Ez a visszafogott, mégis látványos 2022-es trend minden otthonban pazarul mutat

Lejárt az óriások kora: teljesen megváltozott a burkolatok világa.

Az utóbbi években rendkívül népszerűvé váltak az óriási burkolatok, amelyekkel ugyan meglehetősen egyedi és markáns látványt lehet alkotni, azonban nehezen kezelhetőek, ezért nem túl praktikusak. Csodálatosan szépek a lapok, és akár egyetlen darab elég belőlük, hogy lefedjünk vele egy teljes falat, így alkotva kifogástalan, egybefüggő, fugamentes látványt – azonban nehéz olyan szakembert találni, aki hajlandó megvalósítani óriási elképzeléseinket. 

A gigantikus lapokat ugyanis speciális kalodában kell szállítani, ami extra költségekkel jár – és persze az anyagmozgatás is nehézkes: egy háromméteres lap mozgatásához és felragasztásához ideális esetben egy egész brigádra van szükség. 

Mutatós, méretes – mégis könnyen kezelhető

A prémium burkolatairól híres Porcelanosa csoport ezért az új, 2022-es trendeknek megfelelő kollekciója tervezésénél nemcsak a lenyűgöző eleganciára fektetett nagy hangsúlyt, de a dizájnerek újabb mérettel rukkoltak elő: a korábbinál jóval praktikusabb, könnyebben kezelhető 59,6 x 150 centiméteres lapok burkolása egyszerű, azonban hihetetlenül látványos hatást érhetünk el velük.

Ráadásul a Porcelanosa csoport nemcsak a legújabb kollekcióját alkotta meg ebben a méretben, de a korábban jelentős sikert elért modelleket is újraméretezte.

Miért ideális ez a méret?

Az 59,6 x 150 centiméteres méret több szempontból is ideális: ezt a méretet már egy ember is kezelheti, hiszen az 59,6 centiméteres szélességű lapok könnyen átérhetőek –és látvány terén sem kell kompromisszumokat kötnünk: a 150 centiméteres hossz ideális terepet ad a mutatós minták megvalósításához, és csupán minimális fugára van szükségünk egy-egy fal burkolásához.

Ha lenyűgöz minket az óriási burkolatok látványa, de könnyebben és költséghatékonyabban megvalósítható megoldást keresünk, a Porcelanosa csoport új és felújított kollekcióival biztosan nem lőhetünk mellé!

Például kipróbálhatjuk a népszerű Bookmatch trendet is, amelynek jegyében az 59,6 x 150 centiméteres lapok különféle mintáinak kombinálásával érhetünk el döbbenetes és egyedi látványvilágot!

A további burkolatkínálatot IDE KATTINTVA találjuk a Palatinus Fürdőszobaszalonok vadonatúj katalógusában!

TERMÉKEK, AMIK ÉRDEKELHETNEK

2023. augusztus 21.

Akár vidéki iskolából is lehet idilli otthon

Bármilyen épület komfortos családi ingatlanná válhat, csak fantázia, kitartás és kreativitás szükséges hozzá. Egy virágárus úgy döntött családjával, hogy vidékre költözik,...

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...