ilyen kisebb-nagyobb kényelmetlenségek kiküszöbölése rengeteg változást hozhat otthoni életünkben – ezért bátran mondhatjuk, hogy egy padlófűtés kialakítása új szintre emeli otthonunkat.

Breaking Bad című, mára méltán kultikussá vált amerikai tévésorozat szereplői pontosan megfogalmazzák, mit érez az ember, ha padlófűtésre vált:

“Ez a legfantasztikusabb találmány az emberiség történelme során.”

“A kivitelezőm beszélt rá… ha egyszer kipróbálod, nincs visszatérés.”

Képzeljük csak el, milyen fantasztikus mezítláb járkálni a lakásban a kellemesen meleg padlón. Milyen csodás érzés kilépni a zuhanyból, és didergés nélkül megszárítkozni – vagy épített zuhany esetében már az első pillanattól úgy zuhanyozni, hogy kellemesen meleg lábunk alatt a padló.

Comfort Heat elektronikus padlófűtéseivel mindez könnyen megoldható. Kínálatukban találunk fűtőszőnyeget és fűtőkábelt egyaránt – a fűtőszőnyeg telepítése egyszerűbb és költséghatékonyabb, a fűtőkábel pedig főként akkor ajánlott, ha mindenképpen szükséges eltérni a fűtőszőnyegek által behatárolt négyzetméterenkénti teljesítménytől.

Az elektromos padlófűtés nemcsak a kényelem miatt remek választás, de a fűtőkábel univerzális, takarékos és tartós alternatívát nyújt a hagyományos fűtésekkel szemben – nem véletlenül jár mellé 20 év jótállás.

Emellett egy tanítható rendszerről beszélünk, amely okosotthonokba is kiváló választás: a környezeti viszonyok és az elvárt hőfok függvényében az intelligens termosztátok érzékelők segítségével optimalizálják a rendszert.

A Comfort Heat termékeivel a teljes lakás padlófűtését megoldhatjuk – a csupán 4,6 milliméteres kábelvastagság lehetővé teszi, hogy a fűtőkábelt könnyen elhelyezhessük a járólapok flexibilis ragasztórétegében vagy melegburkolat alatt az aljzatot kiegyenlítő rétegben.

Az IP67 védelem miatt pedig a fűtőkábel segítségével a fürdőszobában is biztonságosan telepíthetünk padlófűtést – a már említett komfortos zuhanyzás és fürdés mellett gyorsabb száradást biztosítva.

Akadnak, akik a rengeteg félrevezető információ miatt ódzkodnak a talajfűtéstől; félnek az elektroszmogtól – ez azonban nem jelent problémát, az árnyékolásnak köszönhetően a felmerülő elektroszmog veszélye nem áll fenn (csupán 56nT a mágneses térerősség), a teljes földelés miatt pedig az elektromos térerősség  0 V/m.

Biztonságos, flexibilis, takarékos – és rendkívül kényelmes. Ha új szintre szeretnénk emelni az otthoni komfortot, mindenképp érdemes padlófűtésre váltanunk.

Tudjon meg többet az elektromos padlófűtésről, és ismerje meg a Nordinova Energy kínálatát IDE KATTINTVA.

2021. július 22.

A hiba, ami tönkreteszi a teraszodat – és így kerülheted el!

Az esztétikus otthon kialakításánál rengeteg tényezőre oda kell figyelnünk. Fontosak az arányok, a színek, a minták, a textúrák, az elrendezés; egységes stílust kell kialakítanunk...

2021. június 17.

Építkezni készülsz? Erre készülj fel! – Otthontervezési és lakberendezési tippek

2020 szinte mindent megváltoztatott: az építőipar sem kivétel. Ha építkezni, felújítani szeretnénk, nem árt, ha felkészülünk néhány változásra – de pontosan mi vár ránk, ha új...

2021. június 03.

Így lesz templomból lenyűgöző lakóház!

Mindig érdemes otthonátalakításokat nézegetni: hihetetlen látni, ahogy a tulajok és a tervezők meglátják az unalmas vagy épp lepusztult épületben a potenciált, és a lehető legtöbbet...