Ezeket a standokat semmiképp nem éri meg kihagynod a Construma OtthonDesign kiállításon!

A 40. Construma Nemzetközi Építőipari Szakkiállítás és a 10. OtthonDesign Otthonteremtési Szakkiállítás 2022-ben április 6-10. között várja az érdeklődőket. Mindenképp megéri kilátogatni – és megnézni az alábbi kiállítókat.

Ha már jártunk a Construmán, tudhatjuk, hogy a szakmaibeliek mellett a lakberendezés és építészet szerelmeseinek fantasztikus programot, inspirációt és segítséget jelent ez az építőipar hazai csúcsrendezvénye, akár építkezni tervezünk, akár felújításra vagy lakásszépítésre készülünk.

Miért érdemes kimenni a Construmára?

A Construma nem csak egy egyszerű kiállítás: ha ellátogatunk, láthatjuk az iparág legújabb trendjeit, fejlesztéseit és innovatív megoldásait, de a különféle fejlődési irányokról is tájékozódást kaphatunk – mind szakmabeliként, mind végfelhasználóként. Ráadásul a rendkívül sok kiállított újdonság mellett workshopok, előadások, konferenciák és gyakorlati bemutatók várnak minket. 

Érdemes magunkkal vinni a jegyzetfüzetünket, és előkészíteni a telefonunkon a kamerát, mert hihetetlen mennyiségű inspirációra lelünk minden négyzetméteren. 

Hazatérve biztosan új élményekkel, motivációval, ötletekkel és tudással gazdagabban emelhetjük új szintre otthonunkat.

Hol és mikor lesz a Construma Szakkiállítás?

Ha szeretnénk megismerni a lakberendezés és az építészet legfrissebb újdonságait és jövőbe mutató fejlesztéseit, látogassunk el a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központba: a helyszínt a 1101 Budapest, Albertirsai út 10. címen találjuk.

A kiállítás időpontja: 2022. április 6-10. – a nagyközönség számára április 9-10. között látogatható a szakkiállítás 

Milyen kiállítókat érdemes mindenképp megnéznünk?

Az alábbi OtthoNNeked partnerekkel biztosan találkozhatunk kint:

IBDesign

Ha lakásfelújításhoz keresünk inspirációkat, akkor ne hagyjuk ki az IBDesign standját: megismerhetjük az újdonságokat, szemügyre vehetjük az IBDesign különleges dizájnpadlóburkolat-kínálatát, és akár helyben ajánlatot is kérhetünk a kiszemelt padlóra. 

Gyönyörű faparketták, strapabíró parafapadlók, vízálló vinyl-, SPC- és dizájnpadlók, nedvességálló laminált padlók, különleges mosogatók, prémium csaptelepek, letisztult formatervezésű mosdók és kádak…

Legyen szó fürdőszobáról, konyháról, nappaliról, gyerekszobáról vagy otthonunk bármelyik részéről, az IBDesign lenyűgöző termékeivel kihozhatjuk a legtöbbet otthonunkból.

Az IBDesign kínálatát az E pavilon 305E standnáltaláljuk.

Palatinus Fürdőszobaszalonok

Mit szólnánk hozzá, ha körbejárhatnánk az álomfürdőszobánkat? Ha minden részletet szemügyre vehetnénk és kézzelfogható inspirációt nyerhetnénk a fürdő felújításához, berendezéséhez? 

A Palatinus Fürdőszobaszalonok standján bejárhatunk két csodálatos, komplett fürdőszoba-enteriőrt: tele természetes faburkolatokkal, csillogó mozaikokkal, álomszép kádakkal, trendi zuhanyfalakkal, dizájncsaptelepekkel és rafináltan kidolgozott részletekkel. El sem hinnénk, milyen csodálatos újdonságokat találunk – ráadásul különleges ajánlatokkal és kedvezményekkel kedveskednek látogatóiknak.

Ide kattintva találunk további infókat.    

A Palatinus Fürdőszobaszalonok kínálatát az E pavilon 103B standnál találjuk.

SpaTrend

Szeretnénk kipróbálni vagy új szintre emelni a kültéri sütést – akár a kertben, akár egy kis erkélyen? Ha megtapasztalnánk a professzionális grillsütők nyújtotta fantasztikus gasztronómiai élményeket, mindenképp érdemes megtekintenünk a SpaTrend sokrétű kínálatát. A márka kínálatát akkor is érdemes felfedeznünk, ha szeretnénk otthonunkból igazi wellnessközpontot varázsolni vagy feldobnánk teraszunkat. A professzionális grillek, prémium masszázsmedencék, szaunák, kerti dizájnbútorok és árnyékolók közül nehéz a választás – szerencsére a márka szakértői segítenek, hogy adekvát döntést hozhassunk.

A SpaTrend kínálatát az D pavilon 201E standnál találjuk.

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...