Hát ez óriási…

Géza, és felesége, Judit, elhatározták, hogy belevágnak a lakásfelújításba. Ez sok utánajárással és tervezéssel járt, de egyáltalán nem bánták. Nagyon élvezték, hogy tájékozódhatnak az új trendek felől, hiszen a 20 éves lakásbelső már-már elavultnak számított.

A cikket szerkesztette: Mapei Kft.

„A fenntartható fejlődés szem előtt tartásával, a tartós, környezetbarát termékeinkkel, megoldásainkkal és minden tudásunkkal segítsük az építőket és építtetőket a jövő épületeinek megalkotásában…és erre mindenkor készen állunk!”

A termékeinkkel készített burkolatokat, kivitelezést csak egyszer kell elkészíteni, és nem kell aggódnia a reklamációs problémák miatt. A Mapei biztonságot és garanciát jelent arra, hogy otthona, épülete szépségét hosszú távon, nyugodtan és gondmentesen élvezhesse. A Mapei anyagokkal készült felülettel elégedett lesz, azt nem kell 1-2 év múlva kicserélni, javítani. Nem kell aggódnia amiatt, hogy vajon mennyire lesz tartós az elkészült burkolat. Nem kell elviselni a visszabontással és újraépítéssel járó költségeket, koszt, időt. 

Ki szereti a reklamációkat, a költséges javítást, a felfordulást okozó visszabontást, az elvesztegetett időt?

Mindazt a felesleges energia-, pénz- és időráfordítást, ami elkerülhető, ha már első alkalommal Mapei segédanyagok kerülnek felhasználásra? 
Sok esetben sajnos a megrendelők nincsenek tisztában annak a jelentőségével, hogy milyen döntő szerepet játszik a megfelelő minőségű anyagok használata burkolata, az elkészült felület tartóssága, élettartama szempontjából, és csak azután ismerik fel ennek fontosságát, amikor már megtörtént a baj.

Válassza Ön is otthona felújításához, kivitelezéséhez a Mapei már elsőre végleges megoldásait!

Kapcsolat
Mapei Kft.

Szívesen vették hát nyakukba időről időre a szaküzleteket, hogy gyönyörködjenek a termékkínálatban. Természetesen nem csak az időtöltés kedvéért nézelődtek. Gyűjtötték az információkat, keresték a “megfelelőt” mindenből: új fürdőkádat, fürdőszobabútort, járólapot a konyhába és a fürdőbe. Leginkább az utóbbi adta fel számukra a leckét, hiszen szebbnél szebb járólapokat láttak, és egyszerűen nem tudtak dűlőre jutni, hogy melyik legyen a befutó.

Géza egy ilyen nézelődés alkalmával rácsodálkozott egy óriásinak tűnő kiállított járólapra. Nem akarta elhinni, hogy létezik ekkora lap, de a termékinformációk azt mutatták, hogy jobb, ha hisz a szemének. A lap gyönyörű volt, pont olyan, amilyet szerettek volna, Juditnak is nagyon megtetszett.

Az áruház eladója – látva, hogy hosszú ideje az “óriás” előtt tanakodnak – odament hozzájuk, és udvariasan érdeklődött a szándékaikat illetően. Amikor meggyőződött róla, hogy a pár kezdi komolyan gondolni azt, hogy a hatalmas lappal burkoltassák le otthonukat, udvariasan magával hívta őket. A kezükbe adott egy katalógust, amely óriási méretű lapokkal burkolt padlók képeivel volt tele. Némelyik kép láttán a lélegzetük is elakadt a gyönyörű, egybefüggőnek tűnő felületek látták. Nem is haboztak tovább, eldöntötték, hogy a tetszetős óriási lapot választják a konyhába, egy másik óriási méretű lapot pedig a fürdőbe. Elégedetten tértek haza.

Nem volt más hátra, mint felhívni Géza gyermekkori barátját, Miklóst, aki burkolóként dolgozott. Az évtizedek óta tartó barátság miatt fel sem merült, hogy mással végeztessék el a munkát. Másnap reggelre megbeszéltek egy találkozót Miklóssal a szaküzletbe, ahol a burkolatot kiválasztották, mert meg akarták neki mutatni a választott lapokat.

Amikor Miklós meglátta a nagy méretű járólapokat, szinte elborzadt:

“Ezzel a lappal akarjátok leburkoltatni a ti kicsi, néhány négyzetméteres fürdőszobátokat?” – kérdezte döbbenten. “Belegondoltatok, hogy hogy fog kinézni? A nagy lapok optikailag kisebbnek mutatják a teret. A fürdőszobátok úgy fog kinézni, mint egy mini jakuzzi, ha ekkora lappal lesz leburkolva!”

A másik, konyhába szánt lapot látva ismét a szívéhez kapott: “Ez a lap gyönyörű ugyan, de a konyhátok sem nagy, aki belép oda, azt hiszi majd, hogy egy elfuserált előtérben toporog, és nem érti majd, mit keres ott mosogató és tűzhely… Hallgassatok rám, a ti helyiségeitek alkalmatlanok arra, hogy ekkora méretű lapokkal történjen a burkolásuk!”

Géza és Judit szabadkoztak, próbáltak hivatkozni a látott katalógusra, meg is akarták mutatni a képeket Miklósnak, de ő látni sem akarta őket. Nemes egyszerűséggel elzárkózott a dolog elől, és mindent megtett, hogy meggyőzze barátját a maga igazáról.

Végül nem maradtak semmiben, az üzlet előtt elbúcsúztak egymástól. Géza és Judit némán ültek az autóban hazafelé. Mindketten azt latolgatták, vajon igaza lehet-e Miklósnak. “De hiszen te is láttad a képeket!”- mondta Judit Gézának. “Egyszerűen nem tudom elfogadni, amit Miklós mond.”

Géza csak az orrát lógatta csendben. Nem tudta, mi tévő legyen. Az óriási lapok nagyon tetszettek neki, Miklós viszont a barátja. Mit fog szólni, ha nem hallgatnak rá, érvei ellenére mégis az óriási lapot választják?

Ha kíváncsi a történet folytatására, hogy Gézák kitartottak-e döntésük mellett vagy sem, és óriásokat vásároltak-e vagy sem, akkor látogassa meg a www.burkolatragaszto.hu/burkoljon-oriasokkal honlapot!

Ha Ön is azon tanakodik, hogy óriás lapot válasszon-e a felújításához, építkezéséhez, akkor ne hagyja ki a Burkoljon óriásokkal! című lakossági kiadványt, mely után nem lesznek kérdései, kétségei!

 

Kattintson a képre, és töltse le a kiadványt!

2023. augusztus 21.

Akár vidéki iskolából is lehet idilli otthon

Bármilyen épület komfortos családi ingatlanná válhat, csak fantázia, kitartás és kreativitás szükséges hozzá. Egy virágárus úgy döntött családjával, hogy vidékre költözik,...

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...