Ez a visszafogott, mégis látványos 2022-es trend minden otthonban pazarul mutat

Lejárt az óriások kora: teljesen megváltozott a burkolatok világa.

Az utóbbi években rendkívül népszerűvé váltak az óriási burkolatok, amelyekkel ugyan meglehetősen egyedi és markáns látványt lehet alkotni, azonban nehezen kezelhetőek, ezért nem túl praktikusak. Csodálatosan szépek a lapok, és akár egyetlen darab elég belőlük, hogy lefedjünk vele egy teljes falat, így alkotva kifogástalan, egybefüggő, fugamentes látványt – azonban nehéz olyan szakembert találni, aki hajlandó megvalósítani óriási elképzeléseinket. 

A gigantikus lapokat ugyanis speciális kalodában kell szállítani, ami extra költségekkel jár – és persze az anyagmozgatás is nehézkes: egy háromméteres lap mozgatásához és felragasztásához ideális esetben egy egész brigádra van szükség. 

Mutatós, méretes – mégis könnyen kezelhető

A prémium burkolatairól híres Porcelanosa csoport ezért az új, 2022-es trendeknek megfelelő kollekciója tervezésénél nemcsak a lenyűgöző eleganciára fektetett nagy hangsúlyt, de a dizájnerek újabb mérettel rukkoltak elő: a korábbinál jóval praktikusabb, könnyebben kezelhető 59,6 x 150 centiméteres lapok burkolása egyszerű, azonban hihetetlenül látványos hatást érhetünk el velük.

Ráadásul a Porcelanosa csoport nemcsak a legújabb kollekcióját alkotta meg ebben a méretben, de a korábban jelentős sikert elért modelleket is újraméretezte.

Miért ideális ez a méret?

Az 59,6 x 150 centiméteres méret több szempontból is ideális: ezt a méretet már egy ember is kezelheti, hiszen az 59,6 centiméteres szélességű lapok könnyen átérhetőek –és látvány terén sem kell kompromisszumokat kötnünk: a 150 centiméteres hossz ideális terepet ad a mutatós minták megvalósításához, és csupán minimális fugára van szükségünk egy-egy fal burkolásához.

Ha lenyűgöz minket az óriási burkolatok látványa, de könnyebben és költséghatékonyabban megvalósítható megoldást keresünk, a Porcelanosa csoport új és felújított kollekcióival biztosan nem lőhetünk mellé!

Például kipróbálhatjuk a népszerű Bookmatch trendet is, amelynek jegyében az 59,6 x 150 centiméteres lapok különféle mintáinak kombinálásával érhetünk el döbbenetes és egyedi látványvilágot!

A további burkolatkínálatot IDE KATTINTVA találjuk a Palatinus Fürdőszobaszalonok vadonatúj katalógusában!

TERMÉKEK, AMIK ÉRDEKELHETNEK

2022. szeptember 07.

Hogyan spórolhatunk a gáz- és villanyszámlán?

Ha gondosan alakítjuk ki otthonunkat, rengeteget lefaraghatunk a rezsiköltségekből. Mostanra már mindenki tisztában van vele, hogy hihetetlen mértékben megnőttek az energiaköltségek –...

2022. június 14.

Így lesz mindig esztétikus az otthonod!

A legtöbben az otthonok egyik legmeghatározóbb anyagát öröknek és elpusztíthatatlannak vélik – pedig a beton is igényli a törődést, felújítást. Ehhez kapunk egy kis segítséget az...

2022. április 14.

Így spórolhatunk rengeteget az otthonunkban a hőszigeteléssel!

Az árak folyamatosan emelkednek a világban – szerencsére sok pénzt megspórolhatunk otthonunkban, ha odafigyelünk egy-két dologra. Senkinek nem újdonság, hogy minden drágul, ráadásul...