Egy tuti módszer, amivel kényelmesen spórolhatsz otthonodban!

Egy otthon fenntartása pénz- és időigényes. Rengeteg dologra kell odafigyelnünk és rengeteg pénzt kell elköltenünk ahhoz, hogy kényelmes lakhelyünk lehessen. Különösképp igaz ez, ha nem figyeltünk oda az alapokra.

A cikket szerkesztette: Mapei Kft.

„A fenntartható fejlődés szem előtt tartásával, a tartós, környezetbarát termékeinkkel, megoldásainkkal és minden tudásunkkal segítsük az építőket és építtetőket a jövő épületeinek megalkotásában…és erre mindenkor készen állunk!”

A termékeinkkel készített burkolatokat, kivitelezést csak egyszer kell elkészíteni, és nem kell aggódnia a reklamációs problémák miatt. A Mapei biztonságot és garanciát jelent arra, hogy otthona, épülete szépségét hosszú távon, nyugodtan és gondmentesen élvezhesse. A Mapei anyagokkal készült felülettel elégedett lesz, azt nem kell 1-2 év múlva kicserélni, javítani. Nem kell aggódnia amiatt, hogy vajon mennyire lesz tartós az elkészült burkolat. Nem kell elviselni a visszabontással és újraépítéssel járó költségeket, koszt, időt. 

Ki szereti a reklamációkat, a költséges javítást, a felfordulást okozó visszabontást, az elvesztegetett időt?

Mindazt a felesleges energia-, pénz- és időráfordítást, ami elkerülhető, ha már első alkalommal Mapei segédanyagok kerülnek felhasználásra? 
Sok esetben sajnos a megrendelők nincsenek tisztában annak a jelentőségével, hogy milyen döntő szerepet játszik a megfelelő minőségű anyagok használata burkolata, az elkészült felület tartóssága, élettartama szempontjából, és csak azután ismerik fel ennek fontosságát, amikor már megtörtént a baj.

Válassza Ön is otthona felújításához, kivitelezéséhez a Mapei már elsőre végleges megoldásait!

Kapcsolat
Mapei Kft.

Otthonteremtésnél hatványozottan igaz, hogy aki olcsót vesz, ráfizet. Főleg, ha az alapoknál spórolunk – de akkor is rengeteg jövőbeli kényelmetlenséget okozhatunk magunknak, ha csupán egész egyszerűen nem járunk utána megfelelően az adott témának, csak rögtön elfogadjuk a “szakember” ajánlását. Persze ha van bejáratott, megbízható emberünk, akkor nincs probléma – de mindenképp megéri egy kicsit utánanézni az alapoknak, hogy véletlenül se fázzunk rá.

Akár szó szerint. Ha nem megfelelő a hőszigetelés, az nemcsak komfortérzetünket csökkenti (hiszen fázni fogunk), de fűtésszámlánkat is megnöveli – valamint otthonunkat is tönkreteheti a penészedés miatt.

Ha viszont jó a hőszigetelés, rengeteg pénzt megspórolhatunk: sokkal hatékonyabbá válik a fűtés, így azonnal csökken az energiaszükséglet – és mivel a falak megtartják a benti hőmérsékletet, fagyoskodni sem fogunk.

Na de milyen hőszigetelést válasszunk?

Érdemes rendszerben gondolkoznunk: egy komplett rendszer választása általában sokkal előnyösebb, mintha külön-külön szereznénk be a hozzávalókat. A gyártó által kifejlesztett rendszer teljes, így nem kell attól tartanunk, hogy esetleg valami kimaradt; a rendszert úgy tervezték, hogy a legnagyobb hatékonysággal működjön. 

Minden elem tökéletesen passzolni fog, és véletlenül sem lesz probléma a működéssel. Tény, hogy a rendszerelemek ára sokszor magasabb, mintha külön-külön szereznénk be őket más-más gyártóktól – azonban a komplett rendszerekre a gyártók sokkal komolyabb hosszútávú garanciákat vállalnak. 

Választhatunk polisztirolos és ásványgyapotos rendszert is: az előbbi kivitelezése egyszerűbb, kevésbé terheli meg a falakat és jóval olcsóbban beszerezhető, mint az utóbbi – az ásványgyapotos rendszer azonban tökéletes páraáteresztő és a legszigorúbb tűzvédelmi előírásoknak is megfelel.

Ráadásul, ha most komplett rendszert választunk, fantasztikus akciók várnak ránk – IDE KATTINTVA megtaláljuk a részleteket!

Utána jöhet a vakolat – gondoljunk a penész és algásodás elleni védelemre is!

Egy jó vakolat tartós, és ellenáll az időjárás és a környezet okozta szennyeződéseknek – így nem kell tartanunk az algától és a penésztől. Átereszti a párát és lepergeti a vizet – a legjobb esetben pedig a port is taszítja. És persze a külcsínről se feledkezzünk meg: fontos, hogy olyan színű vakolatot találjunk, amely megfelel ízlésünknek. 

Ha megfelelő hőszigetelést választunk, otthonunk komfortos és időtálló lesz – és pénztárcánk is megköszöni majd döntésünket!

IDE KATTINTVA mindent megtudhatunk a témáról a Mapei ingyenes e-bookjából!

2023. március 03.

Így válaszd ki a tökéletes vakolatot!

A színek, struktúrák és kötőanyagok erdejében nehéz lehet eligazodni –  itt egy kis segítség. Mutasd a házad, megmondom, ki vagy: nagyon sokat számít, hogy fest az épület,...

2023. február 20.

Egy modern, exkluzív, pazar EXPO a jakuzzikról (nem csak) a víz szerelmeseinek

Egy hétvége, nem wellness hétvége. Magyarország legnagyobb vásárral egybekötött kiállítása csak rád vár. Merülj el a SPATREND EXPO kínálatának tengerében! Miről is van szó?...

2023. február 19.

Érezd a természet lágy érintését otthonodban, meríts ihletet az IBDesign bemutatótermének segítségével!

Otthonunkból mindannyian a maximumot szeretnénk kihozni és erre kiváló lehetőséget nyújt egy bemutatóterem, ahol szakértő segítséggel, minden helyiségre kiterjedő összhangot...