Ez a 45 négyzetméteres, skandináv lakás megtanít színesen dekorálni!

Tökéletes inspiráció, ha kis lakásunk van, de szeretnénk színekkel és mintákkal feldobni az enteriőrt – anélkül, hogy túlzásokba esnénk.

A skandináv lakberendezés rendkívül népszerű, és nem csak Skandináviában: az alábbi hamburgi lakást az északi népek letisztult, mégis barátságos és meleg stílusában rendezték be, és a képek bizonyítják, bármilyen országban remekül működik a stílus.

A kulcs az arányérzékben rejlik: a sok-sok negatív térben, az okosan kialakított, általában beépített tárolók használatában, és a gondosan kurált bútorokban és kiegészítőkben. A skandináv stílusú lakás egyszerre esztétikus és funkcionális: minden a lakók kényelmét szolgálja.

Az egyszerű, könnyen átjárható enteriőr és a szolid színűre festett falak teret adnak a kísérletezésnek: ha az alapvető színséma egyszerű, akkor bátran színezhetjük a kompozíciót tarka kiegészítőkkel – ahogy jelen esetben számos díszpárnával és lakástextíliával dobták fel a teret. A markánsabb sárgára festett falú helyiségben a plafont meghagyták fehéren a tágas, világos hatás érdekében – ha kissé sötétebb színű falat szeretnénk, ezzel a praktikával optikailag növelhetjük a teret.

Ha hasonlóan gyönyörű faparkettát szeretnénk, nézzünk körül az IBDesign kínálatában ide kattintva.

A szellős elrendezés különösen praktikus egy kicsi lakásban: ha az ember okosan válogatja meg a közszemlére tett bútorokat és kiegészítőket, sosem lesz zsúfolt a hatás.

A lakásban a helytakarékosság érdekében nem használtak állólámpákat: a mennyezeti, asztali és fali lámpák segítségével értékes helyet spórolhatunk.

Ha tetszenek a különleges, famintázatú ajtók, a Hörmann kínálatában biztosan megtaláljuk kedvencünket.

A német Sina 45 négyzetméteres lakása igazi kis gyöngyszem, amelynek minden szegletében találunk valamilyen inspirációt, ha szeretnénk feldobni otthonunkat.

Ha tetszett ez a skandináv kis lakás, az alábbi lakásbemutatót is érdemes megtekinteni:

Ha feldobnád az erkélyedet, ez a gyönyörű kis lakás szuper inspiráció!

A képek forrása: Sina Instagram                       

TERMÉKEK, AMIK ÉRDEKELHETNEK

2023. március 03.

Így válaszd ki a tökéletes vakolatot!

A színek, struktúrák és kötőanyagok erdejében nehéz lehet eligazodni –  itt egy kis segítség. Mutasd a házad, megmondom, ki vagy: nagyon sokat számít, hogy fest az épület,...

2023. február 20.

Egy modern, exkluzív, pazar EXPO a jakuzzikról (nem csak) a víz szerelmeseinek

Egy hétvége, nem wellness hétvége. Magyarország legnagyobb vásárral egybekötött kiállítása csak rád vár. Merülj el a SPATREND EXPO kínálatának tengerében! Miről is van szó?...

2023. február 19.

Érezd a természet lágy érintését otthonodban, meríts ihletet az IBDesign bemutatótermének segítségével!

Otthonunkból mindannyian a maximumot szeretnénk kihozni és erre kiváló lehetőséget nyújt egy bemutatóterem, ahol szakértő segítséggel, minden helyiségre kiterjedő összhangot...