Pasztell oázis a metropolisz közepén: less be a sztárszínésznő New York-i lakásába

A vadiúj Szex és New York folytatás És egyszer csak… (And Just Like That…) színésznőjének, Nicole Ari Parkernek New Yorkba kellett költöznie – és sikerült is megtalálnia családjával az álomlakást.

New Yorkban nem könnyű lakást találni, úgyhogy amikor Nicole Ari Parker megkapta az új sorozatban Lisa Todd Wexley szerepét, nehéz küldetésbe fogott: olyan otthonra volt szüksége, ahol kényelmesen élhet együtt férjével, Boris Kodjoe-val és két gyermekével.

Sok hotelezés és ingázás után sikerült rátalálni az ideális ingatlanra a Central Park közelében. A berendezéshez, stylinghoz Nicole Chu lakberendezőtől kértek segítséget, akinek barátságos, pasztellszínekkel és művészettel teli otthont sikerült alkotnia.

Fotós: Erin Kunkel
Fotós: Erin Kunkel

A színésznő nem riad vissza a színektől, de akár öltözködésről, akár lakberendezésről van szó, ügyel rá, hogy ne essen túlzásokba.

Fotós: Erin Kunkel

Letisztult, kifinomult stílus jellemzi a lakást – a különleges, szürkés tapéta remek választás, ha szeretnénk megőrizni a világos, szellős teret, azonban a fehérre mázolt falat túl sterilnek érezzük.

Fotós: Erin Kunkel

Minden egyes bútordarabot, műalkotást és kiegészítőt gondosan választottak meg: a lakás egyes részei művészeti installációként is megállják a helyüket. Ha tetszenek a hasonló, formabontó lámpák, nézzünk körül az EGLO kínálatában.

Fotós: Erin Kunkel

A minimalista, fekete-fehér csendéletet – amelyben szerepelnek afrikai-amerikai művészek alkotásai, művészeti albumok és rendhagyó bútorok is – a természet zöldjével pezsdítették fel.

Fotós: Erin Kunkel

Egy méretes, színes-mintás műalkotás kitűnő fókuszpontot alkot, és még egy unalmas folyosót is feldobhatunk vele. Persze egy ilyen gyönyörű, parkettás előszoba önmagában is működőképes lehet – ha hasonló padlóburkolatot szeretnénk, nézzünk körül az IBDesign kínálatában.

Fotós: Erin Kunkel

A hálószobában a geometriai minta a tapétán, a puffon és a díszpárnákon is felbükkent – olykor kis pasztellköntösben, hogy lágyítsa az összhatást.

Ízléses, mégsem hivalkodó. Színes, mégsem túlzó. Játékos, mégis elegáns. Rendkívül jól összeszedett otthon, nehéz belekötni a berendezésbe, az egész enteriőrt áthatja a harmónia, és a stílus remekül illik magához a lakáshoz és a New York-i miliőhöz is.

A képek forrása: Architectural Digest

Fotós: Erin Kunkel

A cikk szponzorált lakberendezési linkeket tartalmaz.

TERMÉKEK, AMIK ÉRDEKELHETNEK

2023. augusztus 21.

Akár vidéki iskolából is lehet idilli otthon

Bármilyen épület komfortos családi ingatlanná válhat, csak fantázia, kitartás és kreativitás szükséges hozzá. Egy virágárus úgy döntött családjával, hogy vidékre költözik,...

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...