Ezzel nemcsak stílusos és biztonságos lesz az otthonod – de egy csomó pénzt is megspórolsz!

Az otthon az a hely, ahol végre tényleg önmagunk lehetünk – ahol erőt gyűjthetünk, hogy szembenézzünk a mindennapok kihívásaival. Ahol kikapcsolódhatunk. A zárt ajtók mögött megszűnnek a külső elvárások – biztonságban vagyunk.

A cikket szerkesztette: Hörmann Hungária Kft.

Otthonunk őrzője, védelmezője, mely óv az illetéktelen behatolóktól, a hidegtől és a forróságtól – ez a bejárati ajtó.

A Hörmann modern bejárati ajtói egyszerre többféle elvárásnak is megfelelnek – biztonságosak, hőszigetelők, tűzállók – és szinte bármilyen típusú házhoz, lakáshoz illenek. Ugyanilyen fontos a garázskapu, amely szintén egy hosszú távú beruházás, általában évtizedekre választjuk. A bejárati ajtóhoz hasonlóan a garázskapu befolyásolja többek közt az otthon biztonságát, a ház esztétikáját és a kiadásokat. A tökéletes otthonképet úgy érhetjük el, ha a garázskapu és a bejárati ajtó összhangban vannak egymással. Európa piacvezető ajtó- és kapugyártójának kínálatában ilyen kombinációk is elérhetők, többféle választási lehetőség adott. A Hörmann portfóliója több mint 70 bejárati ajtó modellt tartalmaz, 11 színárnyalatban. Az alapfelszereléshez 5 pontos automata zár is tartozik. A H-5 automata biztonsági zár mechanikus működésű, önmagától reteszelődik, amint a kioldónyelv az ajtószárnyba nyomódik.

A fűtésszámla a rezsiköltségek jelentős részét teszi ki, ezért rendkívül fontos, hogy a bejárati ajtó megfelelően hőszigeteljen. A ThermoPro acél bejárati ajtók ennek az igénynek felelnek meg: szépek, 8 pontos reteszeléssel gondoskodnak a biztonságról, körbefutó dupla tömítésük csökkenti a hőveszteséget, a lábrésznél lévő kiegészítő kefetömítés szél és vihar ellen is védelmet nyújt. A kiváló ThermoPro Plus bejárati ajtók egy síkot alkotó felülettel, 65 mm vastag, PU-kihabosított, belső szárnykeretes és vastag falcos acél ajtólappal rendelkeznek. A ThermoPro Plus két modellje kapható az M bordás szekcionált garázskapuval azonos kivitelben. Passzívházakhoz ideális megoldást jelent a ThermoCarbon alumínium bejárati ajtó. Az acél szekcionált garázskapuk 15 azonos árú, népszerű színből, valamint a RAL skála kb. 200 színéből és 6-féle Decograin dekorfelületből választhatók. Tömörfa szekcionált kapu kétféle fafajtában – luc- és Hemlock fenyő – elérhető, a felületek lazúros színbevonatot kapnak, melyek nyolcféle színből választhatók, így a bejárati ajtóhoz, illetve a ház összhatásához igazítható.

A Hörmann érdekes megoldást ajánl a homlokzatkialakításhoz: az ALR alumínium szekcionált kaput úgy építi be a homlokzatba, hogy az szinte láthatatlan, kapuburkolatként pedig tetszés szerint lehet használni fát, kerámiát, fémet, műanyagot. Egy klasszikus vagy szecessziós stílusú épülethez tökéletes kiegészítő lehet az impregnált, fehérre alapozott, tömörfa kazettás kapu. A hagyományos családi ház különlegessé varázsolható például egy Silkgrain felületű, a homlokzat színéhez illő, L bordás kapuval, amitől az épület szinte megújul. Rusztikus kapumotívumokkal vagy egyedi kialakítású design fakapuval egyedi hatás érhető el. A garázskapun megjelenhetnek a kedvenc mintáink, monogramunk, a házszám – elég ehhez egy egyszerű rajz –, és a garázs kapu elkészül tömör fenyőből, sőt a kapu kaphat vasalatot, díszfogantyút is. Ráadásul a Hörmann minden kapuhoz egy vele külsőleg teljesen megegyező, praktikus garázsmellékajtót is kínál.

A Hörmann termékpalettájában garantáltan megtalálja mindenki a háza stílusához, színéhez, bármilyen egyedi igényéhez tökéletesen alkalmazkodó bejárati ajtót, garázskaput.

Kapcsolat
Bemutatóterem
3D bemutatóterem
Hörmann Hungária Kft.

A 2020-as években az otthon még jobban összeforrt a biztonsággal. Fontos, hogy egy olyan menedéket alkossunk, ahol tényleg nem kell félnünk – ahol szeretteinkkel együtt védve vagyunk mindentől. 

Ahhoz, hogy valóban biztonságos legyen otthonunk, elengedhetetlen, hogy megfelelő ajtókat válasszunk – különösen a házbejárati ajtó és a garázskapu esetében. 

Szerencsére idén több szempontból is ideális lecserélni az ajtókat. Egyrészt a jelenlegi lakásfelújítási támogatás segítségével akár a költségek felét is visszakaphatjuk – de most még ennél is jobban járunk: 

a Hörmann legújabb akcióinak köszönhetően még több pénzt megspórolhatunk, ugyanis most kedvezményes áron szerezhetjük be a legmodernebb és legbiztonságosabb házbejárati ajtókat és garázskapukat.

Ráadásul ha Európa vezető gyártóinak termékeit választjuk, a környezet is megköszöni választásunkat. Mindegyik kapu és ajtó klímasemleges: a Hörmann a gyártáskor 100%-ban ökoáramot használ, és ezt egyéb intézkedésekkel kiegészítve több tonna CO2 kibocsátást takarítanak. 

A megmaradó kibocsátást klímavédelmi projektek támogatásával kompenzálják a ClimatePartnerrel együttműködve. Ha a Hörmann termékei mellett tesszük le a voksunkat, egy zöldebb, tisztább jövőre szavazunk.

De milyenek maguk az ajtók és a kapuk – amellett, hogy biztonságosak és klímasemlegesek?

Hihetetlenül stílusosak. A Hörmann tervezői a kiváló minőség mellett mindig nagy hangsúlyt fordítottak a korszerű, letisztult designra – az ajtók és a kapuk tökéletesen ötvözik a formát a funkcióval, a kényelmet az ütős látvánnyal.

Mindegyik ajtó és kapu számos színben elérhető, így biztosan megtaláljuk azt, amelyik legjobban illik otthonunk stílusához – és a mi stílusunkhoz.

Az alábbi termékeket találjuk az akcióban:

RenoMatic garázskapu: egy garázskapu, ami tökéletes betörésvédelmet nyújt – a Magyar Biztosítók Szövetsége tanúsítja a betörésvédelmi funkciót és ajánlja a termék felhasználását vagyonvédelmi célra.

Udvarikapu-meghajtás: a modern BiSecur rádiós technológiával működő meghajtások garantálják a biztonságos és zökkenőmentes használatot.

Thermo65 házbejárati és Thermo46 mellékbejárati ajtók: nemcsak stílusosak, de a megfelelő hőszigetelést is garantálják.

Klímaérzékelő: segítségével gondoskodhatunk az ideális szellőzésről a garázsban, és elkerülhetjük a penészedést.

A termékek vezérlését sok esetben okostelefonos applikációval is megoldhatjuk.

Könnyen megtalálhatjuk az ideális darabot: a Hörmann konfigurátorával gyorsan és egyszerűen áttekintést kaphatunk, hogy az adott Hörmann termékek milyen designnal és kivitelben kaphatók. Kiválaszhatjuk a különböző terméktulajdonságokat – mint például a színt, a felületet vagy a méretet –, és villámgyorsan, csupán néhány kattintással összeállíthatjuk a kívánt terméket. 

Ha pedig elkészült, pillanatok alatt árajánlatot is kérhetünk rá.

KATTINTSUNK IDE, ha biztonságos, stílusos és fenntartható otthont szeretnénk – akciós áron!

2023. május 26.

Ezzel a természetes megoldással új szintre emelheted a teraszodat!

A fafelületek kezelése időigényes, ráadásul minden évben sort kell keríteni rá. Ha pedig teraszburkolatként használjuk őket, könnyen előfordul, hogy szálka kerül a lábunkba, komoly...

2023. április 12.

3 technológiai újítás, amelyekkel nemcsak könnyebbek, de higiénikusabbak is lesznek mindennapjaid!

A Hörmann fejlesztései könnyebbé, egyszerűbbé és biztonságosabbá teszik a életet – idősebbek számára pedig különösen hasznosak.  Ha kényelmesebb otthonra vágyunk, akkor...

2023. április 11.

Így dobd fel az otthonodat spanyol stílusban – most akciós áron!

A Palatinus Fürdőszobaszalonok akciója segít, hogy kifinomultan elegáns enteriőrt teremthessünk otthonunkban, és még pénzt is spórolhatunk. Egy nagy műgonddal kiválasztott burkolat...