Ámulatba ejt rocksztár John Mellencamp kaliforniai, hegyvidéki otthona

John Mellencamp 1983-ban még apró, rózsaszín házakról énekelt, azonban most egy nagy, fehér házban lakik – a kaliforniai hegyekben. Egészen pontosan Montecitóban. Ide vonul vissza a turnék után: dalszöveget írni, zenét szerezni és festeni, mert szabadidejében is szereti alkotással tölteni az idejét.

Nem csoda, hogy jól megy neki az alkotás a montecitói hegyekben: a festői környezet és a lenyűgöző ház tökéletes helyszínt biztosít a kreativitáshoz. A ház berendezésében Mellencamp régi barátja, Trevor Goff segédkezett. A két férfi már 45 éve jóban van, így Goff tökéletesen ismeri Mellencamp ízlését: a különleges antikbútorokat, a sok fehéret, a maszkulin kiegészítőket, a letisztult, szellős berendezést. És a motorbiciklit a nappaliban.

Maga az épület tökéletesen illik a környezetéhez, és a ház belseje is tökéletes a várostól távoli helyszínhez. Az enteriőr a country stílusú, vidéki otthonokat idéző, egy kis Mellencampra jellemző Americanával meghintve.

Bár sokan ódzkodnak a lambériától, ez a montecitói ház remek példa arra, milyen fantasztikusan mutathat a fából készült falburkolat, ha okosan alkalmazzák. A fehér színre festett fa pedig mindig jó ötlet, mert úgy visz melegséget a térbe textúrájával, hogy közben megmarad az otthon világos, tágas jellege is.

A fürdőszobában sem próbáltak az antikvitásokkal. Érdemes körbenéznünk a saját fürdőnkben, és egy-két egyedi részlettel gazdagítani az enteriőrt, hogy jól illeszkedjen a lakás többi részéhez.

Az otthon dúskál a különleges vintage-lámpákban. Ha hasonló hatást szeretnénk elérni, nézzünk körül az EGLO kínálatában.

A csodálatos teraszon – egészen elképesztő, ahogy rálátni az egész városra – egy kültéri étkező és egy masszázsmedence is helyet kapott.

Ha saját jakuzzit szeretnénk, érdemes körbenézned a SpaTrend prémiummasszázsmedence-kínálatában ide kattintva.

Korábban a ház állattenyésztő farmként működött, de még most is megőrizte ezt a vadregényes romantikáját.

John Mellencamp otthona remekül illik a zenészhez: minden négyzetméteren felbukkan valami különleges műalkotás ebben a kreatívalkotó-fészekben.

A képek forrása: Architectural Digest

Fotós: Elizabeth Quinn Brown

A cikk szponzorált lakberendezési linkeket tartalmaz.

TERMÉKEK, AMIK ÉRDEKELHETNEK

2023. augusztus 21.

Akár vidéki iskolából is lehet idilli otthon

Bármilyen épület komfortos családi ingatlanná válhat, csak fantázia, kitartás és kreativitás szükséges hozzá. Egy virágárus úgy döntött családjával, hogy vidékre költözik,...

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...