Tervezd meg egyedi garázskapudat, amely tökéletesen illik otthonodhoz!

A Hörmann konfigurátorával kipróbálhatjuk, hogyan mutatna az adott modell az otthonunkban – és bátran variálhatunk és tervezhetünk kedvünkre, amíg ki nem alakul az álomgarázskapunk.

Gyakran előfordul az emberrel, hogy elképzel valamilyen megoldást az otthonába, azonban amikor megérkezik a termék, nem teljesen úgy fest, ahogyan elképzelte. Szerencsére ez a probléma gyakran kiküszöbölhető: akadnak megoldások, amelyekkel megnézhetjük, pontosan hogyan is festene az adott lakberendezési elem otthonunkban.

Ez különösen fontos egy nagyobb beruházásnál – például egy garázskapu vásárlásánál. Ezért született meg a Hörmann konfigurátora, amellyel megtervezhetjük, hogyan mutat majd otthonunkban az áhított garázskapu, és kedvünkre alakítgathatunk a megjelenésén, hogy teljesen megfeleljen ízlésünknek, így a végeredmény garantáltan illik majd otthonunk esztétikájához.

A konfigurátor segítségével gyorsan és egyszerűen áttekintést kaphatunk a Hörmann termékek tervezéséről és kivitelezéséről. Kiválaszthatjuk a legkülönbözőbb terméktulajdonságokat – mint például a felületet, a színt vagy a méretet –, és ha feltöltünk egy képet vagy látványtervet a házunk homlokzatáról, rögtön láthatjuk, hogyan festene a megoldás otthonunkban. 

Ezután csupán néhány kattintással összeállíthatjuk a kívánt terméket. Aztán nincs más dolgunk, mint a kívánt termékről egyszerűen ajánlatot kérni a kereskedőnek eljuttatott termékleírással.

A használat nagyon egyszerű:

  • Válasszuk ki a kívánt terméket a termékterületről.
  • Állítsuk be a terméket a kívánságainknak megfelelően.
  • Zárjuk le a konfigurációt, amennyiben a terméket PDF-ként szeretnénk letölteni.
  • A konfigurációnkkal keressünk fel egy hozzánk közeli Hörmann szakkereskedőt, és kérjünk tőle egyedi ajánlatot.

YouTube-videón is megtekinthetjük, hogyan működik az álomkapu-konfigurátor:

IDE KATTINTVA próbálhatjuk ki a Hörmann konfigurátorát!

2023. március 03.

Így válaszd ki a tökéletes vakolatot!

A színek, struktúrák és kötőanyagok erdejében nehéz lehet eligazodni –  itt egy kis segítség. Mutasd a házad, megmondom, ki vagy: nagyon sokat számít, hogy fest az épület,...

2023. február 20.

Egy modern, exkluzív, pazar EXPO a jakuzzikról (nem csak) a víz szerelmeseinek

Egy hétvége, nem wellness hétvége. Magyarország legnagyobb vásárral egybekötött kiállítása csak rád vár. Merülj el a SPATREND EXPO kínálatának tengerében! Miről is van szó?...

2023. február 19.

Érezd a természet lágy érintését otthonodban, meríts ihletet az IBDesign bemutatótermének segítségével!

Otthonunkból mindannyian a maximumot szeretnénk kihozni és erre kiváló lehetőséget nyújt egy bemutatóterem, ahol szakértő segítséggel, minden helyiségre kiterjedő összhangot...