A világos, tágas álomotthon titka egyszerűbb, mint gondolnád!

Az otthonunk kialakítása során általános dilemmát jelent, hogy bár szeretnénk minél több természetes fényt, szellős tereket magunk körül tudni, arra mégsem vágyunk, hogy bárki a mindennapjaink szemlélője lehessen. Így legtöbbször megalkuvunk és a kisebb ablakok beépítése, illetve az üvegpanelek elhagyása mellett döntünk. Pedig csupán egy forradalmi újítást, az intelligens fóliát kell bevetnünk és máris olyan házban élhetünk, amiről mindig is álmodtunk.

A DigiFol intelligens fólia segítségével ugyanis könnyedén megvalósítható a fényes, ámde amikor igényünk van rá, mégis intim szférát magának tudó otthon.

Az okosfólia pedig azontúl, hogy segít megőrizni a magánéletünk részleteit, számos előnnyel rendelkezik. Az alábbiakban ezek közül sorolunk fel néhányat.

Két tér, egy megoldás

Biztosak vagyunk benne, hogy sokunknak okoz fejtörést, hogy bár szívesen kialakítanánk egy plusz teret a lakásunkban, de az ahhoz szükséges falazás annyira összenyomná a már meglévő helyiséget, hogy inkább lemondunk róla. Ezzel szemben a DigiFol okosfólia használatával akár a hálószobánkban is elhelyezhetjük a fürdőnket, az nem kelt zavaró, kellemetlen érzetet. A képek szerintünk magukért beszélnek.

Moziélmény otthon

A jelenlegi időszakban ki ne vágyna egy valódi moziélményre? És mindez még vonzóbb, ha azt otthon, a négy fal kényelmében tehetjük meg. Az intelligens fólia erre is megoldást jelent, hiszen az üvegfal, egy projektor és egy sötétítővászon együttes telepítésével akár a teljes felületre is vetíthetünk filmeket vagy rendezhetünk emlékidéző fotóestet. Csak rajtunk múlik, mihez van kedvünk.

Árnyékolás és belátásgátlás

Gondolnánk, hogy az intelligens fólia képes az UV sugarak 99%-át és az infrasugarak 90%-át is elnyelni? Pedig így van. Emellett a DigiFol Prémium okosfólia speciális anyagának köszönhetően akár 40% energiát is megtakaríthatunk a besugárzott hőből, ezzel is óvva környezetünket és pénztárcánkat egyaránt.

A belátásgátlásról pedig ugyan már ejtettünk néhány szót, de érdemes kiemelni, hogy ez a fajta „sötétítés” nem csupán kényelmi funkciókat jelent, hanem a biztonságunkat is növeli. Gondoljunk bele, hányszor hallottunk már a besurranó tolvajokról, akik a házban lakók szokásait lesték ki, majd ezt az ismeretet felhasználva jutottak be az otthonokba. Többet emiatt sem kell aggódnunk, hiszen csak egy gombnyomás és máris láthatatlanokká válunk számukra.

Sokoldalú vezérelhetőség

Bár már több hasznos tulajdonságát kiemeltük az intelligens fóliának, adódik a kérdés, mégis hogyan vezérelhetőek ezek az okosüvegek és mennyire bonyolult az egész rendszer kezelése?

Ha röviden kellene válaszolnunk, azt mondanánk semennyire.

De hogy eloszlassuk a kétségeket, a DigiFol okosfóliával bevont felületek nem csupán fali aljzat által, hanem akár távirányítóval – melyről az alábbi videóban láthatunk bemutatót: DigiFol térelválasztás távirányítóval –, sőt még egy applikációnak köszönhetően Wifi segítségével, saját mobiltelefonunkról is vezérelhetőek.

Mindebből is látszik, hogy manapság már nem elérhetetlen igény a tágas, nyitott és egyben mégis privát szféra kialakítása, mely amellett, hogy praktikus, költséghatékony és modern, szemet gyönyörködtető és biztonságos is.

IDE KATTINTVA még több információt megtudhatunk a DigiFol intelligens fóliák felhasználhatóságáról, előnyeiről és egyéb technikai információkról.

2021. július 20.

Bármikor beköltöznénk a teniszcsillag Marija Sarapova Los Angeles-i házába!

Marija Sarapova nevét szinte mindenki hallotta már – az elismert teniszcsillag már tizennyolc éves korában elérte nagy álmát, és a világ legjobb női teniszezője lett. Azóta is...

2021. július 05.

Teljesen szerelembe estünk Jennifer Aniston csodás kaliforniai házával!

Lassan már harminc év eltelt a Jóbarátok indulása óta, azonban Jennifer Aniston talán népszerűbb, mint valaha. A sorozatbeli Rachelt alakító Aniston azóta számos sikeres filmben...

2021. július 04.

Álomszép design és cuki kutyák a barátságos medencés Los Angeles-i családi házban!

Nate Berkus és Jeremiah Brent a legmenőbb enteriőrtervezők közé tartoznak – mindkettejüknek megvan a saját külön vállalkozása, de néha a pár összefog, ha egy különleges kliensről...