30 ok, miért érdemes a 30. magyar szülinapját ünneplő Hörmannt választanod

Az 1935-ben alapított, elismert német cég most ünnepelte magyarországi fennállásának 30. évfordulóját. A töretlen sikernek számos oka van: nem lőhetünk mellé, ha a Hörmannt válasszuk. Íme 30 ok, amiért érdemes a termékeiket választanunk otthonunkba.

A cikket szerkesztette: Hörmann Hungária Kft.

Otthonunk őrzője, védelmezője, mely óv az illetéktelen behatolóktól, a hidegtől és a forróságtól – ez a bejárati ajtó.

A Hörmann modern bejárati ajtói egyszerre többféle elvárásnak is megfelelnek – biztonságosak, hőszigetelők, tűzállók – és szinte bármilyen típusú házhoz, lakáshoz illenek. Ugyanilyen fontos a garázskapu, amely szintén egy hosszú távú beruházás, általában évtizedekre választjuk. A bejárati ajtóhoz hasonlóan a garázskapu befolyásolja többek közt az otthon biztonságát, a ház esztétikáját és a kiadásokat. A tökéletes otthonképet úgy érhetjük el, ha a garázskapu és a bejárati ajtó összhangban vannak egymással. Európa piacvezető ajtó- és kapugyártójának kínálatában ilyen kombinációk is elérhetők, többféle választási lehetőség adott. A Hörmann portfóliója több mint 70 bejárati ajtó modellt tartalmaz, 11 színárnyalatban. Az alapfelszereléshez 5 pontos automata zár is tartozik. A H-5 automata biztonsági zár mechanikus működésű, önmagától reteszelődik, amint a kioldónyelv az ajtószárnyba nyomódik.

A fűtésszámla a rezsiköltségek jelentős részét teszi ki, ezért rendkívül fontos, hogy a bejárati ajtó megfelelően hőszigeteljen. A ThermoPro acél bejárati ajtók ennek az igénynek felelnek meg: szépek, 8 pontos reteszeléssel gondoskodnak a biztonságról, körbefutó dupla tömítésük csökkenti a hőveszteséget, a lábrésznél lévő kiegészítő kefetömítés szél és vihar ellen is védelmet nyújt. A kiváló ThermoPro Plus bejárati ajtók egy síkot alkotó felülettel, 65 mm vastag, PU-kihabosított, belső szárnykeretes és vastag falcos acél ajtólappal rendelkeznek. A ThermoPro Plus két modellje kapható az M bordás szekcionált garázskapuval azonos kivitelben. Passzívházakhoz ideális megoldást jelent a ThermoCarbon alumínium bejárati ajtó. Az acél szekcionált garázskapuk 15 azonos árú, népszerű színből, valamint a RAL skála kb. 200 színéből és 6-féle Decograin dekorfelületből választhatók. Tömörfa szekcionált kapu kétféle fafajtában – luc- és Hemlock fenyő – elérhető, a felületek lazúros színbevonatot kapnak, melyek nyolcféle színből választhatók, így a bejárati ajtóhoz, illetve a ház összhatásához igazítható.

A Hörmann érdekes megoldást ajánl a homlokzatkialakításhoz: az ALR alumínium szekcionált kaput úgy építi be a homlokzatba, hogy az szinte láthatatlan, kapuburkolatként pedig tetszés szerint lehet használni fát, kerámiát, fémet, műanyagot. Egy klasszikus vagy szecessziós stílusú épülethez tökéletes kiegészítő lehet az impregnált, fehérre alapozott, tömörfa kazettás kapu. A hagyományos családi ház különlegessé varázsolható például egy Silkgrain felületű, a homlokzat színéhez illő, L bordás kapuval, amitől az épület szinte megújul. Rusztikus kapumotívumokkal vagy egyedi kialakítású design fakapuval egyedi hatás érhető el. A garázskapun megjelenhetnek a kedvenc mintáink, monogramunk, a házszám – elég ehhez egy egyszerű rajz –, és a garázs kapu elkészül tömör fenyőből, sőt a kapu kaphat vasalatot, díszfogantyút is. Ráadásul a Hörmann minden kapuhoz egy vele külsőleg teljesen megegyező, praktikus garázsmellékajtót is kínál.

A Hörmann termékpalettájában garantáltan megtalálja mindenki a háza stílusához, színéhez, bármilyen egyedi igényéhez tökéletesen alkalmazkodó bejárati ajtót, garázskaput.

Kapcsolat
Bemutatóterem
3D bemutatóterem
Hörmann Hungária Kft.

30. Már számtalanszor bizonyítottak

Egy 86 éve fennálló cégről beszélünk: a termékeik világszerte ismertek, és rengeteg vásárlói véleményt olvashatunk róluk, ha bizonytalanok lennénk a választásnál.

29. Minőségi termékeket árulnak

A német cég neve egyet jelent a precizitással és a csúcsminőséggel. Majdnem százéves, töretlen sikerüket annak köszönhetik, hogy mindig a lehető legjobb minőséget nyújtják – extrákkal kiegészítve.

28. Hosszú távra szól

Ha egy Hörmann termék mellett tesszük le voksunkat, az időtállóságot, a strapabíróságot választjuk – biztosak lehetünk benne, hogy megoldásaik sokáig szolgálják majd otthoni kényelmünket és biztonságunkat.

27. Széles a termékkínálat

Rengeteg különféle típus és dizájn áll rendelkezésünkre a különféle garázskapukból, ajtókból, meghajtásokból és egyéb otthoni megoldásokból. 

26. Mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt

A termékek garmadája rendkívüli változatosággal szolgál: akár a letisztultabb, akár a kicsit vagányabb stílust kedveljük, könnyen rálelhetünk a számunkra ideális darabra.

25. Mindenhol segítséget nyújtanak

Segítenek a választásban, a beüzemelésben, és ha bármilyen kérdésünk felmerül használat közben, bátran kereshetjük őket

24. Okosotthon-megoldásaik is vannak 

A Hörmann Homee segítségével könnyen és stílusosan tehetjük intelligensebbé otthonunkat.

23. Segítő videók állnak a rendelkezésünkre

Elakadtunk bármiben? Nincs semmi probléma, részletes videók segítenek a válasz megtalálásában.

22. Bemutatóteremben tudjuk megnézni a termékeket

Minden terméket megnézhetünk/megtapogathatunk és akár ki is próbálhatunk bemutatótermeikben.

21. Virtuális sétát tehetünk náluk

Nem kell elutaznunk, otthonunk kényelméből is körbenézhetünk a Hörmann kínálatában egy virtuális séta keretében.

20. Egyedi elképzeléseket is megvalósítanak

Ha nem találjuk meg az ízlésünknek teljes mértékben megfelelő dizájnt vagy a számunkra ideális méretet, bátran keressük őket, mert személyre szabott megoldásokkal is szolgálnak vásárlóik számára.

19. Állandóan termékakciókkal kedveskednek

Érdemes követni honlapjukat és közösségimédia-felületeiket, mert számtalan izgalmas akcióval kedveskednek az év folyamán, különféle termékeikre.

18. Hasznos tanácsokkal is ellátnak 

Megtudhatjuk többek közt, hogyan védekezhetünk a leghatékonyabban a betörések ellen, emellett számos ajtótisztítási és egyéb otthoni praktikát is megismerhetünk tőlük.

17. Zöld energiát használnak

Odafigyelnek a bolygó egészségére, ezért a vállalat energiaszükségletének 100%-át zöldáramból fedezi.

16. Segítenek régi ajtónk környezetbarát megsemmisítésénél

Társadalmi felelősség-vállalásuk részeként bátran kereshetjük őket, ha szeretnénk megsegíteni régi ajtónkat az új ajtó beszerzése után: segítséget nyújtanak, és ha kérjük, elszállítják elavult ajtónkat, hogy környezetbarát módon megsemmisíthessék.

15. Lakossági és ipari termékeket is árulnak

Akár otthonról, akár irodáról, üzletről van szó, náluk megtaláljuk az ideális ajtókat és kapukat.

14. Figyelmet fordítanak a higiénikus megoldások biztosításában 

A különféle meghajtásaiknak köszönhetően gondoskodhatunk a vírus- és baktériummentes, higiénikus ajtónyitásról.

13. Egyenlő esélyeket biztosítanak egy munkahelyen 

Meghajtásaik gondoskodnak arról, hogy mindenki könnyen használhassa termékeiket.

12. Kiegészítőket is be tudunk szerezni náluk 

Például különleges dizájnkilincseket is találunk náluk.

11. Gondoskodnak az otthon védelméről

Legyen szó betörőkről vagy extrém időjárásról, a Hörmann betörésgátló és kiváló hőszigetelésű bejárati ajtóival megvédhetjük otthonunkat.

10. Extrémebb megjelenésben is tudnak segíteni 

Ha feltűnőbb hatásra vágyunk, próbáljuk ki például a gyémántcsillogású felületet.

9. Az ország számos pontján van viszonteladó 

Így biztosan találunk egyet otthonunk közelében is.

8. Ingyenesen hívható az ügyfélszolgálatuk

Így semmibe sem kerül számunkra, ha tanácsot vagy segítséget szeretnénk kérni szakértőiktől. 

7. Saját terméket is alkothatunk náluk

Online felületükön megalkothatjuk a kívánt terméket konfigurátorukkal. Kiválasztjuk a legfontosabb termékinformációkat (szín, felület, motívum), és egy fénykép feltöltésével azt is megnézhetjük, mennyire passzolna otthonunkhoz az áhított garázskapu. A kész terméket módosíthatjuk, letölthetjük, sőt, rögtön kérhetünk is rá árajánlatot!

Itt megnézhetjük a konfigurátor működését:

6. Különleges terek kialakításához is illenek a termékek 

A legegyedibb terekhez is megtaláljuk az ideális Hörmann terméket.

5. Külön gondoltak a családosokra is 

Például remek választás a dekorálható, majd letörölhető felület.

4. A szomszédok is szeretni fogják garázskapunkat

Mert hatékonyan, de csendben teszi a dolgát.

3. Rengeteg kiváló referenciával rendelkeznek

Például őket választotta például a Mercedes is az új szalonjuk megépítésénél.

2. Rendszeres nyereményjátékokkal készülnek a közösségi felületeken

Mindenképp érdemes követni őket, ha nem szeretnénk lemaradni az izgalmas játékokról az értékes nyereményekért.

1. Minden darabjuk nemcsak minőségi, de esztétikus is: bármit is választunk, otthonunk kedvence lesz! 

IDE KATTINTVA tudunk körbenézni kínálatukban.

2023. augusztus 21.

Akár vidéki iskolából is lehet idilli otthon

Bármilyen épület komfortos családi ingatlanná válhat, csak fantázia, kitartás és kreativitás szükséges hozzá. Egy virágárus úgy döntött családjával, hogy vidékre költözik,...

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...