Egy aprócska skandináv lakás a pasztellszínek szerelmeseinek

Sokszor láthattunk már hatalmas luxusvillákat vagy nagyvonalú polgári lakásokat – azonban mi a helyzet, ha nem bővelkedünk a négyzetméterekben? A most következő otthon remek példa rá, hogy akkor sem kell lemondanunk a stílusról.

A skandinávok remekül értenek ahhoz, hogyan használják ki a rendelkezésükre álló helyet – anélkül, hogy zsúfolt lenne az összhatás. Ez a pici svéd lakás például csupán egy szobából áll, mégis sikerült otthonosan berendezni, Emma Fisher stylist segítségével.

A trükk: világosra festett falak, negatív terek – és zónákra osztott szoba. A különféle szőnyegek segítenek a zónák megalkotásában.

Ha kevés helyünk van, használjunk légies bútorokat, amelyek csak kevés helyet foglalnak el a padlóból – ilyenek a kecses lábú kanapék, fotelek, asztalok.

Ha más elrendezésre vágyunk, egy-egy válaszfallal gondoskodhatunk a meghittségről – érdemes gipszkartonban gondolkozni. A Rigips kínálatában megtaláljuk a legjobb megoldásokat.

Konyha és apró étkező egy falra függesztett asztallappal – helytakarékos és stílusos.

Ha okosan szeretnénk szabályozni a fűtést (vagy épp a világítást, esetleg otthonunk más területét), nézzünk körül az ELKO EP kínálatában ide kattintva.

Remek, ízlésesen kialakított otthon, ahol mindennek megvan a maga helye. Ha pici lakásunk van, szuper inspirációforrás – az egyszerű színpalettával és a szellős berendezéssel nem lőhetünk mellé.

Ha további inspirációra vágyunk, vegyünk részt az EXPO360 ingyenes online lakberendezési kiállításon IDE vagy a képre kattintva:

A csodálatos hálószoba Balázs Kriszta munkája, aki letisztult, mégis otthonos és személyes enteriőrt alakított ki.

A képek forrása: My Scandinavian Home

Fotók: Anders Bergstadt

Styling: Emma Fischer

A cikk szponzorált lakberendezési linkeket tartalmaz.

TERMÉKEK, AMIK ÉRDEKELHETNEK

2023. március 03.

Így válaszd ki a tökéletes vakolatot!

A színek, struktúrák és kötőanyagok erdejében nehéz lehet eligazodni –  itt egy kis segítség. Mutasd a házad, megmondom, ki vagy: nagyon sokat számít, hogy fest az épület,...

2023. február 20.

Egy modern, exkluzív, pazar EXPO a jakuzzikról (nem csak) a víz szerelmeseinek

Egy hétvége, nem wellness hétvége. Magyarország legnagyobb vásárral egybekötött kiállítása csak rád vár. Merülj el a SPATREND EXPO kínálatának tengerében! Miről is van szó?...

2023. február 19.

Érezd a természet lágy érintését otthonodban, meríts ihletet az IBDesign bemutatótermének segítségével!

Otthonunkból mindannyian a maximumot szeretnénk kihozni és erre kiváló lehetőséget nyújt egy bemutatóterem, ahol szakértő segítséggel, minden helyiségre kiterjedő összhangot...