Enélkül lehetetlen az otthonteremtés

Nagy fába vágja magát, aki új otthont tervez. Legyen szó családi házról vagy kis lakásról, egy kényelmes, funkcionális, stílusos és biztonságos fészket kell kialakítanunk, ahol valóban jól érezzük magunkat – ráadásul időtálló menedékre van szükségünk, hogy megspórolhassuk a felesleges kiadásokat.

Rengeteg feladatunk van, hihetetlenül sok mindenre kell odafigyelnünk. Legyenek meg a megfelelő burkolatok, válasszuk ki a tökéletes nyílászárókat, gondoskodjunk az esetleges térelválasztó falakról és álmennyezetekről, a világosításról, a szaniterekről és a vizesblokkról, a bútorokról, a megfelelő dekorációról – és még rengeteg, rengeteg dologról. A lista szinte végtelen, és ha nem készülünk fel, könnyen egy idő- és pénznyelő folyamatban találhatjuk magunkat.

Egyedül szinte lehetetlen ezzel megbirkózni.

Szerencsére van segítség: új cikksorozatunkban összeszedtük partnereink tudásanyagait. Ezek az értékes, ingyen elérhető információk segítenek, hogy sokkal könnyebben kiválaszthassuk otthonunk elemeit – a megbízható, elismert partnereknek hála megfontolt döntéseket hozhatunk, így biztosan nem bánjuk meg választásunkat.

Mivel a partnerek az otthonteremtés különböző területeivel foglalkoznak, a tudásanyagok átfogó képet nyújtanak a tökéletes otthon megalkotásához.

Az első részt IDE KATTINTVA találjuk – most pedig következzen a folytatás!

Nézzünk meg három újabb fantasztikus INGYENES tudásanyagot!

Nyissunk ajtót a világra! – Hörmann

A Hörmannt talán nem is szükséges igazán bemutatni: a minőségről híres német cég garázskapujait szinte mindenki ismeri. Nem véletlenül. A Hörmann tervezői mindig a jövőbe néznek, és folyamatosan rukkolnak elő a legmodernebb garázskapukkal, ajtókkal és udvari kapukkal, amelyeknél egyesül a látványos design a funkcionalitással és a biztonsággal – mindemellett pedig már különféle okosotthon-megoldásokat is találunk náluk.

A sok különféle modell azonban megnehezítheti a választást: melyik garázskapu a legjobb otthonunkhoz? Milyen házbejárati ajtót válasszunk – és milyen ajtókat szereljünk fel a lakásban?

Szerencsére az oldalukon megtalálunk minden információt, amire szükségünk van a tökéletes döntéshez – ráadásul egy konfigurátor segítségével könnyen megtervezhetjük otthonunkat, és egy kattintással árajánlatot is kérhetünk.

IDE KATTINTVA megtaláljuk az aktuális tudnivalókat.

IDE KATTINTVA elérjük a magánépíttetőknek és -felújítóknak készült anyagokat.

IDE KATTINTVA pedig a konfigurátort találjuk.

Csak okosan! – ELKO EP

Nemrég még csak science fiction filmekben láthattuk őket, de mára az okosotthonok szinte megszokottá váltak. Persze sokan még mindig ódzkodnak tőlük, mert egész egyszerűen nem kaptak elég információt, hogyan is működnek ezek a rendszerek – sokan pedig azt hiszik, ezeket csupán új otthonokban alkalmazhatjuk, a meglévő ingatlant már nem lehet modernizálni, “okosítani”.

Az ELKO EP szupermodern okosmegoldásaival azonban akkor is sokkal kényelmesebbé tehetjük otthonunkat, ha csak egyszerűbb felújítást tervezünk otthonunkban – fúrás, vésés és egyéb zavaró munkálatok nélkül. Ráadásul hosszútávon rengeteg pénzt is megspórolhatunk és jelentős összegeket lefaraghatunk villany- és fűtésszámlánkból.

De hogyan működnek ezek az okosotthonok? Mire van egyáltalán szükségünk az induláshoz? Hogyan haladhatunk lépésről lépésre az egyre okosabb otthon felé.

Az ELKO EP ingyenes tudásanyagai segítenek!

IDE KATTINTVA rengeteg hasznos tippet és érdekes információt gyűjthetünk az okosotthonokról.

IDE KATTINTVA fontos tudnivalókat olvashatunk alapvetően az okosotthonok kialakításáról és a cég különféle termékeiről.

IDE KATTINTVA megtaláljuk Okosotthon Blogjukat, amelyen rengeteg érdekes tudnivalóra lelünk az intelligensotthon-tervezéshez.

A wellness szakértője – SpaTrend

Ha igazi lazításra vágyunk otthonunkban, mindenképp megéri gondoskodni valamilyen wellnessmegoldásról. Az otthoni wellness nemcsak remek program, de a stresszcsökkentésben segít, és egészségünkre is jótékony hatással van. A SpaTrend prémium masszázsmedencék és szaunák hatalmas választékával segít a tökéletes kikapcsolódásban. Mindemellett kínálatukban megtaláljuk a legmodernebb kerti designbútorokat és a különleges ízélményt szolgáltató grilleket.

Persze nem egyszerű kiválasztani az otthonunkba leginkább illő darabokat a fantasztikus masszázsmedencék közül. Rengeteg kérdés felmerülhet bennünk – ezekre mind választ kaphatunk a tudásanyagban.

  • Kültérben, vagy inkább beltérben fogjuk elhelyezni a medencét?
  • Milyen fogyasztásra számíthatunk? Mekkora a jakuzzi áramigénye – és hogyan vezethetjük a helyszínre az áramot?
  • Hogyan gondoskodhatunk a higiéniáról?
  • Hogyan jut el a medence a rendeltetési helyére?

IDE KATTINTVA megtaláljuk a válaszokat!

Hamarosan folytatjuk sorozatunkat újabb izgalmas és hasznos otthonteremtése információkkal!

Ha további inspirációra vágyunk, vegyünk részt az EXPO360 ingyenes online lakberendezési kiállításon IDE vagy a képre kattintva:

A csodálatos hálószoba Balázs Kriszta munkája, aki letisztult, mégis otthonos és személyes enteriőrt alakított ki.

2021. augusztus 26.

Járd körbe Frank Sinatra egykori legendás otthonát!

Frank Sinatra minden idők egyik legnagyobb sztárja. Pop-dzsessz énekes, színész, vállalkozó – legenda. Az 1915-ben született Sinatra hosszú élete alatt rengeteg emlékezetes dalt és...

2021. július 22.

A hiba, ami tönkreteszi a teraszodat – és így kerülheted el!

Az esztétikus otthon kialakításánál rengeteg tényezőre oda kell figyelnünk. Fontosak az arányok, a színek, a minták, a textúrák, az elrendezés; egységes stílust kell kialakítanunk...

2021. június 17.

Építkezni készülsz? Erre készülj fel! – Otthontervezési és lakberendezési tippek

2020 szinte mindent megváltoztatott: az építőipar sem kivétel. Ha építkezni, felújítani szeretnénk, nem árt, ha felkészülünk néhány változásra – de pontosan mi vár ránk, ha új...