Ezeket a standokat semmiképp nem éri meg kihagynod a Construma OtthonDesign kiállításon!

A 40. Construma Nemzetközi Építőipari Szakkiállítás és a 10. OtthonDesign Otthonteremtési Szakkiállítás 2022-ben április 6-10. között várja az érdeklődőket. Mindenképp megéri kilátogatni – és megnézni az alábbi kiállítókat.

Ha már jártunk a Construmán, tudhatjuk, hogy a szakmaibeliek mellett a lakberendezés és építészet szerelmeseinek fantasztikus programot, inspirációt és segítséget jelent ez az építőipar hazai csúcsrendezvénye, akár építkezni tervezünk, akár felújításra vagy lakásszépítésre készülünk.

Miért érdemes kimenni a Construmára?

A Construma nem csak egy egyszerű kiállítás: ha ellátogatunk, láthatjuk az iparág legújabb trendjeit, fejlesztéseit és innovatív megoldásait, de a különféle fejlődési irányokról is tájékozódást kaphatunk – mind szakmabeliként, mind végfelhasználóként. Ráadásul a rendkívül sok kiállított újdonság mellett workshopok, előadások, konferenciák és gyakorlati bemutatók várnak minket. 

Érdemes magunkkal vinni a jegyzetfüzetünket, és előkészíteni a telefonunkon a kamerát, mert hihetetlen mennyiségű inspirációra lelünk minden négyzetméteren. 

Hazatérve biztosan új élményekkel, motivációval, ötletekkel és tudással gazdagabban emelhetjük új szintre otthonunkat.

Hol és mikor lesz a Construma Szakkiállítás?

Ha szeretnénk megismerni a lakberendezés és az építészet legfrissebb újdonságait és jövőbe mutató fejlesztéseit, látogassunk el a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központba: a helyszínt a 1101 Budapest, Albertirsai út 10. címen találjuk.

A kiállítás időpontja: 2022. április 6-10. – a nagyközönség számára április 9-10. között látogatható a szakkiállítás 

Milyen kiállítókat érdemes mindenképp megnéznünk?

Az alábbi OtthoNNeked partnerekkel biztosan találkozhatunk kint:

IBDesign

Ha lakásfelújításhoz keresünk inspirációkat, akkor ne hagyjuk ki az IBDesign standját: megismerhetjük az újdonságokat, szemügyre vehetjük az IBDesign különleges dizájnpadlóburkolat-kínálatát, és akár helyben ajánlatot is kérhetünk a kiszemelt padlóra. 

Gyönyörű faparketták, strapabíró parafapadlók, vízálló vinyl-, SPC- és dizájnpadlók, nedvességálló laminált padlók, különleges mosogatók, prémium csaptelepek, letisztult formatervezésű mosdók és kádak…

Legyen szó fürdőszobáról, konyháról, nappaliról, gyerekszobáról vagy otthonunk bármelyik részéről, az IBDesign lenyűgöző termékeivel kihozhatjuk a legtöbbet otthonunkból.

Az IBDesign kínálatát az E pavilon 305E standnáltaláljuk.

Palatinus Fürdőszobaszalonok

Mit szólnánk hozzá, ha körbejárhatnánk az álomfürdőszobánkat? Ha minden részletet szemügyre vehetnénk és kézzelfogható inspirációt nyerhetnénk a fürdő felújításához, berendezéséhez? 

A Palatinus Fürdőszobaszalonok standján bejárhatunk két csodálatos, komplett fürdőszoba-enteriőrt: tele természetes faburkolatokkal, csillogó mozaikokkal, álomszép kádakkal, trendi zuhanyfalakkal, dizájncsaptelepekkel és rafináltan kidolgozott részletekkel. El sem hinnénk, milyen csodálatos újdonságokat találunk – ráadásul különleges ajánlatokkal és kedvezményekkel kedveskednek látogatóiknak.

Ide kattintva találunk további infókat.    

A Palatinus Fürdőszobaszalonok kínálatát az E pavilon 103B standnál találjuk.

SpaTrend

Szeretnénk kipróbálni vagy új szintre emelni a kültéri sütést – akár a kertben, akár egy kis erkélyen? Ha megtapasztalnánk a professzionális grillsütők nyújtotta fantasztikus gasztronómiai élményeket, mindenképp érdemes megtekintenünk a SpaTrend sokrétű kínálatát. A márka kínálatát akkor is érdemes felfedeznünk, ha szeretnénk otthonunkból igazi wellnessközpontot varázsolni vagy feldobnánk teraszunkat. A professzionális grillek, prémium masszázsmedencék, szaunák, kerti dizájnbútorok és árnyékolók közül nehéz a választás – szerencsére a márka szakértői segítenek, hogy adekvát döntést hozhassunk.

A SpaTrend kínálatát az D pavilon 201E standnál találjuk.

2023. április 18.

Így lehet mindig makulátlanul gyönyörű konyhád és fürdőszobád!

Nemcsak a burkolatokra érdemes odafigyelni, hanem a megfelelő fugára is, ha igazán ütős látványra vágyunk. Sokan úgy gondolják, hogy az esztétikus fürdőszoba és konyha...

2022. december 14.

Lázár Chef álomkonyhája nem olyan, mint gondolnád

Kíváncsiak vagyunk rá, milyen a tökéletes konyha Magyarország egyik leghíresebb séfje szerint? Konyhatervezési tanácsokra vágyunk – vagy épp újabb szintre emelnénk a gasztronómiai...

2022. október 21.

Király Linda álomkonyhája mindenki számára kitűnő inspiráció

Az énekesnő imád főzni – és ezt a szenvedélyét konyhája is tükrözi. Mindig érdekes betekintést nyerni egy híresség otthonába: sokszor ihletet kaphat az ember, és így saját...