Egy tuti módszer, amivel kényelmesen spórolhatsz otthonodban!

Egy otthon fenntartása pénz- és időigényes. Rengeteg dologra kell odafigyelnünk és rengeteg pénzt kell elköltenünk ahhoz, hogy kényelmes lakhelyünk lehessen. Különösképp igaz ez, ha nem figyeltünk oda az alapokra.

A cikket szerkesztette: Mapei Kft.

„A fenntartható fejlődés szem előtt tartásával, a tartós, környezetbarát termékeinkkel, megoldásainkkal és minden tudásunkkal segítsük az építőket és építtetőket a jövő épületeinek megalkotásában…és erre mindenkor készen állunk!”

A termékeinkkel készített burkolatokat, kivitelezést csak egyszer kell elkészíteni, és nem kell aggódnia a reklamációs problémák miatt. A Mapei biztonságot és garanciát jelent arra, hogy otthona, épülete szépségét hosszú távon, nyugodtan és gondmentesen élvezhesse. A Mapei anyagokkal készült felülettel elégedett lesz, azt nem kell 1-2 év múlva kicserélni, javítani. Nem kell aggódnia amiatt, hogy vajon mennyire lesz tartós az elkészült burkolat. Nem kell elviselni a visszabontással és újraépítéssel járó költségeket, koszt, időt. 

Ki szereti a reklamációkat, a költséges javítást, a felfordulást okozó visszabontást, az elvesztegetett időt?

Mindazt a felesleges energia-, pénz- és időráfordítást, ami elkerülhető, ha már első alkalommal Mapei segédanyagok kerülnek felhasználásra? 
Sok esetben sajnos a megrendelők nincsenek tisztában annak a jelentőségével, hogy milyen döntő szerepet játszik a megfelelő minőségű anyagok használata burkolata, az elkészült felület tartóssága, élettartama szempontjából, és csak azután ismerik fel ennek fontosságát, amikor már megtörtént a baj.

Válassza Ön is otthona felújításához, kivitelezéséhez a Mapei már elsőre végleges megoldásait!

Kapcsolat
Mapei Kft.

Otthonteremtésnél hatványozottan igaz, hogy aki olcsót vesz, ráfizet. Főleg, ha az alapoknál spórolunk – de akkor is rengeteg jövőbeli kényelmetlenséget okozhatunk magunknak, ha csupán egész egyszerűen nem járunk utána megfelelően az adott témának, csak rögtön elfogadjuk a “szakember” ajánlását. Persze ha van bejáratott, megbízható emberünk, akkor nincs probléma – de mindenképp megéri egy kicsit utánanézni az alapoknak, hogy véletlenül se fázzunk rá.

Akár szó szerint. Ha nem megfelelő a hőszigetelés, az nemcsak komfortérzetünket csökkenti (hiszen fázni fogunk), de fűtésszámlánkat is megnöveli – valamint otthonunkat is tönkreteheti a penészedés miatt.

Ha viszont jó a hőszigetelés, rengeteg pénzt megspórolhatunk: sokkal hatékonyabbá válik a fűtés, így azonnal csökken az energiaszükséglet – és mivel a falak megtartják a benti hőmérsékletet, fagyoskodni sem fogunk.

Na de milyen hőszigetelést válasszunk?

Érdemes rendszerben gondolkoznunk: egy komplett rendszer választása általában sokkal előnyösebb, mintha külön-külön szereznénk be a hozzávalókat. A gyártó által kifejlesztett rendszer teljes, így nem kell attól tartanunk, hogy esetleg valami kimaradt; a rendszert úgy tervezték, hogy a legnagyobb hatékonysággal működjön. 

Minden elem tökéletesen passzolni fog, és véletlenül sem lesz probléma a működéssel. Tény, hogy a rendszerelemek ára sokszor magasabb, mintha külön-külön szereznénk be őket más-más gyártóktól – azonban a komplett rendszerekre a gyártók sokkal komolyabb hosszútávú garanciákat vállalnak. 

Választhatunk polisztirolos és ásványgyapotos rendszert is: az előbbi kivitelezése egyszerűbb, kevésbé terheli meg a falakat és jóval olcsóbban beszerezhető, mint az utóbbi – az ásványgyapotos rendszer azonban tökéletes páraáteresztő és a legszigorúbb tűzvédelmi előírásoknak is megfelel.

Ráadásul, ha most komplett rendszert választunk, fantasztikus akciók várnak ránk – IDE KATTINTVA megtaláljuk a részleteket!

Utána jöhet a vakolat – gondoljunk a penész és algásodás elleni védelemre is!

Egy jó vakolat tartós, és ellenáll az időjárás és a környezet okozta szennyeződéseknek – így nem kell tartanunk az algától és a penésztől. Átereszti a párát és lepergeti a vizet – a legjobb esetben pedig a port is taszítja. És persze a külcsínről se feledkezzünk meg: fontos, hogy olyan színű vakolatot találjunk, amely megfelel ízlésünknek. 

Ha megfelelő hőszigetelést választunk, otthonunk komfortos és időtálló lesz – és pénztárcánk is megköszöni majd döntésünket!

IDE KATTINTVA mindent megtudhatunk a témáról a Mapei ingyenes e-bookjából!

2023. augusztus 21.

Akár vidéki iskolából is lehet idilli otthon

Bármilyen épület komfortos családi ingatlanná válhat, csak fantázia, kitartás és kreativitás szükséges hozzá. Egy virágárus úgy döntött családjával, hogy vidékre költözik,...

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...