Érezd a természet lágy érintését otthonodban, meríts ihletet az IBDesign bemutatótermének segítségével!

Otthonunkból mindannyian a maximumot szeretnénk kihozni és erre kiváló lehetőséget nyújt egy bemutatóterem, ahol szakértő segítséggel, minden helyiségre kiterjedő összhangot alkothatunk.

Ha van rá lehetőség, akkor miért ne álmodjunk vagy tervezzünk együtt?

Egy szakértői tanácsadás központi része a megfelelő ügyféltájékoztatás, hiszen a cél, hogy a lehető legmegfelelőbb padlóburkolat kerüljön a vásárlók otthonába.

Vegyen részt egy személyes tanácsadáson, foglaljon időpontot az IBDesign bemutatótermébe!

Prémium alapanyagokhoz minőségi tanácsadás is jár. Minden lakástulajdonos más és más preferenciákkal rendelkezik, eltérő stílust képviselnek, így otthonaikban is különböző lakberendezési irányzatok dominálnak. A tanácsadás lehetővé teszi a vevő számára, hogy a hatalmas választékból megtalálja a legszimpatikusabb terméket, termékcsaládot, így a végeredmény egy igazi luxus enteriőr kialakítása lehet.

Míg egy potenciális vásárló elsődlegesen csak a dizájnt tarthatja szem előtt, addig egy bemutatóterem egy szakértő segítségével rávilágíthat további lényeges és nem utolsó sorban praktikus szempontokra is. Legyen szó akár bohém élettérről, akár kifinomult eleganciáról, a kiválasztási folyamat szerves részét alkotja a termék funkcionalitása is. A tökéletes élettér megteremtése nem lehetetlen. Ma már olyan technikai vívmányok nyújtanak segítséget a tervezők számára, hogy nincs olyan alaprajz vagy műszaki paraméter, amelyet nem lehetne felülmúlni.

Akadnak olyan vásárlók is, akik előre kigondolt koncepcióval érkeznek, de a számtalan alternatíva közül bizonytalanná válnak, mikorra döntéshez érnek. Tudjuk jól, hogy különféle módon kell megközelíteni egy nappalit, egy hálószobát, és persze igaz ez a konyhára és fürdőhelyiségekre is, ahol az esztétikum, a melegség érzése éppúgy meg kell jelenjen, mint bárhol máshol az otthonunkban.

Az egyéni, kézzel nemesített prémium padlók, álomszerű csempeburkolatok teremtenek valódi komfortot és kiegyensúlyozottságot a családi fészken belül. A professzionális tanácsadás célja, hogy a burkolóanyagok elsőre komplexnek tűnő világa a lehető legmagasabb hozzáértéssel legyen megismertetve egy vásárlóval, így téve gördülékenyebbé a majdani vásárlást.

Foglaljon időpontot az IBDesign bemutatótermébe!

Valódi faparkettával a harmonikus meghittségért

A megfelelő tanácsadás különösen szükségszerű, amennyiben valódi faparketta kiválasztására kerül a sor. Ezekről a típusú padlóburkolatokról tudni kell, hogy nem pusztán egyszerű parkettákról van szó, hanem az egyik legnemesebb faanyagról, ami elhozza a természet lágy érintését otthonunkba.

Ezek a faparketták kézzelfogható élménnyé varázsolják otthonunkat. Olyan érzést keltenek a talpunk alatt, mintha a természet lágy ölén járnánk. Kezdve a rusztikus stílusoktól, haladva a modern bohém irányzatokig, mindennel kombinálhatóak és összhangot teremtenek.

Olyan 100%-ban természetes alapanyagokból készülő melegburkolatokról beszélhetünk, amelyek azon túl, hogy alacsony lépészajjal járnak – így elérve a maximális lépéskomfortot, antisztatikusak és antiallergének is. Elképesztően könnyedén tisztán tarthatóak, a klick rendszernek köszönhetően pedig gyerekjáték a lerakásuk is.

A fa egy élő anyag, így magát a pulzáló természetet igézzük meg az otthonunkba, mikor ezt a kiváló minőségű burkolatot választjuk. Elkészítése során leggyakrabban tölgyet vagy bükköt használnak, de nem ritka a juhar, a dió vagy a vörösfenyő alkalmazása sem.

HARO által tervezett faparketták

A korábbi tömörfaparketta modellek helyett ma már a HARO által is tervezett két vagy három réteggel rendelkező kész parketták az elérhetőek. Rétegelt struktúrájukból kifolyólag egy komplex szerkezetként kell rájuk tekinteni, amely kiválóan fokozza a stabilitást és ebben rejlik a lehelyezés könnyedsége is.

A faparketta első rétege maga a nemesfa járóréteg, amely hozzávetőlegesen 2,5-3,5 mm vastag. Gondosan kiválasztott és kiszárított faanyagokból kerül előállításra. A középső réteg felel az alaktartásért, így ez fenyő tömörfa pálcákból tevődik össze. Az utolsó réteg pedig, amely tűlevelűekből készül, egy visszahúzó furnérlemez.

Kár lenne megfosztani magunkat egy ilyesfajta szépségtől, így az IBDesign bemutatótermében bárki felfedezheti a csodálatos faparketták világát. Nézze meg bemutatóterem kínálatát!

A cikk szponzorált lakberendezési linkeket tartalmaz.

2023. augusztus 21.

Akár vidéki iskolából is lehet idilli otthon

Bármilyen épület komfortos családi ingatlanná válhat, csak fantázia, kitartás és kreativitás szükséges hozzá. Egy virágárus úgy döntött családjával, hogy vidékre költözik,...

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...