Tervezd meg egyedi garázskapudat, amely tökéletesen illik otthonodhoz!

A Hörmann konfigurátorával kipróbálhatjuk, hogyan mutatna az adott modell az otthonunkban – és bátran variálhatunk és tervezhetünk kedvünkre, amíg ki nem alakul az álomgarázskapunk.

Gyakran előfordul az emberrel, hogy elképzel valamilyen megoldást az otthonába, azonban amikor megérkezik a termék, nem teljesen úgy fest, ahogyan elképzelte. Szerencsére ez a probléma gyakran kiküszöbölhető: akadnak megoldások, amelyekkel megnézhetjük, pontosan hogyan is festene az adott lakberendezési elem otthonunkban.

Ez különösen fontos egy nagyobb beruházásnál – például egy garázskapu vásárlásánál. Ezért született meg a Hörmann konfigurátora, amellyel megtervezhetjük, hogyan mutat majd otthonunkban az áhított garázskapu, és kedvünkre alakítgathatunk a megjelenésén, hogy teljesen megfeleljen ízlésünknek, így a végeredmény garantáltan illik majd otthonunk esztétikájához.

A konfigurátor segítségével gyorsan és egyszerűen áttekintést kaphatunk a Hörmann termékek tervezéséről és kivitelezéséről. Kiválaszthatjuk a legkülönbözőbb terméktulajdonságokat – mint például a felületet, a színt vagy a méretet –, és ha feltöltünk egy képet vagy látványtervet a házunk homlokzatáról, rögtön láthatjuk, hogyan festene a megoldás otthonunkban. 

Ezután csupán néhány kattintással összeállíthatjuk a kívánt terméket. Aztán nincs más dolgunk, mint a kívánt termékről egyszerűen ajánlatot kérni a kereskedőnek eljuttatott termékleírással.

A használat nagyon egyszerű:

  • Válasszuk ki a kívánt terméket a termékterületről.
  • Állítsuk be a terméket a kívánságainknak megfelelően.
  • Zárjuk le a konfigurációt, amennyiben a terméket PDF-ként szeretnénk letölteni.
  • A konfigurációnkkal keressünk fel egy hozzánk közeli Hörmann szakkereskedőt, és kérjünk tőle egyedi ajánlatot.

YouTube-videón is megtekinthetjük, hogyan működik az álomkapu-konfigurátor:

IDE KATTINTVA próbálhatjuk ki a Hörmann konfigurátorát!

2023. augusztus 21.

Akár vidéki iskolából is lehet idilli otthon

Bármilyen épület komfortos családi ingatlanná válhat, csak fantázia, kitartás és kreativitás szükséges hozzá. Egy virágárus úgy döntött családjával, hogy vidékre költözik,...

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...