5 + 1 érv a még mindig népszerű laminált padló mellett 2. rész

Cikkünk első részében már felsorakoztattunk 5+1 érvet az EGGER laminált padlók mellett. Az érvek száma szinte végtelen, annyi kitűnő tulajdonsággal rendelkezik ez a melegburkolat, de azért mi most megkísérlünk kiemelni újabb néhány érvet, melyekkel mindezt bizonyíthatjuk.

A cikket szerkesztette: Egger by IBDesign

Az EGGER vállalatcsoport világszerte működő 17 gyárában és 23 értékesítő irodájában 50 ország 7200 munkatársa dolgozik. Elkötelezettségükkel, hozzáértésükkel és tapasztalatukkal, valamint hűségükkel ők szabják meg a vállalat arculatát.

Az EGGER az első osztályú padló megoldások széles választékát kínálja. A kínálatot természetes hatású dekorok jellemzik és a megfelelő felületi struktúrák kiváló összhangot alkotnak ezekkel a dekorokkal. A választék innovatív padló megoldásai integrált hangszigeteléssel, ragasztás-mentes lerakási rendszerrel és extrákkal, mint például LED lámpákkal rendelkezik. Az EGGER minden padlójával stílusos lakókörnyezetet és teljes megelégedettséget garantál.

EGGER – értékteremtés természetes anyagokból

Értékek a dinamizmus, a hűség, a felelősség és a bizalom, valamint az úttörő szellem megőrzése. Ez, többek között abból fakad, hogy a gyártó nagy mérete ellenére meg tudta tartani családi hangulatát.

Nemzetközi növekedésüket, függetlenségüket a saját teljesítményükkel és kitartó munkájukkal érik el.

Nemzetközi jelenlét

Termékeiket Európában gyártják és értékesítik, ide értve Törökországot és Oroszországot is. Európán kívülre is exportálnak termékeket, de a fő célpiac Európa maradt, ezzel is támogatva az öreg kontinens kereskedelmét.

Innováció

Termékeik újítása azon alapul, hogy folyamatos visszajelzéseket kapnak ügyfeleiktől, melyeket alaposan megfontolva beépítenek a mindennapi folyamataikba, hogy minden vásárlói csoportot teljes körűen ki tudjanak szolgálni a legmagasabb minőségben.

Integráció

Az ügyfelek mellett nagy hangsúlyt fektet a jó és hosszú távú beszállítói viszonyokra is. A gyár ügyesen integrálja folyamatait beszállítóival.

A fa felelősségteljes felhasználása

A nyersanyagokat gondosan, felelősségteljesen használják fel. A természethez hasonlóan, a gyár is arra törekszik, hogy olyan ciklusokat, folyamatokat szervezzen, mely a környezetet a legkevésbé károsítja, és lehetővé teszi az erőforrások megóvását.

Identitás

A cég kiemelt figyelmet szentel dolgozóira, és megállás nélkül erősíti jelenlétét a piacon a jól képzett, folyamatos tudást szerző kollégákon keresztül.

Ügyfeleik számára innovatív megoldásokat, piacorientált termékeket és szolgáltatásokat kínálnak, melyek természetes és megújuló anyagból készülnek.

Kapcsolat
Bemutatóterem
3D bemutatóterem
Egger by IBDesign

A cikk első részét ide kattintva olvashatja el.

Közvetlen napsugárzás hatására sem fakuló UV-álló színek

Köztudott, hogy az állandó napsugárzásnak kitett anyagok, színek kifakulnak – ám az EGGER laminált padlók nem. Hogy lehetséges az, hogy az EGGER padlói ilyen magas mértékben ellenállnak az UV sugárzás erős fényének?

Noha a napfény valóban nagyon sok UV fényt tartalmaz, s ezek bontják a színezőanyagokat, léteznek ma már olyan eljárások, melyek ezt a folyamatot képesek feltartóztatni. A gyárban rendszeres vizsgálatnak vetik alá a padlókat, és rengeteget dolgoznak azon, hogy még ellenállóbbá tegyék azoknak fényhatással szembeni viselkedésüket.

Az EGGER jelenlegi árukészlete a 6-os fokozatnak felel meg, melyben az EN 20105-B02 szabvány szerinti vizsgálati eljárásban kék pamutcsíkkal ellátott bevonatokat vizsgálnak meg fénysugárral, speciális fényvizsgáló fülkékben. Majd a csíkot és a felület elszíneződését összehasonlítják. A kék skála harmadik legmagasabb fokozatában helyezkednek el az EGGER laminált padlók is, ahol a felületek, színek még erős napsugárzás hatására is kitűnően tartják az eredeti színüket.EGGER Authentic 

Komoly minőség-ellenőrzés az EGGER technológiai központjában

Ha az EGGER mellett döntünk, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a „Made In Germany” magas minőségi mércének megfelelő laminált padlót vásároltunk! A gyárban ugyanis 50-nél több szakember, a nap 24 órájában azon dolgozik, hogy a lehető legjobb minőségű termékek hagyják el a gyár területét. Az EGGER gyár külön laboratóriumokkal rendelkezik, ahol rendszeres és komoly vizsgálatnak vetnek alá minden egyes deszkát külön-külön megvizsgálva, melyek törés – és ütésálló csomagolásban érkeznek a boltokba. Mindemellett további szúrópróbákat is alkalmaznak, melyekkel a deszkák az EN13329 illetve az EN 15468-as jelölés szerinti, európai szabványok ismérveinek megfelelését ellenőrzik.

Az elvárások: kopásállóság, a guruló-görgő tárgyakkal szembeni ellenállás, erősség, a fényállóság, valamint az, hogy a lapok mekkora ellenállást tanúsítanak az ütéssel szemben, milyen a duzzadási magasságuk, a kötési, illetve a felemelkedési szilárdságuk.Csökkentett térhang és lépészajok

Az EGGER olyan rendszer alátéteket fejlesztett ki és alkalmaz a gyártás során, melyek tökéletesen, tartósan, és észrevehetően csökkentik a térhangot, és a lépészajokat – melyeket az esztrich rétegek, a nyers födémek, valamint a falak vezetnek majd tovább. Vagyis, ezek az SILENZIO néven futó alátétek kellemes tér-akusztikáról gondoskodnak nem csak a mi, hanem mellettünk élő szomszédjaink számára is jelentős komfortot biztosítva. Ezek alkalmazásával nincs szükség további szigetelő hangot csökkentő alátétekre, kivéve, ha ásványi alapú aljzattal rendelkezünk, mert akkor egy párazáró alátétre azért még szükségünk lesz. A SILENZIO alátéteknek 3 speciális fajtája van: a SILENZIO Easy, a SILENZIO Duo, illetve a SILENZIO Thermo – melyek mind más és más extra tulajdonságokkal rendelkeznek.

Ezekről viszonteladó partnereinknél, illetve az IBD Magyarország Kft. munkatársainál pontos felvilágosítást kaphat.EGGER New Natural

Komplex, teljes rendszer tartozékokkal

Az EGGER laminált padlók garantáltan hosszú élettartama már eleve adott, ugyanis az EGGER termékeket tökéletesen egymáshoz hangolták, egy egymásra épülő, teljes körű rendszerben. Ez azt is jelenti, hogy nem kell bajlódnunk semmilyen szükséges hozzávaló felkutatásával: az alátétek, lábazati szegélylécek, vagy a speciális tisztító – és ápoló szerek mind-mind az EGGER laminált padlók komplex rendszerét alkotják, s ennek a jól felépített egységnek köszönhetően maradnak a padlók oly hosszú éveken át tartósak, és gyönyörűek. Sőt, ha esetleg valamilyen nem várt baleset folytán a laminált padló felülete mégis megrongálódik, akkor az EGGER erre az esetre megfelelő eszközöket és anyagokat kínál. A „tartozék program” részeként kapható DECOR-MIX & FILL javító massza, mind a sötét, mind pedig az egészen világos dekorok mellé ugyanúgy elérhető.

Környezetbarát kivitelezés, gyönyörű dizájn és folyamatos trendkövetés

Ha fontos számunkra a környezettudatos életvitel, akkor hasznos információ, hogy az EGGER laminált padlók 100%-ban megújuló fából készülnek, sőt még a rétegelt műanyaglapjaik előállításához is jóval kevesebb vizet és energiát használnak fel a gyártás során.

Hogyan éri el ezt az EGGER? A komoly minőségbevizsgált termékeket gyártó EGGER laminált padlóinak károsanyag-kibocsátása is messze a határérték alatt marad, és még azon túl, hogy gyártása is ennyire környezettudatos, a laminált padló természetes anyagánál fogva gondoskodik a jó levegőről is. Hosszú, több évtizedes élettartammal rendelkezik, és miután „lejárt a szavatossága”, teljes mértékben újra is hasznosítható. Bővebb információt a környezetvédelmi terméknyilatkozatban, az EPD-ben találunk, melyeket ingyen le tudunk tölteni az EGGER hivatalos weboldaláról.

Dizájn terén az EGGER laminált padlói verhetetlenek, hiszen jóval a trendek előtt járnak. Sőt, azt szokták mondani az EGGER-ről, hogy ők diktálják a trendeket, és a különböző, ma divatos belsőépítészeti, lakberendezési stílusirányzatoknak megfelelő modelleket gyártanak.

A színek elképesztően széles skálája, az élethű, vagy éppen kiemelkedően kreatív mintázatok, a hol rusztikus, hol pedig kifinomult, elegáns olykor a természet tökéletességét bemutató felületekkel egyértelműen ők irányítják a divatot.

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...