Hát ez óriási…

Géza, és felesége, Judit, elhatározták, hogy belevágnak a lakásfelújításba. Ez sok utánajárással és tervezéssel járt, de egyáltalán nem bánták. Nagyon élvezték, hogy tájékozódhatnak az új trendek felől, hiszen a 20 éves lakásbelső már-már elavultnak számított.

A cikket szerkesztette: Mapei Kft.

„A fenntartható fejlődés szem előtt tartásával, a tartós, környezetbarát termékeinkkel, megoldásainkkal és minden tudásunkkal segítsük az építőket és építtetőket a jövő épületeinek megalkotásában…és erre mindenkor készen állunk!”

A termékeinkkel készített burkolatokat, kivitelezést csak egyszer kell elkészíteni, és nem kell aggódnia a reklamációs problémák miatt. A Mapei biztonságot és garanciát jelent arra, hogy otthona, épülete szépségét hosszú távon, nyugodtan és gondmentesen élvezhesse. A Mapei anyagokkal készült felülettel elégedett lesz, azt nem kell 1-2 év múlva kicserélni, javítani. Nem kell aggódnia amiatt, hogy vajon mennyire lesz tartós az elkészült burkolat. Nem kell elviselni a visszabontással és újraépítéssel járó költségeket, koszt, időt. 

Ki szereti a reklamációkat, a költséges javítást, a felfordulást okozó visszabontást, az elvesztegetett időt?

Mindazt a felesleges energia-, pénz- és időráfordítást, ami elkerülhető, ha már első alkalommal Mapei segédanyagok kerülnek felhasználásra? 
Sok esetben sajnos a megrendelők nincsenek tisztában annak a jelentőségével, hogy milyen döntő szerepet játszik a megfelelő minőségű anyagok használata burkolata, az elkészült felület tartóssága, élettartama szempontjából, és csak azután ismerik fel ennek fontosságát, amikor már megtörtént a baj.

Válassza Ön is otthona felújításához, kivitelezéséhez a Mapei már elsőre végleges megoldásait!

Kapcsolat
Mapei Kft.

Szívesen vették hát nyakukba időről időre a szaküzleteket, hogy gyönyörködjenek a termékkínálatban. Természetesen nem csak az időtöltés kedvéért nézelődtek. Gyűjtötték az információkat, keresték a “megfelelőt” mindenből: új fürdőkádat, fürdőszobabútort, járólapot a konyhába és a fürdőbe. Leginkább az utóbbi adta fel számukra a leckét, hiszen szebbnél szebb járólapokat láttak, és egyszerűen nem tudtak dűlőre jutni, hogy melyik legyen a befutó.

Géza egy ilyen nézelődés alkalmával rácsodálkozott egy óriásinak tűnő kiállított járólapra. Nem akarta elhinni, hogy létezik ekkora lap, de a termékinformációk azt mutatták, hogy jobb, ha hisz a szemének. A lap gyönyörű volt, pont olyan, amilyet szerettek volna, Juditnak is nagyon megtetszett.

Az áruház eladója – látva, hogy hosszú ideje az “óriás” előtt tanakodnak – odament hozzájuk, és udvariasan érdeklődött a szándékaikat illetően. Amikor meggyőződött róla, hogy a pár kezdi komolyan gondolni azt, hogy a hatalmas lappal burkoltassák le otthonukat, udvariasan magával hívta őket. A kezükbe adott egy katalógust, amely óriási méretű lapokkal burkolt padlók képeivel volt tele. Némelyik kép láttán a lélegzetük is elakadt a gyönyörű, egybefüggőnek tűnő felületek látták. Nem is haboztak tovább, eldöntötték, hogy a tetszetős óriási lapot választják a konyhába, egy másik óriási méretű lapot pedig a fürdőbe. Elégedetten tértek haza.

Nem volt más hátra, mint felhívni Géza gyermekkori barátját, Miklóst, aki burkolóként dolgozott. Az évtizedek óta tartó barátság miatt fel sem merült, hogy mással végeztessék el a munkát. Másnap reggelre megbeszéltek egy találkozót Miklóssal a szaküzletbe, ahol a burkolatot kiválasztották, mert meg akarták neki mutatni a választott lapokat.

Amikor Miklós meglátta a nagy méretű járólapokat, szinte elborzadt:

“Ezzel a lappal akarjátok leburkoltatni a ti kicsi, néhány négyzetméteres fürdőszobátokat?” – kérdezte döbbenten. “Belegondoltatok, hogy hogy fog kinézni? A nagy lapok optikailag kisebbnek mutatják a teret. A fürdőszobátok úgy fog kinézni, mint egy mini jakuzzi, ha ekkora lappal lesz leburkolva!”

A másik, konyhába szánt lapot látva ismét a szívéhez kapott: “Ez a lap gyönyörű ugyan, de a konyhátok sem nagy, aki belép oda, azt hiszi majd, hogy egy elfuserált előtérben toporog, és nem érti majd, mit keres ott mosogató és tűzhely… Hallgassatok rám, a ti helyiségeitek alkalmatlanok arra, hogy ekkora méretű lapokkal történjen a burkolásuk!”

Géza és Judit szabadkoztak, próbáltak hivatkozni a látott katalógusra, meg is akarták mutatni a képeket Miklósnak, de ő látni sem akarta őket. Nemes egyszerűséggel elzárkózott a dolog elől, és mindent megtett, hogy meggyőzze barátját a maga igazáról.

Végül nem maradtak semmiben, az üzlet előtt elbúcsúztak egymástól. Géza és Judit némán ültek az autóban hazafelé. Mindketten azt latolgatták, vajon igaza lehet-e Miklósnak. “De hiszen te is láttad a képeket!”- mondta Judit Gézának. “Egyszerűen nem tudom elfogadni, amit Miklós mond.”

Géza csak az orrát lógatta csendben. Nem tudta, mi tévő legyen. Az óriási lapok nagyon tetszettek neki, Miklós viszont a barátja. Mit fog szólni, ha nem hallgatnak rá, érvei ellenére mégis az óriási lapot választják?

Ha kíváncsi a történet folytatására, hogy Gézák kitartottak-e döntésük mellett vagy sem, és óriásokat vásároltak-e vagy sem, akkor látogassa meg a www.burkolatragaszto.hu/burkoljon-oriasokkal honlapot!

Ha Ön is azon tanakodik, hogy óriás lapot válasszon-e a felújításához, építkezéséhez, akkor ne hagyja ki a Burkoljon óriásokkal! című lakossági kiadványt, mely után nem lesznek kérdései, kétségei!

 

Kattintson a képre, és töltse le a kiadványt!

2021. július 22.

A hiba, ami tönkreteszi a teraszodat – és így kerülheted el!

Az esztétikus otthon kialakításánál rengeteg tényezőre oda kell figyelnünk. Fontosak az arányok, a színek, a minták, a textúrák, az elrendezés; egységes stílust kell kialakítanunk...

2021. június 17.

Építkezni készülsz? Erre készülj fel! – Otthontervezési és lakberendezési tippek

2020 szinte mindent megváltoztatott: az építőipar sem kivétel. Ha építkezni, felújítani szeretnénk, nem árt, ha felkészülünk néhány változásra – de pontosan mi vár ránk, ha új...

2021. június 03.

Így lesz templomból lenyűgöző lakóház!

Mindig érdemes otthonátalakításokat nézegetni: hihetetlen látni, ahogy a tulajok és a tervezők meglátják az unalmas vagy épp lepusztult épületben a potenciált, és a lehető legtöbbet...