Egy aprócska skandináv lakás a pasztellszínek szerelmeseinek

Sokszor láthattunk már hatalmas luxusvillákat vagy nagyvonalú polgári lakásokat – azonban mi a helyzet, ha nem bővelkedünk a négyzetméterekben? A most következő otthon remek példa rá, hogy akkor sem kell lemondanunk a stílusról.

A skandinávok remekül értenek ahhoz, hogyan használják ki a rendelkezésükre álló helyet – anélkül, hogy zsúfolt lenne az összhatás. Ez a pici svéd lakás például csupán egy szobából áll, mégis sikerült otthonosan berendezni, Emma Fisher stylist segítségével.

A trükk: világosra festett falak, negatív terek – és zónákra osztott szoba. A különféle szőnyegek segítenek a zónák megalkotásában.

Ha kevés helyünk van, használjunk légies bútorokat, amelyek csak kevés helyet foglalnak el a padlóból – ilyenek a kecses lábú kanapék, fotelek, asztalok.

Ha más elrendezésre vágyunk, egy-egy válaszfallal gondoskodhatunk a meghittségről – érdemes gipszkartonban gondolkozni. A Rigips kínálatában megtaláljuk a legjobb megoldásokat.

Konyha és apró étkező egy falra függesztett asztallappal – helytakarékos és stílusos.

Ha okosan szeretnénk szabályozni a fűtést (vagy épp a világítást, esetleg otthonunk más területét), nézzünk körül az ELKO EP kínálatában ide kattintva.

Remek, ízlésesen kialakított otthon, ahol mindennek megvan a maga helye. Ha pici lakásunk van, szuper inspirációforrás – az egyszerű színpalettával és a szellős berendezéssel nem lőhetünk mellé.

Ha további inspirációra vágyunk, vegyünk részt az EXPO360 ingyenes online lakberendezési kiállításon IDE vagy a képre kattintva:

A csodálatos hálószoba Balázs Kriszta munkája, aki letisztult, mégis otthonos és személyes enteriőrt alakított ki.

A képek forrása: My Scandinavian Home

Fotók: Anders Bergstadt

Styling: Emma Fischer

A cikk szponzorált lakberendezési linkeket tartalmaz.

TERMÉKEK, AMIK ÉRDEKELHETNEK

2022. szeptember 07.

Hogyan spórolhatunk a gáz- és villanyszámlán?

Ha gondosan alakítjuk ki otthonunkat, rengeteget lefaraghatunk a rezsiköltségekből. Mostanra már mindenki tisztában van vele, hogy hihetetlen mértékben megnőttek az energiaköltségek –...

2022. június 14.

Így lesz mindig esztétikus az otthonod!

A legtöbben az otthonok egyik legmeghatározóbb anyagát öröknek és elpusztíthatatlannak vélik – pedig a beton is igényli a törődést, felújítást. Ehhez kapunk egy kis segítséget az...

2022. április 14.

Így spórolhatunk rengeteget az otthonunkban a hőszigeteléssel!

Az árak folyamatosan emelkednek a világban – szerencsére sok pénzt megspórolhatunk otthonunkban, ha odafigyelünk egy-két dologra. Senkinek nem újdonság, hogy minden drágul, ráadásul...