Pasztell oázis a metropolisz közepén: less be a sztárszínésznő New York-i lakásába

A vadiúj Szex és New York folytatás És egyszer csak… (And Just Like That…) színésznőjének, Nicole Ari Parkernek New Yorkba kellett költöznie – és sikerült is megtalálnia családjával az álomlakást.

New Yorkban nem könnyű lakást találni, úgyhogy amikor Nicole Ari Parker megkapta az új sorozatban Lisa Todd Wexley szerepét, nehéz küldetésbe fogott: olyan otthonra volt szüksége, ahol kényelmesen élhet együtt férjével, Boris Kodjoe-val és két gyermekével.

Sok hotelezés és ingázás után sikerült rátalálni az ideális ingatlanra a Central Park közelében. A berendezéshez, stylinghoz Nicole Chu lakberendezőtől kértek segítséget, akinek barátságos, pasztellszínekkel és művészettel teli otthont sikerült alkotnia.

Fotós: Erin Kunkel
Fotós: Erin Kunkel

A színésznő nem riad vissza a színektől, de akár öltözködésről, akár lakberendezésről van szó, ügyel rá, hogy ne essen túlzásokba.

Fotós: Erin Kunkel

Letisztult, kifinomult stílus jellemzi a lakást – a különleges, szürkés tapéta remek választás, ha szeretnénk megőrizni a világos, szellős teret, azonban a fehérre mázolt falat túl sterilnek érezzük.

Fotós: Erin Kunkel

Minden egyes bútordarabot, műalkotást és kiegészítőt gondosan választottak meg: a lakás egyes részei művészeti installációként is megállják a helyüket. Ha tetszenek a hasonló, formabontó lámpák, nézzünk körül az EGLO kínálatában.

Fotós: Erin Kunkel

A minimalista, fekete-fehér csendéletet – amelyben szerepelnek afrikai-amerikai művészek alkotásai, művészeti albumok és rendhagyó bútorok is – a természet zöldjével pezsdítették fel.

Fotós: Erin Kunkel

Egy méretes, színes-mintás műalkotás kitűnő fókuszpontot alkot, és még egy unalmas folyosót is feldobhatunk vele. Persze egy ilyen gyönyörű, parkettás előszoba önmagában is működőképes lehet – ha hasonló padlóburkolatot szeretnénk, nézzünk körül az IBDesign kínálatában.

Fotós: Erin Kunkel

A hálószobában a geometriai minta a tapétán, a puffon és a díszpárnákon is felbükkent – olykor kis pasztellköntösben, hogy lágyítsa az összhatást.

Ízléses, mégsem hivalkodó. Színes, mégsem túlzó. Játékos, mégis elegáns. Rendkívül jól összeszedett otthon, nehéz belekötni a berendezésbe, az egész enteriőrt áthatja a harmónia, és a stílus remekül illik magához a lakáshoz és a New York-i miliőhöz is.

A képek forrása: Architectural Digest

Fotós: Erin Kunkel

A cikk szponzorált lakberendezési linkeket tartalmaz.

TERMÉKEK, AMIK ÉRDEKELHETNEK

2022. április 14.

Így spórolhatunk rengeteget az otthonunkban a hőszigeteléssel!

Az árak folyamatosan emelkednek a világban – szerencsére sok pénzt megspórolhatunk otthonunkban, ha odafigyelünk egy-két dologra. Senkinek nem újdonság, hogy minden drágul, ráadásul...

2022. április 05.

Ezeket a standokat semmiképp nem éri meg kihagynod a Construma OtthonDesign kiállításon!

A 40. Construma Nemzetközi Építőipari Szakkiállítás és a 10. OtthonDesign Otthonteremtési Szakkiállítás 2022-ben április 6-10. között várja az érdeklődőket. Mindenképp megéri...

2022. március 07.

Ez a mesés erdei faház tökéletes szimbiózist alkot a természettel

A holland találmány nemcsak fantasztikusan néz ki kívül és belül, de minden évszakban tökéletes otthont nyújt azoknak, akik szeretik a természet közelségét. Az utóbbi években...